Войната в Украйна 3

• 765 933
  • 17 464
  •   13
Отговори
# 17 070
  • София
Ако има внедрен, би трябвало да е абсолютно анонимен. Иначе много бързо ще му разкачат главата от тялото. Въпроса е дали има някой толкова смел. Освен като са надушили, някой да е решил да спасява кожата и да е станал "информатор". Но трябва да го вкарат в американската програма за защита на свидетелите. Украинците едва ли могат да го скрият толкова добре. Един пилот на вътролет даде фора в Испания.
Въпроса е колко няма "хабер" Зеленски.  Щото по тая схема или е в играта, или е достатъчно глупав и работата му да е само да проси пари от вън, а процентите вътре да ги взема друг.
Трябва да е кум или братчед за да може да се внедри там.
Обаче при вас зад красив океан бомба на път да отнесе краля-слънце. Писма на педофил Епштейн към брат му, където коментира Тръмп и Клинтон.И дали путин има снимки. Война между МАГА и Тръмп май започна. Вече е ясно откъде путин има снимки на Тръмп, от Епштейн. Може и да пробват с Зеленски да отклонят внимание, ама трябва да се докаже. Докато в САЩ, има доказателства, ама намеса на президент засега пречи да се разкрият те.Толкова перверзен тип да е президент на САЩ.

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 16:01 от Natalia123

# 17 071
Писаха името, признаха ,че е работил за тях. Аз не реагирах, но ще излезе пак. Свършил добра работа.  Нищо друго.

# 17 072
Аз искам да се изкарат досиета с информацията за Епстийн. Много хора са били на острова му, много са били приятели с него. Както за Тръмп искам да видя какво е правил, ако е правил, така и за Обама, за Бил Гейтс, за Клинтън, за Дейвид Копърфилд, за всеки който по един или друг начин в бил в тази помия.
Може би си права, че на този фон Зеленски изглежда като кокошкар. Ако Тръмп е бил замесен в гнусотията с малолетни момичета - да си ходи. Аз проблем с това нямам.

# 17 073
Скрит текст:
НОВИНИ: ОТ ОСТРОВА (Епщайн)! Тръмп публично се разделя с „шантавата“ Марджъри Тейлър Грийн, за да го РАЗОБЛИЧИ, че се е опитвал да я накара да млъкне за Епщайн!
В шокиращ обрат на събитията, Доналд Тръмп публично оттегли подкрепата си за прословутата конгресменка от Джорджия в яростна публикация в Truth Social, наричайки я „лунатик“ и твърдейки, че е отишла „крайно вляво“.
„Оттеглям подкрепата и одобрението си за „конгресменката“ Марджъри Тейлър Грийн от Великия щат Джорджия... всичко, което виждам да прави „шантавата“ Марджъри, е да се ОПЛАКВА, ОПЛАКВА, ОПЛАКВА! Всичко започна, когато ѝ изпратих анкета, в която се казваше, че не трябва да се кандидатира за сенатор или губернатор, тя беше на 12% и нямаше шанс (освен ако, разбира се, не получи моята подкрепа - която нямаше да получи!). Тя е казвала на много хора, че е разстроена, че вече не ѝ връщам телефонните обаждания, но... не мога да приемам обаждането на луд, който се обажда всеки ден. Разбирам, че прекрасните консервативни хора обмислят да изберат Марджъри в нейния окръг Джорджия, че и те са се наситили на нея и нейните лудории и ако правилният човек се кандидатира, ще има моята пълна и непоколебима подкрепа. Тя е отишла крайно вляво, дори участва в The View, с техните нискокоефективни републикански мразещи водещи.“
Но Марджъри Тейлър Грийн отговори в Twitter и сподели няколко текстови съобщения между нея и Тръмп, които ясно показват за какво всъщност става въпрос: нейната подкрепа за публикуването на досиетата на Епщайн, с всички доказателства срещу Тръмп, които те почти сигурно съдържат.
„Президентът Тръмп току-що ме нападна и излъга за мен. Изобщо не съм му се обаждала, но днес изпратих тези текстови съобщения. Очевидно това го е довело до ръба.“
„Досиетата на Епщайн“, написа MTG в Twitter от официалния си акаунт в Конгреса.
„И разбира се, той ме преследва усилено, за да даде пример, с който да изплаши всички останали републиканци преди гласуването следващата седмица за публикуване на досиетата на Епщайн. Удивително е колко усилено се бори, за да спре излизането на досиетата на Епщайн, че всъщност стига до това ниво.“
„Но всъщност повечето американци биха искали той да се бори толкова усилено, за да помогне на забравените мъже и жени на Америка, които са се наситили на чужди войни и чужди каузи, фалират, опитвайки се да изхранят семействата си, и губят надежда някога да постигнат американската мечта. За това гласувах.“
„Подкрепях президента Тръмп с твърде много от ценното си време, твърде много от собствените си пари и се борих по-усърдно за него, дори когато почти всички останали републиканци му обърнаха гръб и го осъдиха. Но аз не се прекланям и не служа на Доналд Тръмп!“
БУМ. Това може да е началото на голяма пукнатина в Републиканската партия, тъй като един от най-големите поддръжници на Тръмп се обръща срещу него за това, че се е отказал от обещаната си политическа програма (разбира се, че го е направил! Той е ЛЪЖЕЦ!) и за това, че отказва да публикува досиетата на Епщайн, за чието изваждане на бял свят републиканците са заложили репутацията и кампаниите си, уж защото са смятали, че са пълни с уличаваща информация за демократите.
Ти искаш, но Тръмп не иска.
https://www.facebook.com/OccupyDemocrats

# 17 074
Няма вътрешен човек в разследването.
Евентуално този може нещо да е изпял при обиските и разпита есента. И той в кюпа с енергетиката.
https://www.obozrevatel.com/ekonomika-glavnaya/economy/figurant- … ejchas-shurma.htm

Или евентуално Боголюбие, съдружника на Колумбийски, който е съсед на Миндич и от където се смята, че е подслушвано жилището. Но това НАБУ не го е потвърждавало и наличието на записи оттам са все още твърдения на запознати.
Евентуално на тези записи има записани Ермак и Зеленски.

Няма нужда да вадят доказателства срещу Зеленски, това е толкова близко обкръжение и вече толкова много се натрупаха, а и става въпрос за обща каса не за персонални подкупи. Няма как такава мащабна организация със схеми на практика навсякъде да се върти без знанието на Зеленски.
Но и това не е важно, няма как чисто репутационни вече да се измъкне, така както беше и при предишните украински президенти. Хеле ако изкарат и записи от отбранителната индустрия.
Поне златната тоалетна на Миндич да не беше излязла публично.

# 17 075
  • София
Няма вътрешен човек в разследването.
Евентуално този може нещо да е изпял при обиските и разпита есента. И той в кюпа с енергетиката.
https://www.obozrevatel.com/ekonomika-glavnaya/economy/figurant- … ejchas-shurma.htm

Или евентуално Боголюбие, съдружника на Колумбийски, който е съсед на Миндич и от където се смята, че е подслушвано жилището. Но това НАБУ не го е потвърждавало и наличието на записи оттам са все още твърдения на запознати.
Евентуално на тези записи има записани Ермак и Зеленски.

Няма нужда да вадят доказателства срещу Зеленски, това е толкова близко обкръжение и вече толкова много се натрупаха, а и става въпрос за обща каса не за персонални подкупи. Няма как такава мащабна организация със схеми на практика навсякъде да се върти без знанието на Зеленски.
Но и това не е важно, няма как чисто репутационни вече да се измъкне, така както беше и при предишните украински президенти. Хеле ако изкарат и записи от отбранителната индустрия.
Поне златната тоалетна на Миндич да не беше излязла публично.
Боголюбие и Колумбийски? Че ти даже имена не знаеш, а се правиш на експерт. Всичко това трябва да се докаже, чак пак толкова емоции за чужда държава влагаш. русня опита Майдан да вдигне, та петдесетина пенсионери излязоха днес с плакати. Няма да могат да скрият разследване и крадци, но трябва истински доказателства. Всички, а не на парче и с намеци.
Миндич сервираше храна на Коломойски, преди години. Нивото е небето и земя.

# 17 076
Ами не е този, завъртяно има беше, от републиките поне.

# 17 077
Коломойски може и да е бог на спекулациите и правенето на пари,но се оказа пълен наивник и глупак по отношение на способността за преценка на хората и на кого да гласува доверие. Затова и днес е в СИЗО, а бившите му слуги трупат милиарди, включително и за негова сметка.

