Готови ли сте да изпитате силата на Colgate Max White Ultra?

• 12 462
  • 484
  •   1
Отговори
# 60
Почиствам зъбите си редовно с четка и паста за зъби, както и вода за уста. Понякога използвам избелващи такива, но честно казано не виждам ефект. Не съм прибягвала до зъболекар за избелване, но май скоро ще ми се наложи. От вредните навици ми остана едничката радост- да пия кафе!

# 61
  • гр. Кюстендил
Ползвам подходяща за състоянието на зъбите ми паста, конец за зъби и избелваща вода за уста. Зъбите ми се нуждаят от допълнителни интервенции, за да бъдат достатъчно бели, но на такива не съм се подлагала. Опитвам с всякакви пасти за избелване, но уви не виждам обещания ефект Simple Smile

# 62
Ползвам паста, конец и вода за уста, но зъбите ми имат нужда от леко избелване.

# 63
Грижа се за устната си хигиена като мия зъбите си всяка сутрин и вечер . Пастите сменям, като често използвам и избелване. Почиствам задължително с конец. Завършвам с вода за уста. Задължително ходя поне веднъж годишно на зъболекар.

# 64
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Използвам пасти за зъби с избелващ ефект,тъй като съм пушач.

# 65
  • Пловдив
Пия кафе и пуша цигари. Заради това имам ежедневна нужда от избелване на зъбите ми. Грижа се, като купувам избелващи пасти за зъби.

# 66
Мия зъбите си с електрическа четка за зъби, използвам избелваща паста за зъби, конец за зъби и вода за уста.Пия кафе и червено вино и може би имам нужда от избелване на зъбите.

# 67
Мия зъбите си редовно, използвам избелващи пасти, в изключително редки случаи и сода. Налага се, защото пия кафе и пуша.

# 68
Не използвам избелващи продукти, но бих се радвала да пробвам тази паста за зъби.

# 69
Използвам отвреме на време избелващи пасти за зъби. Пуша цигари така че да, налага се.

# 70
  • Пловдив
Почиствам зъбите и устната кухина редовно като използвам избелваща паста за зъби.
Въпреки това, цветът на зъбите ми не е достатъчно бял, предполагам заради редовния прием на кафе.

# 71
Използвам избелващи пасти за зъби, но не забелязвам особено голям ефект поне при мен. Естествено пиенето на кафе и червено вино също не спомага за белотата им.

# 72
  • Враца
Мия зъбите си с избелваща паста и течност за уста. Имам нужда от избелване, защото пия кафе и пуша.

# 73
  • Лясковец
Ползвам избелваща паста за зъби,но поради честата консумация на кафе все още не мога да достигна желаната белота.

# 74
  • До морето...
Заради тютюнопушенето и приема на някой оцветяващи зъбите храни,и аз,както почти всеки човек искам зъбите ми да са по-бели ,затова ползвам избелващи пасти и конец за зъби.

Общи условия

Активация на акаунт