Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 9 - октомври

• 43 646
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 990
  • София
Получих първата си доставка от Тему, но част от нещата не ми харесват. Мога ли да ги върна с основание "Покупката не е одобрена" и ще ми възстановят ли пълната сума?

# 991
  • София
Получих първата си доставка от Тему, но част от нещата не ми харесват. Мога ли да ги върна с основание "Покупката не е одобрена" и ще ми възстановят ли пълната сума?
Да

Хах, разделили са ми последните две поръчки на принципа "това го има и изпращаме веднага". За втората част на едната поръчка остава един стикер за баня!!! Simple Smile
Не виждам всички артикули при разделянето на втората поръчка. Питах в чата и уж в първата част се изпратили два артикула, а за втората част остават 7артикула. Дано е така.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 10:58 от alys

# 992
Днес ми възстановиха сумите за две поръчки с дата на доставка 25.10. , които все така си стоят минали митница.
Те ли ти предложиха възстановяване или ти поиска? И аз чакам една с краен срок 25.10 и други с 28, 29 - никакво раздвижване...
Нищо особено не съм направила. Влязох в чата и използвах от шаблоните - докъде е пратката ми. Системата автоматично ми ги възстанови. Преди това по същия начин ми дадоха по 10 лв.  за закъснение. Но всъщност аз много искам да си получа нещата.

# 993
  • Бургас
Днес ми възстановиха сумите за две поръчки с дата на доставка 25.10. , които все така си стоят минали митница.
Те ли ти предложиха възстановяване или ти поиска? И аз чакам една с краен срок 25.10 и други с 28, 29 - никакво раздвижване...
Би трябвало в срок до 48 часа да ти дадат 10 лв. кредит за забавяне за всяка поръчка. Аз съм си ги искала, когато съм била в такава ситуация. Пишеш в чата, че не си получила пратки с еди-какъв си срок.
Не говоря за това, аз получих компенсацията от 10 лв. Става дума, че ако не получиш пратката си седем дена след крайният обявен срок трябва да ти възстановят цялата сума. Не знам къде го четох това? Така ли е? Изрично ли трябва да ги ръчкам, че имам няколко поръчки, за които загубих май надежда...От поста ти останах с впечатление, че са ти възстановили целите суми, затова попитах.

# 994
  • София
Аха, моя грешка. Simple Smile

Ето какво пише за възстановяване на средства (копирах само част)
Скрит текст:

# 995
На мен днес ми изтича срокът за доставка. Бях до Спиди за друга пратка и ги питах, казаха, че не виждат проблем с пратката, просто още не им е предадена.
Както и да е - ще видим дали ще ми върнат парите автоматично, ако не го направят, ще им напомня, защото са обещали.

# 996
  • София
Някой купувал ли е дрон от който е доволен? С камера за 12г момче. Нищо не разбирам и не знам как да избера за подарък и какво да гледам.

# 997
  • StZ
пратиха ми 10 лв компенсация за неполучена част от разделена поръчка.
Крайният срок е днес и избрах от чата за кой артикул е въпросът - и някакво извинение ми написа.
Иначе пакетът виси след митническа обработка - много ми трябва и дано мръдне най-после.

# 998
Матеа, пиши в чата. Лично не съм го правила, но си искат така изтеклите купони момичетата.

# 999
  • Асеновград
Някой купувал ли е дрон от който е доволен? С камера за 12г момче. Нищо не разбирам и не знам как да избера за подарък и какво да гледам.
Аз поръчвах пролетта, работи страхотно и без проблем, още не го е унищожил.
Линк не мога да дам понеже вече не е наличен.
https://share.temu.com/9FNLve3OymA този изглежда добре за 1 дрон.

# 1 000
Моята от 27ми стои освободена от митница и това е.... Трябва до 4.11 да ми я доставят. Да видим...

# 1 001
Заредих Револют, ще поръчвам днес. Grinning

# 1 002
На мен вече и на двата профила ми предлагат нови купони за 200 лв (седи като съобщение, не съм го отваряла) и интересното е, че като го активирам, на другият телефон си е отделно (на същия профил). Така че не свършват.
И все пак мисля да пробвам да активирам старите, да видя как става.

# 1 003
  • София
Имам само изпратена и две за взимане от куриер от 28-ми. Дано мръднат вече. Wink

# 1 004
  • StZ
На мен вече и на двата профила ми предлагат нови купони за 200 лв (седи като съобщение, не съм го отваряла) и интересното е, че като го активирам, на другият телефон си е отделно (на същия профил). Така че не свършват.
И все пак мисля да пробвам да активирам старите, да видя как става.
Пробвах го това вече.
Избрах какво искам и тогава писах в чата кой купон искам.
Писа ми, че е изтекъл, но малко по-късно ми го показа готов да го цъкна. Иначе нямаше да има поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт