Войната в Украйна 3

• 775 226
  • 17 726
  •   9
Отговори
# 17 715
Ми гледам, че са много словоохотливи в последните дни, та току-виж отговорят Simple Smile

Макар че Валентина миналия ден отново пропусна да ми отговори какво смята за насилствената мобилизация в окупираните райони.

# 17 716
Уточнявам какво включват евроценностите, да се има предвид. Забравих еднополовите бракове, за които съм твърдо “за”.
Не виждам някъде да съм бил против или да съм търсил алтернатива, защото такава няма.

ПП Бил съм в Китай и в Русия.

# 17 717
  • София
Европейките ценности се оказаха кражби, схеми и далвери.
И ги правят, и ги търпят, и участват най-активно в тях.
Плюс зелена сделка, изразяваща се най-вече в скъпи въглеродни емисии, както и джендър идеология. Първо сриваш индустрията, после и семейството.
С други думи - упадък.

# 17 718
  • София
Тая джендър идеология, дето спечели руската алтернатива на евровизия, нали? И Филип Киркоров да целува путин по бузките? И най-известният им певец към момента някъв шаман, чийто пол трудно се определя също.

# 17 719
Ох, моля ви се. В Русия няма хора, привлечени от собствения си пол и семейството е издигнато на пиедестал. Хайде по-сериозно.

# 17 720
  • Русе

Плюс зелена сделка, изразяваща се най-вече в скъпи въглеродни емисии, както и джендър идеология. Първо сриваш индустрията, после и семейството.
С други думи - упадък.
Ах , не думай.

Нека Нотарис ,който е бил в Русия и Китай - да сравни индустрията в Русия. В Китай предприятията са огромни. В САЩ и в Мексико ММ е виждал подобни мащаби само .
В Русия пътуваш стотици километри, и нищо такова. Разкажете ни за индустрията в Русия. Айде пак - къде са в елекрониката. Между другото най-финния печат на платки за сега се прави в Холандия. Къде са в автомобилостроенето. Нотарис да ви каже какви коли карат. За Космоса, който в момента е доста ключов, от първо място - вече са доста по-назад.

Семейството. Не думай. Пак ли да постна статистиката - eдно от челните места по разводи е Русия
"Russia has one of the highest divorce rates globally, with approximately 3.9 divorces per 1,000 people in 2020. Recent data indicates around 532,896 divorces in 2024, a slight decline from 566,777 in the previous year. Key contributing factors include economic pressures, a high-tolerance for marital issues, and a relatively easy divorce process."
Имам лични наблюдения върху семейните ценности там.  

Така че ако това ви е определението за упадък - ами - Добро пожаловат в России

# 17 721
И самите чипове се проектират в Холандия. И машините, които протизвеждат чиповете се произвеждат там. Само производството е в Азия.

# 17 722
Европейските ценности са да станем всички геЮве и да има 56 пола. Да ни откраднат децата, за да ги дадат на джендъри от Нидерландия и Холандия. Да ни изнасят златото с вагони, а да ни внасят гмо и чипирани ваксини за следене.. Моята надежда е в доцент доктор Костадин Костадинов, единствен той е способен да плюе в лицето на колонизаторите, да се свети докторантурата му.

# 17 723
Европейските ценности са да станем всички геЮве и да има 56 пола. Да ни откраднат децата, за да ги дадат на джендъри от Нидерландия и Холандия. Да ни изнасят златото с вагони, а да ни внасят гмо и чипирани ваксини за следене.. Моята надежда е в доцент доктор Костадин Костадинов, единствен той е способен да плюе в лицето на колонизаторите, да се свети докторантурата му.
Амин.

# 17 724
  • София
Нали уж Кремъл нямаше пари за война, санкциите аха-аха и ще ги съсипят. Пък сега войната държала главата на Путин над водата. Последно?
С мирния план Русия няма да е съгласна.
Това го гледаме в не знам коя серия.

Протака с нафеждата за заграби още някое разбито село и да изтреби стотина хиляди от своите.
Не Русия протака в момента.

А всъщност само русофобите протакат. Явно повече им харесва да са измислени авторитети, отколкото да спрат да умират хора. Поне разбрахме кой е агресора. Незабавен край на мъките украински и на конфликта, а някои хора да си намерят почтена работа!

# 17 725
А всъщност само русофобите протакат. Явно повече им харесва да са измислени авторитети, отколкото да спрат да умират хора. Поне разбрахме кой е агресора. Незабавен край на мъките украински и на конфликта, а някои хора да си намерят почтена работа!

Като бях в началното училище имахме един лаф:
- Знаеш ли какво е наглост?
- Да бутнеш баба си надолу по стълбата и да я питаш за къде се е разбързала...

Това твоето е много подобно - Русия напада, Русия започна, Русия обстрелва основно мирни обекти, обаче не била тя агресор и искала мир???  Не мога да ви схвана логиката и това е.

# 17 726
Ти все едно си знаеш - Русия агресор и т.н.
Такива като теб не искат мир. Ами да се бият още, кой ги спира.

Общи условия

Активация на акаунт