Войната в Украйна 3

• 765 716
  • 17 451
  •   12
Отговори
# 17 085
Не ме интересува особено, да се оправят. Ръжен са за нас  за кестените "руско влияние", ако ни отърват от него, заслужават всеки лев.

# 17 086
Въпроса е не толкова какви щети нанесоха на Русия. Щото след всяка руска щета украинците понасят такава в троен и петторен размер. На европейците може да им допада, но Украйна отива на кино. Днес имат територия и население по-малко от вчера. Утре ще имат по-малко от днес.

"Да продължават все така занапред. Не ти ли допада това?"
 На теб допада ли ти?
Разбира се че ми допада всяко руско завоевание да им излиза през носа на руснаците. По-добре така отколкото пак да спечелят, но безболезнено. Иначе за щетите които украинците понасят в петорен размер аз не виждам такова нещо. Ти сигурно го виждаш заради уишфул тхинкинга.

# 17 087
И къде бягат лошите корумпирани украински тарикати със схемите. Няма чамадан, вакзал и там кво беше. Москва, Кремъл, ала бала... обаче бум в Израел. "Аз имам израелски паспорт".  Сори.
Еврейците и те като европейците. Много са гостоприемни като имаш пари. А в Украйна са доста с такава кръв както изгежда. Дали ги гонят с бусовете и има ли от тях на фронта?

# 17 088
  • софия
Как къде? Където ходят всички (бг) патриоти, деца на руzки високи фактори и противници на либералните нрави.

# 17 089
Не им знам схемите, ама доста щети нанесоха на Русия и затова си заслужава да даваме пари. Да продължават все така занапред. Не ти ли допада това?
"Я не сакам на мене да ми е добре,а на Вуте да му е зле".

# 17 090
Тия мижави разкрития за по стотина милиона и златни кенефи са капчици в морето, и само за разсейване. Там милиарди се крадат, те ми сочат някакви милиончета.

# 17 091
Печатите на държавния резерв на САЩ, тухли от пари, та не знам. Да изровят всичко.

# 17 092
"Я не сакам на мене да ми е добре,а на Вуте да му е зле".
Ти нещо съвсем се обърка. На мен ми е добре, когато на Русия и е зле и точно затова искам да и е зле. Трябва ли да ти разяснявам защо?

# 17 093
ЕС ще тегли заем от...себе си... Откъде другаде иначе?

# 17 094
По Ли Куан Ю. За да се борите с корупцията, започнете, като вкарате трима от приятелите си в затвора.
Ама не така мислеше и говореше любимецът ти Зеленски, когато бе кандидат-президент. След ареста на Гладковский-Свинарчук, той призоваваше за оставка на Порошенко. Пък сега...

# 17 095
  • София
По Ли Куан Ю. За да се борите с корупцията, започнете, като вкарате трима от приятелите си в затвора.
Ама не така мислеше и говореше любимецът ти Зеленски, когато бе кандидат-президент. След ареста на Гладковский-Свинарчук, той призоваваше за оставка на Порошенко. Пък сега...

Сравни го как изглежда на това видео и сега. Ако толкова му беше все тая и там е само за пачки, нямаше изобщо да се промени, тук таме бял косъм да има. Най голяма отговорност е върху него и само той знае, какво преживя.
Никога не ми е бил любимец, не съм гласувала за него и най вероятно няма да гласувам, ако реши да кандидатства пак. Но е Президент на моя страна, страна която сега се бие с жесток и много силен враг,  а той се държи достойно . И голяма част от украинци мислят по същият начин, затова русня не успя да надигне Майдан днес, а толкова пробваха. Ако Зеленски виновен, ще бъде съден някога. Избори няма да има докато не спре война, така че пиши си.

# 17 096
Игнорирате явните лъжи, захващате се с вида му.
Има си причини да изглежда зле. Но не видът е важен, а пълното несъответствие между думи и дела.
Както по отношение на войната, дето щеше да я спре с цената на всичко, така и за руския език.

С лъжи и кражби не се стига далеч. Все по-малко страни са готови да помагат на Украйна.
А прословутото украинско Фламинго е щяло да се разработва от фирмата на Миндич, Fire Point.
Както пише Андрей Деркач, корупционният скандал, изглежда, че ще погребе ракетните надежди на Киев.
Цитат
«И еще. Буквально неделю назад датчане узнали, что частная компания Fire Point без предупреждения продала технологии производства оружия совместно с долей в компании арабским инвесторам. Шокированные «Фридрикссоны» ищут способ избежать репутационных потерь, поскольку Дания влила 500 млн крон (Зе продавил Fire Point в межправсоглашение) на производство ракет Фламинго и дронов, создав косяком Миндича-Зеленского угрозу НАТОвской безопасности».
Буквално преди седмица датчаните разбраха, че частната компания Fire Point, без да ги предупреди, е продала на арабски инвеститори технологията за производство, съвместно с дял в компанията. Шокираните Фридриксон търсят начин да избегнат репутационните загуби, тъй като Дания е вложила 500 млн крони в производството на ракети Фламинго и дронове.

Явно Миндич, преди да избяга, е разпродал имуществото си, вкл. Fire Point с всичките ѝ секретни технологии.
Телеграм Мир сегодня с "Юрий Подоляка"

# 17 097
  • София
Игнорирате явните лъжи, захващате се с вида му.
Има си причини да изглежда зле. Но не видът е важен, а пълното несъответствие между думи и дела.
Както по отношение на войната, дето щеше да я спре с цената на всичко, така и за руския език.

С лъжи и кражби не се стига далеч. Все по-малко страни са готови да помагат на Украйна.
А прословутото украинско Фламинго е щяло да се разработва от фирмата на Миндич, Fire Point.
Както пише Андрей Деркач, корупционният скандал, изглежда, че ще погребе ракетните надежди на Киев.
Цитат
«И еще. Буквально неделю назад датчане узнали, что частная компания Fire Point без предупреждения продала технологии производства оружия совместно с долей в компании арабским инвесторам. Шокированные «Фридрикссоны» ищут способ избежать репутационных потерь, поскольку Дания влила 500 млн крон (Зе продавил Fire Point в межправсоглашение) на производство ракет Фламинго и дронов, создав косяком Миндича-Зеленского угрозу НАТОвской безопасности».
Буквално преди седмица датчаните разбраха, че частната компания Fire Point, без да ги предупреди, е продала на арабски инвеститори технологията за производство, съвместно с дял в компанията. Шокираните Фридриксон търсят начин да избегнат репутационните загуби, тъй като Дания е вложила 500 млн крони в производството на ракети Фламинго и дронове.

Явно Миндич, преди да избяга, е разпродал имуществото си, вкл. Fire Point с всичките ѝ секретни технологии.
Телеграм Мир сегодня с "Юрий Подоляка"
Ти ако беше хвърляло и око към по читави новини и то от рф, нямаше тук да коментираш Фламинго. Гори, Валентина все по силно федерация. И това е начало.

# 17 098
Вече не им трябват томахавки,  имат ракети, по-добри от тях.
 И кой  арабска държава е купила  тайното оръжие? Да произвежда и да праща, че има още руски активи за нокаутиране, не е грешка,  борба си  е. Докато в Украйна горят домове и хора, в русия  горят предприятия.
 А този Миндич , ще го открият, няма място да го  осигури. Ще се разбере кой какво.  Но той твърди, че е сготвен.  Пари на тухли с печат на американски резерв са доста не на място в тази история.

# 17 099
Наталия, коментирам видеата на Зеленски. Десетки са или стотици, от президентската му кампания.
Говори едно, прави друго. Факт!

Общи условия

Активация на акаунт