Готови ли сте да изпитате силата на Colgate Max White Ultra?

• 12 466
  • 484
  •   1
Отговори
# 30
Мия си зъбите сутрин и вечер, но тъй като обичам да пия кафе от кафето се губи блясъка на зъбите и трябва да се използва избелваща паста.

# 31
  • София
Избелвам си зъбите на период от 2 години. През останалото време редувам пастите - избелваща и заздравяваща емайла, за да не станат прекалено чувствителни. Редовно почиствам зъбен камък. Не пуша, кафе не пия. Рядко консумирам червено вино, но смея да кажа, че постигам перфектна белота на зъбите.

# 32
  • София
Чистене на зъбен камък(при стоматолог), миене на зъбите 2 пъти дневно, вода за уста и винаги миене след кафе.

# 33
  • Countryside
Пия кафе всеки ден, доста често и черен чай. Зимата обичам да пия и червено вино, всичко това оцветява емайла. Затова ползвам избелваща паста и електрическа четка, за да ги запазя бели. Все още не съм пробвала избелване при зъболекар, въпреки че уж били ок за емайла.

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 12:12 от Г-жа Букет

# 34
  • Благоевград
Как се грижите за белотата на зъбите си? Смятате ли, че имате нужда от допълнително избелване поради някои ваши ежедневни навици?

Използвам антиплакова паста зъби за момента.
До професионална намеса не съм прибягвала, не се осмелявам все още.
Да, смятам, че имам тъй като консумирам кафе и сладко. ☺️

# 35
Периодично купувам избелваща паста за зъби и поне веднъж в годината махам зебен камък. Ползвам и антиплакови пасти и води за уста.

# 36
  • плевен
Използвам пасти за зъби с избелващ ефект .Пуша, пия кафе, имам  нужда от избелване.

# 37
  • на последния етаж
Ползвам избелващи пасти за зъби и редовно ходя на зъболекар. Обичам да пия кафе, затова има нужда и от допълнително избелване.

# 38
  • София
Имам нужда от избелване на зъбите.За съжеление не правя нищо по въпроса.

# 39
Грижа се като използвам Colgate. И като качество и като аромат ми допада най-много от всички марки предлагани на пазара. Няма нужда от допълнително избелване.

# 40
  • Бургас
Редувам пастите за зъби, сутринта или вечерта мия с избелваща.
Нямам кой знае каква нужда от избелване, смятам, че пастата за зъби се справя добре.

# 41
  • ПЛЕВЕН
Използвам избелващи пасти. Защото съм пушач .Използвам също и вода за уста .

# 42
Използвам избелващи пасти за зъби, вода за уста, не пуша ,но пия кафе и червено вино които оцветяват зъбния емайл.Редовно посещавам зъболекар,имам нужда от избелване.

# 43
Веднъж годишно посещавам зъболекар, дори и без да има проблем, мия зъбите поне 2 пъти дневно, използвам конец за почистване.

# 44
Как се грижите за белотата на зъбите си? Смятате ли, че имате нужда от допълнително избелване поради някои ваши ежедневни навици?
Спазвам ежедневна хигиена, като понякога използвам избелваща паста за зъби. Имам нужда, защото пия кафе и понякога червено вино.

Общи условия

Активация на акаунт