Готови ли сте да изпитате силата на Colgate Max White Ultra?

• 12 471
  • 484
  •   1
Отговори
# 15
Ползвам избелваща паста за зъби. 

# 16
Използвам избелваща паста, но не смятам, че имам нужда от други процедури, когато се мият редовно зъбите.

# 17
  • София
Използвам избелващи пасти и продукти - вкъщи и при професионалист.  Използвам редовно вода за уста, конец.

# 18
Не пуша и рядко пия кафе, така че вредните навици са сведени до минимум, но винаги ползвам избелващи пасти за зъби, както и вода за уста от същата серия.

# 19
Да, имам нужда. Не пуша, но пия кафе и кола, през няколко години ходя за професионално избелване.

# 20
Измивам зъбите си старателно , често използвам избелваща паста за зъби , не бих се доверила на кабинетно избелване , защото знам , че е доста агресивна процедура,  предпочитам да използвам паста с такъв ефект.

# 21
  • In The Middle Of Nowhere
Използвам избелващи пасти за зъби, рядко друг вид продукти. Понякога прекалявам с кафетата и както знаем те много допринасят за петната по зъбите.. Затова определено имам нужда от допълнително избелване. Ще се радвам да пробвам пастите на Колгейт:)

# 22
Редовно използвам избелваща паста за зъби, понякога дори такава със сода за по/добри резултати. Използвам и машинка за почистване на зъбен камък и налепи, както и зъбен душ.
Със сигурност обаче това не е достатъчно - ежедневният прием на кафе, както и някои други вредни навици не се отразяват благоприятно и определено имам нужда от избелване на зъбите.

# 23
  • София-Младост
Ползвам избелваща паста за зъби.

# 24
Не правя нищо за да имам по-бели зъби,даже допълнително ги увреждам с пиене на кафе и вино.Бих изпробвала с удоволствие Colgate Max White Ultra за да видя дали ще помогне да имам по-бели и красиви зъби.

# 25
Използвам избелващи пасти. Използвам редовно вода за уста, конец. Редовни посещения при зъболекар.
Бих пробвала Colgate Max White Ultra.

# 26
  • София
Пушач съм и смятам, че това действа на зъбите най-зле измежду навиците ни и някои специфични храни и напитки.
Използвам комплекси пасти, които имат и избелващо действие.

# 27
Как се грижите за белотата на зъбите си?
С редовно измиване.
Смятате ли, че имате нужда от допълнително избелване поради някои ваши ежедневни навици?
Смятам че имам нужда от допълнително избелване заради честата употреба на кафе и тютюнопушенето, но имам чувствителни зъби и венци и досега не съм намерила подходяща избелваща паста.

# 28
Ползвам избелващи пасти за зъби, понякога ги търкам със сода но ефект почти няма.Имам нужда от избелване, защото съм пушач и пия доста кафе. Професионална намеса не бих опитала, защото трябва да не се пуши известно време.

# 29
  • София
Използвам избелващи пасти за зъби.
Преди съм ползвала и лентички за избелване на зъбите, а също и два пъти съм избелвала при стоматолог.

Общи условия

Активация на акаунт