Войната в Украйна 3

• 774 358
  • 17 703
  •   11
Отговори
# 17 670
За да изтрепят и косоварите ли?
Малко ли ти е геноцидът над украинците?

# 17 671
Не, трябваше в момента с който режима в Киев нападна отцепилият се Донбас, САЩ и НАТО да накажат Украйна и да дадат независимост на Донбас.
Така щеше да е еднотипно със Сърбия и Косово.
Но запада както винаги обича да прилага двойни стандарти

# 17 672
Не, трябваше в момента с който режима в Киев нападна отцепилият се Донбас, САЩ и НАТО да накажат Украйна и да дадат независимост на Донбас.
Може би в Косово трябваше да се случи това, което се случи в Крайна, Вуковар, Босна? Четете я малко тази история. И само една вметка, като правиш аналогии - да не би НАТО да тръгна да сваля Милошевич и да сменя насила управлението в Белград?

# 17 673

И само една вметка, като правиш аналогии - да не би НАТО да тръгна да сваля Милошевич и да сменя насила управлението в Белград?
Че да не би целта на РФ да е смяна на лидера на Украйна? Макар че именно НАТО решиха, че трябва да сменят лидера на Либия, Сирия, Афганистан, Виетнам, очаква се и на Венецуела скоро.

# 17 674

Съвършено различно, Косово се отцепва и образува самостоятелна държава, не го анексира друга държава, както Крим и каквото Русия си подготви за Донбас.
САЩ и ЕС трябваше да реагират още с анексията на Крим и да накажат Русия много по-рано и много по-категорично.

ПП. Приличат си Сърбия (Югославия) и РФ (СССР), и двете не могат да приемат разпада си.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 15:32 от нова

# 17 675

И само една вметка, като правиш аналогии - да не би НАТО да тръгна да сваля Милошевич и да сменя насила управлението в Белград?
Че да не би целта на РФ да е смяна на лидера на Украйна? Макар че именно НАТО решиха, че трябва да сменят лидера на Либия, Сирия, Афганистан, Виетнам, очаква се и на Венецуела скоро.

Бъркаш САЩ и НАТО. И да,  една от целите на РФ е да сменят лидера на Украйна със свое прокси.

# 17 676

Не не, сакън, никога РФ не е правила намеци да сменя "режима в Киев", че и в Чечня не е искала такова нещо Wink

# 17 677
По времето на СССР, Донбас не искаше да се отцепва от УССР. След разпада на СССР - също. При идванета на Путин - също. Наложи се Путин да изпрати едни човечета, които да обяснят на Донбас, че трябва да се отцепи от Украйна, но пак нищо не стана. Накрая започнаха да ги обстрелват с артилерия и ги отцепиха.

Докато отделянето на Косово от Сърбия е просто част от разпада на бивша Югославия.

Що не спреш да ръсиш глупости?

# 17 678
Нека се излагат с незнание и  липса на преценка от  свръх много информация днес.  Няма да и  уврат главите, прескачам, че голяма досада ,те правят същото , един не повече дискусия по отсрещно мнение ,засипват с плява ,дано помогне.

# 17 679
Такива като боро не можеш ги изплаши. Тях не ги бърка кой ще им е господар, Пеевски, Ердоган, най-добре Путин. Важно е някой със здрава ръка да държи положението, иначе не знаят какво да правят със свободната си воля.
Напротив, бас ловя, че борото е по на запад от теб. Както и останалите противници на европейската демокрация са или първи емигрирали, или изпратили децата си възможно най-далече от Пеевски и путин.
Огледай се в темата и ще видиш, че съм права.

# 17 680
Нека се излагат с незнание и  липса на преценка от  свръх много информация днес.  Няма да и  уврат главите, прескачам, че голяма досада ,те правят същото , един не повече дискусия по отсрещно мнение ,засипват с плява ,дано помогне.
Това не е незнание или липса на преценка, а чисто и просто руска пропаганда, свързана с фалшифициране на факти.

# 17 681
Като им трябва толкова много на орките Донбас, бихте ли обяснили за какво им е?
Защото аз имам една-две идеи какво им се иска да направят, ало го заграбят.
Може би защото хората там са гласували и искат да се присъединят към РФ? Или това е без значение, да ги избием просто? Или, ааа... сетих се, това е руска пропаганда. Точно както когато някой каже, че кучето има 4 крака, пък отсреща да му се изцепят, че това е руска пропаганда.
Или като тоя когнитивен дисонанс, който не знам как да си обясня - хем планът е руски, писан на руски, от руснаци или забравих какво, хем пък руснаците не го искат... Последно? Поптодорова и Грозев какво казват?
А иначе, че изобщо не отразява напълно руските интереси, то е ясно. И ако руснаците са седнали да го пишат, въобще нямаше да е баш в тоя вид.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 17:07 от Arwen Amarantha

# 17 682
Това да ме приравняват с някой гербаджия или дпс фен е обида за мен. Ходил съм на протести и ще ходя против този мафиотски тип на управление в България.
Доста време подкрепях нашите десни, до момента в който не почнаха да правят простотии и да се обидиняват с бойко и пееф.
А това стана под натиск от запада, за да консолидира източният фронт срещу Русия.
Оказва се че Путин е виновен и за това, че ПП-ДБ изпраха Пеевски и Борисов, та сега нашата държава влиза в една пропаст, дето не се знае дали скоро ще излезе от нея.
Като цял съм дясно настроен, не търпя нео-либерали и подобни плазмодии, както се оказа че са нашето дясно политическо пространство. За съжаление нямаме истински десни политици!

# 17 683
А стига бе, вярно ли някой сравнява факти от биологията с фалшив референдум?
Нормални аргументи няма ли, та наистина се пишат глупости?

# 17 684
Като им трябва толкова много на орките Донбас, бихте ли обяснили за какво им е?
Защото аз имам една-две идеи какво им се иска да направят, ало го заграбят.
Може би защото хората там са гласували и искат да се присъединят към РФ? Или това е без значение, да ги избием просто? Или, ааа... сетих се, това е руска пропаганда. Точно както когато някой каже, е кучето има 4 крака, пък отсреща да му се изцепят, че това е руска пропаганда.
Или като тоя когнитивен дисонанс, който не знам как да си обясния - хем планът е руски, писан на руски, от руснаци или забравих какво, хем пък руснаците не го искат... Последно? Поптодорова и Грозев какво казват?
А иначе, че изобщо не отразява напълно руските интереси, то е ясно. И ако руснаците са седнали да го пишат, въобще нямаше да е баш в тоя вид.

Референдум, казваш, хората искали в РФ. Как го проведоха този референдум? Спокойно и не бе з заплаха, хората демонстрираха свободна воля?

Хммм, дааа.
https://www.actualno.com/donbas/alternativen-referendum-v-donbas-i-lugansk-nad-70-iskat-v-ukrajna-news_27738.html

Цитат
Алтернативен референдум в Донбас и Луганск - над 70% искат в Украйна
Над 70% от гласувалите на алтернативен референдум за статута на Донбас са против областта да се отделя и желаят териториалната цялост на Украйна да се запази. Това показват социологическо проучване "на терен", проведено в навечерието на днешния референдум и публикувано на общинските сайтове на Красноармейск и Димитров, пише украинският сайт „Сегодня”.

А сега, местното население, дето искало да е част от РФ, го мобилизират и изпращат на фронта. На негово място се преселват руснаци.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 16:14 от Diorela

Общи условия

Активация на акаунт