Готови ли сте да изпитате силата на Colgate Max White Ultra?

• 12 460
  • 484
  •   1
Отговори
# 45
  • Плевен
Ползвам избелващи продукти, но имам нужда от нещо повече.

# 46
Купувам си избелващи пасти за зъби.
Имам нужда от избелване на зъбите, защото пия  кафе Simple Smile
Ходя редовно на зъболекар.

# 47
Избелвам веднъж годишно ,  използвам избелваща паста за зъби.

# 48
Изпробвала съм различни методи за избелване, като куркума ,сода и д-р. Но най -ефикасни си остават избелващите пасти за зъби

# 49
  • София
Не съм ф3н на допълнителното избелване с процедури. Затова просто редовно почиствам зъбите с четка и паста.

# 50
Използвам избелваща паста за зъби. Пия кафе и вино и със сигурност имам нужда да възвърна балотата на зъбите.

# 51
Мия си зъбите старателно с ултразвукова четка поне 2 пъти дневно. Използвам зъбен душ след всяко хранене и жабуря вода да уста за ежедневна употреба.

# 52
  • Пловдив
Как се грижите за белотата на зъбите си? Смятате ли, че имате нужда от допълнително избелване поради някои ваши ежедневни навици?
Зъбите си имат естествен цвят, не всички са снежно бели. Та белотата е много относително понятие.
Не смятам, че имам нужда от допълнително избелване на зъбите.

# 53
Използвам избелващи продукти.
 Редовно посещавам зъболекар.
Пия кафе, имам допълнително нужда от избелване.

# 54
  • София/Севлиево
Използвам избелваща паста за зъби и от време на време зъболекаря ми ги избелва(веднъж на няколко години).
Пия доста кафе,но зъбите ми не са потъмнели от него.

# 55
Избелвала съм си зъбите при стоматолог. Редовното миене и използването на правилни продукти са тайната на белите зъби.

# 56
Използвам ел. четка за зъби и качествени продукти за устна хигиена - паста и вода за уста, а също и винаги конци за зъби

🍀

# 57
  • София
Използвам избелваща паста за зъби. След измиване изплаквам с вода за уста. Редовно ходя на зъболекар.

# 58
Ползвам избелващи пасти, но поради факта, че консумирам кафе ежедневно,  мисля че имам нужда и от допълнителна грижа за белотата на зъбите си

# 59
  • Варна
Редовно миене на зъбите с избелваща паста и конец след това. Кафето не го отказвам и определено оцветява.

Общи условия

Активация на акаунт