Готови ли сте да изпитате силата на Colgate Max White Ultra?

• 9 215
  • 484
  •   1
Отговори
В почти всички култури състоянието на зъбите е показател за здравето и грижите, които полагаме за себе си. Красивата усмивка не само озарява лицето, но и повишава самочувствието ни. Каква е тайната на блестящата усмивка?

От древността до днес хората са търсили различни методи за избелване на зъбите – от използването на киселини до изпиляване на емайла. През 20-и век някои домашни методи са водили до увреждане на зъбите, обезцветяване и чувствителност.

Днес знаем, че добрите навици за грижа за зъбите са от първостепенно значение. Редовното миене на зъбите сутрин и вечер или след всяко хранене ги поддържа естествено бели и здрави. А изборът на правилната паста за зъби е ключов фактор.

За щастие, вече не се налага да експериментираме с рисковани методи за избелване. Новата паста за зъби Colgate Max White Ultra ни дава възможността да имаме ослепителна усмивка, без да напускаме комфорта на дома си.

Открийте ново измерение в избелването с Colgate Max White Ultra. Тази паста за зъби осигурява три пъти по-ефективно избелване и клинично доказано по-бели зъби само за три дни*!

Colgate Max White Ultra предлага три уникални варианта – Active Foam, Freshness Pearls и Multiprotect.
В рамките на темата ще ви разкажем повече за тяхното действие и ефект.

Включете се в играта и спечелете!
Как се грижите за белотата на зъбите си? Смятате ли, че имате нужда от допълнително избелване поради някои ваши ежедневни навици?

На 23 октомври 10 късметлии ще спечелят комплект с продукти на Colgate.

Colgate Max White Ultra Active Foam, Freshness Pearls и Colgate Max White Ultra Multiprotect са налични в Lilly Drogerie.

*Петна, причинени от храна и напитки, спрямо обикновена паста за зъби с флуорид след три дни.
ПО-БЕЛИ ЗЪБИ САМО ЗА 3 ДНИ + защита на емайла и чувствителните зъби: Доверете се на науката за вашата блестяща усмивка.

Моля, запознайте се с Общите условия на играта ТУК.

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 11:23 от Жaклин

# 1
Грижа се, като купувам избелващи пасти за зъби и имам нужда поради това, че пия кафе, което знаем, че оцветява зъбния емайл.

# 2
  • Варна
 Разбира се, мия зъбите си сутрин, обед, вечер, ползвам и вода за уста, конец, рядко сода , но имам огромна нужда от леко избелване.

# 3
  • софия
Редовни посещения при зъболекар, дори и без да има проблем, ежедневно миене на зъбите поне 2 пъти дневно, използване на вода за уста.
Зъбите винаги може да бъдат по-бели.

# 4
  • Велико Търново
Използвам пасти за зъби с избелващ ефект за да поддържам белотата на зъбите си, тъй като пуша и пия кафе, отделно много обичам да пия чай от есента до пролетта, а  лятото домати. С други думи, целогодишно консумирам оцветяващи храни и напитки.
Избелван ми е зъбния емайл професионално, от стоматолог, няколко пъти, но задължително използвам паста за зъби, която да възпрепятства натрупването на зъбна плака и втора коята има избелващ ефект. Ако можеше да бъде една - комбинирана с комплексно действие щеше да ми е изключително улеснение.

# 5
  • The Big Apple
Използвам избелващи продукти.
Посещение два пъти годишно при зъболекар.
Пушач съм и пия кафе, имам допълнително нужда от избелване поради тези причини.

# 6
Използвам избелващи продукти.
Посещение два пъти годишно при зъболекар.
Пушач съм и пия кафе, имам допълнително нужда от избелване поради тези причини.

# 7
  • Там...
Не прибягвам до зъболекари за избелване, но използвам такива пасти. Обичам кафе и се налага Simple Smile

# 8
  • София
Избелвам веднъж годишно при зъболекар, през останалото време, използвам избелващи пасти за зъби.

# 9
Периодично ги избелвам с гелове у дома, но между тези процедури поддържам с паста .Пожълтяването идва от прием на кафе, червено вино и тютюнопушене.

# 10
Използвам избелващи пасти за зъби, като периодично слагам и сода бикарбонат.

# 11
  • Бургас
Използвам избелващи пасти за зъби, но зъбите ми имат нужда от още малко да избелеят ☺️
Не пуша,но пия кафе.
Търся ефикасен продукт за този проблем.

# 12
  • Бургас
Ползвам избелваща паста за зъби. Пия кафе и пуша, затова имам нужда от допълнителни грижи.

# 13
Купувам пасти за зъби с етикет Whitening.

Бих пробвала Colgate Max White Ultra.

# 14
Ползвам избелваща паста за зъби и почиствам зъбите с конец.

Общи условия

Активация на акаунт