Войната в Украйна 3

• 778 480
  • 17 807
  •   2
Отговори
# 17 805

На мен друго ми е чудно, за какво и е на Украйна 800 000 армия след подписването на мирен договор?
Например Южна Корея има 500 000 армия.
Първо на украинците защо са им толкова много ако настъпи мир, и второ - с тяхната разбита икономика как ще издържат такава голяма войска?
С парите на ЕС, естествено, защото на украинците всички са им длъжни (или поне те така смятат).
В началото на войната бях на тяхна страна.... Но, много се изложиха, не случайно ги недолюбват из цяла Европа, след като ги разбраха какви са.

# 17 806
Ти разбра ли какви са?

# 17 807
Толкова за мира и за "мирния план", който искат руснаците.

ДРМ
Цитат
"Ще прекратим военните действия, ако украинската армия се изтегли от Донбас,ако не – ще постигнем това по военен път." – Путин

И още:

- Нямаше никакви проекти за мирен договор относно Украйна, имаше набор от въпроси за обсъждане.
- Американската делегация трябва да пристигне следващата седмица в Москва.
- Русия никога не е имала намерение да нападне Европа, това е смешно, но ако там искат да го запишат, добре.
- В момента някои точки от плана звучат смешно.
- Кремъл е готов да обсъди всяка точка от плана за края на войната в Украйна.
- Преговарящите по въпроса за Украйна от страна на Русия ще бъдат Медински и представители на министерство на външните работи.
- Спецслужбите на Русия и Украйна винаги са били в контакт; Абу Даби се използва активно за въпроса с военнопленниците.
- Не очаквах от Тръмп нови санкции срещу нашия петрол, защото след Аляска нямахме конфликти.
- Русия ще постави на преговорите със САЩ темата, свързана с подготовката на ядрени опити.

Общи условия

Активация на акаунт