Войната в Украйна 3

• 774 226
  • 17 699
  •   10
Отговори
# 17 685
А стига бе, вярно ли някой сравнява факти от биологията с фалшив референдум?
Нормални аргументи няма ли, та наистина се пишат глупости?

# 17 686
Като им трябва толкова много на орките Донбас, бихте ли обяснили за какво им е?
Защото аз имам една-две идеи какво им се иска да направят, ало го заграбят.
Може би защото хората там са гласували и искат да се присъединят към РФ? Или това е без значение, да ги избием просто? Или, ааа... сетих се, това е руска пропаганда. Точно както когато някой каже, е кучето има 4 крака, пък отсреща да му се изцепят, че това е руска пропаганда.
Или като тоя когнитивен дисонанс, който не знам как да си обясния - хем планът е руски, писан на руски, от руснаци или забравих какво, хем пък руснаците не го искат... Последно? Поптодорова и Грозев какво казват?
А иначе, че изобщо не отразява напълно руските интереси, то е ясно. И ако руснаците са седнали да го пишат, въобще нямаше да е баш в тоя вид.

Референдум, казваш, хората искали в РФ. Как го проведоха този референдум? Спокойно и не бе з заплаха, хората демонстрираха свободна воля?

Хммм, дааа.
https://www.actualno.com/donbas/alternativen-referendum-v-donbas-i-lugansk-nad-70-iskat-v-ukrajna-news_27738.html

Цитат
Алтернативен референдум в Донбас и Луганск - над 70% искат в Украйна
Над 70% от гласувалите на алтернативен референдум за статута на Донбас са против областта да се отделя и желаят териториалната цялост на Украйна да се запази. Това показват социологическо проучване "на терен", проведено в навечерието на днешния референдум и публикувано на общинските сайтове на Красноармейск и Димитров, пише украинският сайт „Сегодня”.

А сега, местното население, дето искало да е част от РФ, го мобилизират и изпращат на фронта. На негово място се преселват руснаци.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 16:14 от Diorela

# 17 687
  • София
Социологическото проучване било алтернативен референдум. Заболя ме стомахът от смях.
Като проведат референдум с такива резултати, да се обадят. Не знам защо се вярва на такива измислици, наистина. Колко хора са питани на това проучване, сигурно около 100-200 души, предварително проверени. Не казват нищо по въпроса, колко удобно. Това са пропагандни дъвки.

Доста време подкрепях нашите десни, до момента в който не почнаха да правят простотии и да се обидиняват с бойко и пееф.
А това стана под натиск от запада, за да консолидира източният фронт срещу Русия.
И аз така. Фронт и щит не искам да ставам. Който желае, може да го направи, фронтът е на има-няма 1000 км. от тук. Но не виждам желаещи за друго, освен за клавиатурни войни.

# 17 688
Знаем ги и ние изборите под руска окупация, сърбали сме тая попара, та още  не можем да се съвземем.
А на фронта сме всички, искаме или не искаме, просто за наше щастие още не ни засипват руски бомби.
Въпросът е кой на чия страна е застанал.

# 17 689
Видя ли снимката от линка, или първо те заболя стомахът и не можа нито да погледнеш, нито да прочетеш?

Ех, тези стомаси... Внимавайте каква духовна храна им вкарвате, че после болят.

ПС А на какви референдуми вярвате? На тези, дето стоят с автоматите  до вас, докато гласувате? Някои помним снимките от референдума.

# 17 690
  • София
Гледам какво пише и нищо не ме боли. Знам, че като няма аргументи, започват обидите, знам, не е ново.
Пак да питам, има ли данни допитването измежду колко души е? Няма, няма и да има.

# 17 691
Това да ме приравняват с някой гербаджия или дпс фен е обида за мен. Ходил съм на протести и ще ходя против този мафиотски тип на управление в България.
Доста време подкрепях нашите десни, до момента в който не почнаха да правят простотии и да се обидиняват с бойко и пееф.
А това стана под натиск от запада, за да консолидира източният фронт срещу Русия.
Оказва се че Путин е виновен и за това, че ПП-ДБ изпраха Пеевски и Борисов, та сега нашата държава влиза в една пропаст, дето не се знае дали скоро ще излезе от нея.
Като цял съм дясно настроен, не търпя нео-либерали и подобни плазмодии, както се оказа че са нашето дясно политическо пространство. За съжаление нямаме истински десни политици!

