Войната в Украйна 3

• 893 062
  • 19 842
  •   8
Отговори
# 4 065
ООН отдавна трябваше да се закрие. Само гълтат пари, а полза никаква.

# 4 066
ООН определено трябва да изчезне евентуално. Надявам се Тръмп да направи нещо, да ги отслаби малко поне

# 4 067
Накъде да ги отслабва повече?

# 4 068
Освен това могат да се налагат конкретни действия, а не общото "хубаво е да се спре войната възможно най-скоро".
Това е толкова общо казано, че няма никакво практическо приложение.
Просто демонстрация, че русия не е виновна и възможност в някаи държави да се фръцкат лидерите, че са за спиране на войната, а видиш ли другите са войнолюбци.

# 4 069
  • София
Тя, Русия мисля и тази на САЩ без тескта за войната сложи вето.
Та...

# 4 070
Та...
Естествено, че не е. Ако някой беше сложил вето, нямаше да е приета. Приета е с 10 за и 5има въздържали се - Великобритания, Франция, Дания, Словения и Гърция.

https://press.un.org/en/2025/sc16005.doc.htm

# 4 071
Съобщението на Арестович с костюма и текст "започна" е свързано с нещо, което снощи е казал в ефира с Фелдман.
С две думи - водят се разговори САЩ с Русия и Китай за мира в Украйна, а Зеленски бил отказал да присъства въпреки, че бил поканен. Затова Арестович присъствал неформално да защитава интересите на Украйна.

Моля ви, не ме убеждавате, че е въздухар. Аз мисля същото. Само, че ако наистина е там, възможността е да са го замъкнали американците.
Между другото той познава от много години Залужни, твърдеше, че са близки. Не знам дали е вярно.

# 4 072
И да са го замъкнали американците, Арестович никого не представлява в момента.

# 4 073
  • София
Та...
Естествено, че не е. Ако някой беше сложил вето, нямаше да е приета. Приета е с 10 за и 5има въздържали се - Великобритания, Франция, Дания, Словения и Гърция.

Какво е искал да каже автора Joy Извинявам се.

Че: Русия използва правото си на вето, за да предотврати промени в американската текст.

# 4 074
Скрит текст:
Та...

Какво е искал да каже автора Joy Извинявам се.

Че: Русия използва правото си на вето, за да предотврати промени в американската текст.

Ако си имала предвид обсъждането, други пък са използвали правото си на вето, за да не влязат поправките на Русия, това е нормално.

Ако отново нещо съм разбрала грешно, извинявам се.

# 4 075
Да не го подготвят за следващия президент на Украйна.

# 4 076
Това гласуване има един единствен резултат: САЩ се излагат, поставяйки се в чудесната компания на Русия и Китай и упражнявайки шантаж върху по-слабите непостоянни членове на Съвета за сигурност. Алжир, Гвиана, Мозамбик, Сиера Леоне, колко да са способни на независими решения? Или дори Япония против САЩ? Чест прави на европейските държави, не са се огънали.

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 12:09 от Не се сърди, човече

# 4 077
  • София
Във ФБ се смеят колко безвкусно било на Люблянка, той влиза в махленски спорове настървен.

Той сам се е писал кандидат.

# 4 078
Във ФБ се смеят колко безвкусно било на Люблянка, той влиза в махленски спорове настървен.

Той сам се е писал кандидат.
Чела съм че има такива слухове, но не зная колко е вероятна кандидатурата му

# 4 079
Резолюциите показват настройките на отделните държави и евентуалните съюзи и покрепи.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 16:13 от Diorela

Общи условия

Активация на акаунт