Готови ли сте да изпитате силата на Colgate Max White Ultra?

• 12 465
  • 484
  •   1
Отговори
# 75
Използвам избелващи пасти за зъби и сода. Имам нужда от леко избелване, поради факта, че пия кафе, а то оцветява зъбния емайл.

# 76
Използвам пасти за зъби с избелващ ефект, за да поддържам белотата на зъбите си, тъй като пуша, пия кафе и чай.
При стоматолог не съмм ги избелвала, ходя само на почистване на зъбен камък 2 пъти годшино.

# 77
  • Дупница
Пушач съм и пия кафе, имам допълнително нужда от избелване поради тези причини. Използвам избелващи продукти, но бих пробвала ефикасна паста за зъби ,защото досега не е имало ефект.

# 78
Използвам избелваща паста за зъби. И сода ха хляб.

# 79
Ползвам избелваща паста за зъби. Засега това е достатъчно за поддържането на бели зъби.

# 80
Мия зъбите сутрин и вечер, използвам вода за уста. Зъбите ми се оцветяват, защото обичам да пия кафе.

# 81
Въпреки, че не съм пушач и не консумирам червено вино, винаги ми се е налагало да избелвам зъбите си допълнително, освен всекидневното миене

# 82
Купувала съм си лентички за избелване на зъбите. Но определено ми трябва нещо постоянно и силно, мисля, че кафето, което пия постоянно доста оцветява зъбите ми.

# 83
Използвам избелващи пасти за зъби, тъй като пия кафе и червено вино, ате и двете не допринасят за белотата на зъбите.Мия сутрин и вечер и ходя редовно на зъболекар.

# 84
  • София
Мия си 2 пъти на ден зъбите с паста с активен въглен .Даа защото обожавам кафе и пуша,затова имам нужда от избелване.

# 85
Мия си зъбите 2 пъти на ден с паста с избелваща паста . Обичам кафе и затова имам нужда от избелване.

# 86
Опитвам се да поддържам перфектна хигиена на зъбите, граничеща с педантичност, тъй като от малка имам проблеми с тях - миене на зъбите след всяко хранене, интердентални четки, конец за зъби, зъбен душ. Имам и пародонтоза и поне 2 пъти в годината ходя при зъболекар за почистване на зъбния камък с ултразвук. Тогава премахвам и натрупаните оцветявания от кафе, цигари, червено вино. Ще ми се освен здрави, зъбите ми да бъдат и бели. Използвала съм различни избелващи пасти, но не успях да видя ефект. С удоволствие ще пробвам някой от трита варианта на Colgate Max White Ultra, за да се убедя лично в качествата и.

# 87
Използвам избелващи пасти за зъби, като периодично слагам и сода бикарбонат.

# 88
Ползвам избелващи пасти за зъби .не пуша ,но пия кафе и това налага допълнителни грижи за поддържането на добър цвят

# 89
  • София
За избелване на зъбите използвам избелваща паста за зъби.От време на време и сода.
С удоволствие бих тествала и Colgate Max White Ultra.

Общи условия

Активация на акаунт