Да, да, знаем, всички  копейки сте разочаровани бивши десни, не се хаби Simple Smile

Под копейки да се разбира симпатизанти на Копейкин, далеч съм от мисълта, че се хабите за копейки, както и той.

# 17 692
За съжаление повечето от тях не получават даже пари за яката пропаганда която водят. Ей така, от добродушие и солидарност го правят, големи алтруисти

# 17 693
Все пак има разни данни
https://faktor.bg/sled-referendum-s-yaven-vot-i-avtomati-pred-vr … yavane-kam-rusiya

Цитат
След референдум с явен вот и автомати: 93% в Запорожка област "гласуваха" за присъединяване към Русия

Руската агресия, съчетана с откровена глупост, продължава да се вихри с пълна сила в Украйна. 93% от гласувалите в първия ден от референдума за присъединяването на Запорожка област към Русия са дали гласа си за влизането в състава на федерацията, показват социологически данни, цитирани от ТАСС.

В първия ден са "гласували" 500 жители на областта, гласи съобщението на Кримския републикански институт за политически и социологически изследвания, който е автор на проучването. Припомняме, че референдумът беше явен, а по домовете обикаляха въоръжени с автомати. "Анкетираните" трябваше да отговарят устно на "анкетьорите", които от своя страна записваха "данните". Руският "референдум" втрещи света. Информацията на демократични медии, които по чудо успяха все пак да предадат репортажи, за страха у гласувалите от затвор, не изненада почти никого в цивилизованите страни.

И моя стомах се свива, но от друго. От ужаса, който налагат руските окупатори.
Въпрос на ценности е как реагират стомасите ни.

# 17 694
В Народното ни събрание ще се избият. Без война.
 Не знам кой какво точно иска, но където се разминавам с разбирания в тази тема, се разминавам в почти всички теми ,дето ги срещна. Въпрос на ценности и възприятия.
,Социализмът ме е формирал, да няма  съмнение.

# 17 695
  • София
Не, трябваше в момента с който режима в Киев нападна отцепилият се Донбас, САЩ и НАТО да накажат Украйна и да дадат независимост на Донбас.
Така щеше да е еднотипно със Сърбия и Косово.
Но запада както винаги обича да прилага двойни стандарти
Донбасс е съкратено от донецкий бассейн, донбасс има и на территория на рф. Народ донбасса, това е като народ Кюстендила или Варни. Няма такъв народ, имаше автономия и тя беше в Крим. След като рф анексира Крим странно , но премахна автономия. русня много обича да учи, как трябва да правят други, но сами те никога не позволиха независимост нито на Татарстан, нито на Дагестан, нито на Чечня, а със сигурност има други желаещи сами да решават, а не от Москва да ги грабят и командват.
Преди Донбасс беше Крим, а след това същите се появиха и на Донбассе. Получи им се в Луганской и Донецкой области защото там Ахметов и други царьки се опитали да изнудват Киев, обаче русня ги използва и им взе всичко.

# 17 696
Гласуащи за ГЕРБ/негласуващи си получават това което си избраха, нищо ново под слънцето. Както руснаците си получават Путин. Всяка страна си заслужава управляващите

# 17 697
За съжаление повечето от тях не получават даже пари за яката пропаганда която водят. Ей така, от добродушие и солидарност го правят, големи алтруисти
Ако се замислите малко повече ще разберете, че вашата гледна точка не е единствена.

# 17 698
Е, да, всеки има право на погрешно мнение и лош вкус.

# 17 699
Наталия, те направо подмениха населението в тези територии. В Татарстан са българи, но ги нарекоха татари, което много ги обижда. А официално били татари, руснаци, чуваши и други. За българи пълно мълчание.
Но кой ги пита!

Общи условия

Активация на акаунт