Войната в Украйна 3

• 878 532
  • 19 537
  •   10
Отговори
# 5 070
  • София
Тази Скабаева говорител на Кремъл ли е? Нейното мнение е решаващо и меродавно така ли?
Иначе всеки може по медиите да си дрънка каквото си иска, оня ден Кирил Петков и Лена отправяха официални предупреждения на Тръмп, не е ясно в качеството на какви.
Разни бивши американски сенатори какви неща говореха по СНН ако знаете. Не сме ги приели за официални решения все още.

# 5 071
Не е нужно да е говорител на Кремъл. По руската телевизия никой не говори, каквото и да е, без предварително одобрение от висшестоящите. По нашите телевизии е същото.

# 5 072
Нова, може би ще се чудиш ама и аз не искам САЩ и Русия да са комбина.
Ама не искам и да рискуваме дали някой от тях ще натисне копчето.

Ето ви причината защо не пипат руските резерви в Euroclear.
FT пише, че Китай е решил да си изтегли ценните книжа, защото искали да си направят собствен депозитар в Хонг Конг.
Сега остава и петролните монархии да се присъединят и ще последиците ще са много весели.

Хиленето на Скабеева е тролене заради постоянното вряскане, че "руснаците идват". За вас тая истерия може и да е нова, но те живеят векове с периодичното изтирясване на тема Русия.

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 11:23 от flambe

# 5 073
Скабаева може да не е ничий официален говорител, това може да не е официална позиция на руската държава, но е показателно за отношението, за идеологиите, за мисленето. И не, не са нормални. Поне в нормалните, цивилизовани държави.

# 5 074
И в тази връзка да оставя това тук. Няма да стрелят, спете спокойно.

# 5 075
  • София
Тази Скабаева говорител на Кремъл ли е? Нейното мнение е решаващо и меродавно така ли?
Иначе всеки може по медиите да си дрънка каквото си иска, оня ден Кирил Петков и Лена отправяха официални предупреждения на Тръмп, не е ясно в качеството на какви.
Разни бивши американски сенатори какви неща говореха по СНН ако знаете. Не сме ги приели за официални решения все още.
Ти вярваше, че Путин няма да нападне Украйна, нали?

# 5 076
както Сърбия бе принудена да преглътне отделянето на Косово, така и Украйна ще трябва да преглътне отделянето на Крим и Донбас. И колкото Сърбия има шанс си върне Косово, толкова и Украйна има шанс да си върне загубената територия.

Косово е самостоятелна държава, Русия присъединява към своята територия, не помага на държави да получат независимост, опазил я Бог да върши такива дела.

# 5 077
Ама скъпи ли са им колите? Това е много важно. Българите хич не харесват тези които имат повече пари от тях
Не, не са скъпи, моята е по-скъпа😜 Онези с парите са по Лазурния бряг, между Варна и Бургас са рабочий клас, ама с претенции. Ти къде живееш, че не си виждал украинци? Прескочи насам по Великден, ще се запознаеш.

# 5 078
Не, не са скъпи, моята е по-скъпа😜 Онези с парите са по Лазурния бряг, между Варна и Бургас са рабочий клас, ама с претенции. Ти къде живееш, че не си виждал украинци? Прескочи насам по Великден, ще се запознаеш.
Закъсали сме го, и то много ...
Ако напиша повече - ще го изтрият.

Дано войната приключи много скоро и всички украинци да се завърнат в родината си ( а, дано...)

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 13:06 от ellll

# 5 079
  • София
А, насилствено депортираните в Русия барабар с децата им ще ги пуснат ли да си ходят?

# 5 080
А, насилствено депортираните в Русия барабар с децата им ще ги пуснат ли да си ходят?

Ми не, те сами са отишли там и им е много хубаво.
(ирония е)

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 13:43 от alex_jp

# 5 081
Песков:
"Нашето отношение към санкциите е добре известно, ние ги смятаме за незаконни.
Разбира се, ако говорим за нормализиране на двустранните отношения, те трябва да бъдат освободени от това негативно бреме на така наречените санкции.“

Санкциите, които не действат за русия и съсипват Европа, обаче руснаците много искат да се премахнат, въпреки че не има пречат.
Трагедия е това, което става, американците продадоха Украйна.
русия ще вземе четирите области, ще и премахнат санкциите и заедно с Щатите ще инсталират марионетно правителство в Киев.
Не само ми е жал за Украйна, но се чудя коя държава още ще изтъргуват американците с руснаците?
Ние сме си още в руската сфера на влияние, но поне ползваме и предимствата на ЕС, което отчасти компенсира. Надявам се така да си остане.
Иначе от физическа инвазия в България аз лично не се страхувам, нито от ядрена война, по-скоро се притеснявам търговията с държави да не включва излизане от ЕС и подобни екстри.
Знам че путин казва, че ЕС не го притеснява, той много неща казва и аз не вярвам на всичките, ако някой вярва, да продължи да си го прави, а мен да не убеждава, няма смисъл.

# 5 082
На Русия й трябват работници. Насилствено депортирани, призиви жените да раждат, а сега и мигранти вкарват

https://news.bg/int-economics/rusiya-kompensira-s-migranti-ot-mi … rabotna-raka.html

Тъй де, световна сила уж

# 5 083
И войници и трябват, не само работници.

# 5 084
Е нали Северна Корея дава

Общи условия

Активация на акаунт