Готови ли сте да изпитате силата на Colgate Max White Ultra?

• 12 961
  • 484
  •   1
Отговори
# 150
Имам нужда от допълнително избелване, да.
Ползвам избелваща паста и конец.

# 151
Купувала съм си писалки за избелване, постоянно ползвам и избелващите пасти на Колгейт.

# 152
  • София
Използвам избелваща паста за зъби, вода за уста и зъбен душ, но като човек, който пие чай и кафе ежедневно, имам нужда от допълнително избелване.

# 153
Ползвам пасти за зъби, препоръчани от стоматолог и поне веднъж годишно ми правят основно почистване на зъбите.

# 154
Използвам избелваща паста за зъби. Да, имам нужда от избелване.

# 155
Използвам паста с избелващ ефект, тъй като пия доста кафе. Имам известни задръжки спрямо професионалното избелване на емайла и за белотата на зъбите разчитам на рутинната грижа с паста за зъби. Използвам електрическа четка, на няколко години ми премахват зъбен камък и мисля, че пак се избелват донякъде зъбите.

# 156
  • Пазарджик
Как се грижите за белотата на зъбите си? Смятате ли, че имате нужда от допълнително избелване поради някои ваши ежедневни навици?
Използвам избелваща паста за зъби,конец и вода за уста.Имам нужда от допълнително избелване,защото пия по няколко кафета дневно,пуша....

# 157
Грижа се като поддържам изрядна зъбна хигиена, използвам избелващи пасти за зъби редовно, но определено имам нужда от допълнително избелване.

# 158
Използвам избелваща паста за зъби.
Да, имам нужда от избелване.

# 159
Ползвам избелващи пасти за зъби, но някои предизвикват чувствителност. Пия кафе и пуша и имам нужда от редовно поддържане на белотата на зъбите
Използвам избелваща паста за зъби.
Да, имам нужда от избелване.

# 160

Ползвам избелващи пасти за зъби. Пия много кафе и смятам, че имам нужда от допълнително избелване.

# 161
Ползвам избелваща паста за зъби  мия зъбите си сутрин и вечер,но въпреки това имам нужда от допълнително избелване

# 162
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Обичам кафе и черен чай, пуша цигари и готвя с доста подправки от азиатската кухня, които допълнително оцветяват зъбите. Освен миене 2 пъти на ден и вода за уста, използвам активен въглен.
 Бих искала да пробвам вашите продукти.

# 163
Как се грижите за белотата на зъбите си? Смятате ли, че имате нужда от допълнително избелване поради някои ваши ежедневни навици?
Мия зъбите си сутрин и вечер. Пия обаче доста кафе, отвреме на време и червено вино, така че може би имам нужда от допълнително избелване.

# 164
Почиствам зъбен камък веднъж годишно, използвам конци за зъби и избелваща паста 🙂

Общи условия

Активация на акаунт