Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 9 - октомври

• 43 650
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 975
Моята от 23-ти стои на митница и чака Спиди.

Не чака Спиди. Има някаква друга, външна фирма, която взима пратките от митницата и ги доставя на куриерите.
Говорила съм и със Спиди, и с Бокс нау – доставят им пратките в техните складове и чак тогава ги поемат и разнасят.

# 976
Аз днес си взимам последните две пратки и трия аппа Grinning
Е, днес пуснах една поръчка от шейн, но там е по-рядко Grinning
Бъдете силни и успех, много успешни покупки Hug

Вярваш ли си? Joy

Че и аз съм писала подобни неща в темата. Grinning

От колежка разбрах, че и с Еконт разнасят. Но тя живее на село, може би затова.

# 977
Има ги изброени Еконт, но май никой не се е похвалил в темата, че са получили с тях. Те са с най-скъпите куриерски услуги и явно ги ползват за наистина слабо населени места.

# 978
Днес ми възстановиха сумите за две поръчки с дата на доставка 25.10. , които все така си стоят минали митница. Според Вас има ли вероятност нещата да дойдат все пак или да поръчвам отново. Имам и две поръчки с утрешна дата, същата работа.

# 979
  • софия
До момента няма някой, който да не си е получил поръчка.

Утре ще ми донесат поръчки с дата на доставка 28.10.-07.11.

# 980
Ще дойдат.

Тази оферта за 200% пак ми излезе. Ако и утре ми я дадат, ще се възползвам. Няма да се поддам днес. Имам воля и ще чакам. А и купони имам, като резервна опция. Grinning

# 981
На мен не ми излезе днес, но искам да изчакам до другата седмица и ще се опитам да я провокирам да се появи от втория ми телефон - един профил е, но на двете устройства изпращат различни оферти.

Яд ме е за дъската (подложката за рисуване) - сигурно никога няма да я получа. И не смея да я поръчам пак, за да не стане същото.

# 982
  • Троян
На мен не ми е излизала такава оферта, ама май по-добре да не излиза, че що пари натръшках за щуротии....

Преди малко си взех това кошче: https://share.temu.com/nwhfeNEl8HA За 19 лв беше, сега е 39 при мен....

ПС: имам предвид, че го взех от бокснау. Утре ще го сглобя и ще дам отзиви.

И аз го чакам същото да пристигне тези дни, заедно с други джунджурийки. Взех го за цели 0,20ст (не че се хваля де), та дори и да не става за нищо, поне няма да ме е яд Wink

Eхееее....такава цена не ми е попадала на мен.

И аз се учудих. С някакви купони и подобни беше, не помня какви, но си е цяла находка Grinning . Дано върши работа Simple Smile

# 983
  • Бургас
Днес ми възстановиха сумите за две поръчки с дата на доставка 25.10. , които все така си стоят минали митница.
Те ли ти предложиха възстановяване или ти поиска? И аз чакам една с краен срок 25.10 и други с 28, 29 - никакво раздвижване...

# 984
  • София
Днес ми възстановиха сумите за две поръчки с дата на доставка 25.10. , които все така си стоят минали митница.
Те ли ти предложиха възстановяване или ти поиска? И аз чакам една с краен срок 25.10 и други с 28, 29 - никакво раздвижване...
Би трябвало в срок до 48 часа да ти дадат 10 лв. кредит за забавяне за всяка поръчка. Аз съм си ги искала, когато съм била в такава ситуация. Пишеш в чата, че не си получила пратки с еди-какъв си срок.

При офертата за 200% кредит ми пише, че максималната сума, която мога да получа като кредит е 80 лв. Това означава, че мога да похарча 100 лв. За първите 40 лв. получавам 12 лв. кредит (30%х40лв.), за следващите 40 лв. получавам 28 лв. кредит (70%х40лв.). И за още 20 лв. похарчени мога да получа 40 лв. кредит (200%х20лв.), при положение, че съм пуснала поръчката в рамките на 24 часа след получаване на офертата. Средно се получава 80% кредит върху сумата за поръчката. При забавяне от моя страна, мога да получа150%х26,67. В този случай поръчката ми става 106,67 лв. А средният процент става 75. Simple Smile

# 985
Момичета, препоръчайте безкабелна прахосмукачка. Нещо в мини вариант, с което да си играе детето, ама и да си събира трохите след хранене.

# 986
Транзитно
Пратката се намира в един от нашите складове
SOFIA HUB

Дали означава,че скоро ще си я получа?Крайния срок е 6.11.

# 987
Може би още утре.

# 988
  • София
Момичета, препоръчайте безкабелна прахосмукачка. Нещо в мини вариант, с което да си играе детето, ама и да си събира трохите след хранене.
Тази?  https://share.temu.com/SKtWESxB9IA

# 989
Може ли някоя добра душа да ми каже дали мога да извикам обратно купон, който съм получила, но не съм ползвала? Hug

Общи условия

Активация на акаунт