# 17 078
  • София
Коломойски може и да е бог на спекулациите и правенето на пари,но се оказа пълен наивник и глупак по отношение на способността за преценка на хората и на кого да гласува доверие. Затова и днес е в СИЗО, а бившите му слуги трупат милиарди, включително и за негова сметка.
По Ли Куан Ю. За да се борите с корупцията, започнете, като вкарате трима от приятелите си в затвора.

# 17 079
Като в стар виц .
Американец: Имаме свободна страна. Мога да изляза на площада пред Белия дом и да извикам „Рейгън е глупак.“ И нищо няма да ми се случи за това. Руснак: И какво от това? Мога също да изляза на Червения площад и да извикам „Рейгън е глупак.“ И  нищо няма да ми се случи за това.
Този виц Рейгън го разказваше - https://youtube.com/shorts/MpNXTABFRYk?si=vqaTJAdmgA7t3_ce

# 17 080
Привърженици на най-корумпираната държава и олигархия в лицето на руската да се притесняват от корупция. Жесток оксиморон.

Ами аз не знам да даваме ей така пари на Русия, че да ми дреме дали са корумпирани. Виж за Украйна ми дреме, защото ние сме тия дело наливат пари в корупционните им схеми.

# 17 081
Не им знам схемите, ама доста щети нанесоха на Русия и затова си заслужава да даваме пари. Да продължават все така занапред. Не ти ли допада това?

# 17 082
Надали му харесва, той чака русия да ни освободи от Европа.

# 17 083
  • София
Малко смляна информация за корупционния скандал в Киев от Георги Кадиев, макар че и тук виждам, че са сложени доста неща.https://www.facebook.com/share/p/1D1SHsAjoY/?mibextid=wwXIfr
Подалата оставка министър на енергетиката на Украйна била любовница на подалия оставка и уличен в корупция министър на правосъдието, който пък беше преди нея министър на енергетиката. Избягалият в Израел глава на корупционната мрежа живеел в една кооперация със Зеленски до ставането му президент и са съдружници в продуцентска компания. Медиите показват 4 къщи, по 1000 кв.м., в Киев, които били на другия забъркан в корупционния скандал вицепремиер по прякор Че Гевара, Зеленски, началника на кабинета му Ермак и избягалия в Израел. Същият този избягал в Израел, по прякор Карлсон, е женен за дъщерята на шефката на модния отдел на ЦУМ в Москва, а преди това замалко да се ожени за дъщерята на олигарха Коломойски, който пък бе първият олигарх, финансирал първата кампания на Зеленски за президент, а сега е в затвора. Парите от тази корупционна афера се перат в няколко държави, но най-вече в Русия и Швейцария. Парите се разпределят в апартамент, където Карлсон е под наем, а е собственост на сина на бившия шеф на украинското разузнаване Леонид Деркач, по име Андрей Деркач, който беше депутат в Украйна, избяга в Русия и сега е сенатор в руския парламент от Астраханска област. Парите от тази афера, по оценка над 100 млн. долара, са събирани по най-обикновен мутренски начин- компании са доставяли услуги на държавната компания Енергоатом, еквивалент на нашия АЕЦ Козлодуй, и като си поискат плащане са им казвали 10-15% давате на Карлсон или няма плащане и ще ви пратим на фронта. Украинските служби публикуваха записани разговори на корупционерите, всички на руски, можете да ги чуете в ютюб, като просто напишете НАБУ в търсенето (НАБУ е украинският еквивалент на Антикорупционна комисия)
Тази държава ще спечели война с Русия?
Моля ви се.
Чудеса се случват, както каза Орбан на Тръмп онзи ден, когато той го пита ще спечели ли Украйна, но чак такива- не.
Българското правителство трябва веднага да преосмисли всякаква помощ за Украйна, докато няма твърд контрол върху разпределянето на помощта.
Няма нужда ние да храним Карлсони, Чегевари, Шугърмени и пр. бандити.
Имаме си достатъчно в управлението тук.

# 17 084
Не им знам схемите, ама доста щети нанесоха на Русия и затова си заслужава да даваме пари. Да продължават все така занапред. Не ти ли допада това?
Въпроса е не толкова какви щети нанесоха на Русия. Щото след всяка руска щета украинците понасят такава в троен и петторен размер. На европейците може да им допада, но Украйна отива на кино. Днес имат територия и население по-малко от вчера. Утре ще имат по-малко от днес.

"Да продължават все така занапред. Не ти ли допада това?"
 На теб допада ли ти?

Общи условия

Активация на акаунт