Войната в Украйна 3

• 874 322
  • 19 457
  •   3
Отговори
# 5 310
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Аз не виждам бъдещ мир.
САЩ ще си измият ръцете, че са искали  да помогнат, да спре това убийство, но не е имало воля нито от двете страни , нито от ЕС и се оттеглят от конфликта по всякакъв начин. Започват да си гонят други цели и приоритети. Разбира се сметката за Украйна стои и в даден момент пак ще я извадят. Те не губят нищо, просто си затварят парите, оръжията, търсят си или вече са видели друга по-апетитна хапка. Не са от тези дето години ще наливат нещо и да чакат дивиденти от това (което остане ) Може и да не виждат нещо да остане, ако войната продължи и да имат какво да вземат, това да сте се замислили. Има ли право всяка страна да си гледа интересите -има, ама не било честно, не било демократично, ама..някой да говори кой подпали конфликта и защо. Дали ще вземе това към което се стремеше и подпали войната-няма да може. Ще вземе трохи, ако останат. Гледат друга апетитна хапка, това е.
ЕС обратното, много се ангажира, много раздаде, хвана се на въдицата и сега топката е в тях. Но вместо да се обединят и настъпят двете страни за примирие и мир, т
Скрит текст:
е почват видно и демонстративно да огласяват планове за въоръжение, да успокояват и дават уверения за помощ на Зеленски, еми...че дори и ядрените запаси излезнаха на преден план. Това е непряко обявяване на война и влизане в бойните действия. И ще го направят според мен. ЕС ще участва във войната си мисля. Просто сега се чудят как да запълнят запасите, пари да се вземат, да купят, да се подготвят, те си го и казват. Путин не само гледа, то и глупак разбира какво се готви.
Аз не съм съгласна Европа да участва във войната. Никой не го е грижа за моето мнение ,но....да си го напиша.
Не защото съм на страната на Путин, а защото и много европейци ще си отидат без време, защото тила на Европа се оголва, а мигрантите и клетките ислямски хич не са малко, изобщо...това е Троянски кон за мен. Ни един политик не е на ниво да бъде такъв за съжаление. Мое виждане.

Как точно да настъпят русия за примирие и мир, айде Зеленски разбрахме как се настъпва. Кажи как да настъпят русия.
На първо време да извикат Русия на преговори, а не да си правят сами безмислени срещи и декларации на върха в Брюксел.
Тръмп вече започна този процес. Вместо да му се ежат и на него и да подкокоросват още Зеленски, да направят необходимите стъпки за първи кръг преговори с участието на Русия.
Айде стига глупости, сами си правели срещи.... Макрон му ходи на карака да му се моли на Путин 2022.  Колкопъти му звъняха и се опитваха да разговарят с него?
Що се прайте на ударени бе хора?
Верно май някой е на надница на бройка.

# 5 311
  • София
И от 2022 ходил ли е Макрон? Не.
То и по-добре точно той да не ходи, че с каквото се е захванал и после някой след него излиза да му опровергава думите. Един най-ярко провалените политици в Европа.
Едно е ясно - мирни преговори и споразумение не може да се случат без Русия и няма да станат нещата с декларации по медиите какво точно искали ЕС и Зеленски.

# 5 312
  • София
И от 2022 ходил ли е Макрон? Не.
То по-добре точно той да не ходи, че с каквото се е захванал и после някой след него излиза да му опровергава думите.
Едно е ясно - мирни преговори и споразумение не може да се случат без Русия и няма да станат нещата с декларации по медиите какво точно искали ЕС и Зеленски.
Абе ти помниш ли как го посрещна? На 15 метрова маса? Как се ходи при такива домакини?
Кажи колко често трябва да ходи Маркрон да се моли на Путин? Веднъж в годината? На месец по веднъж?  Кажи си, Путин може да не се мръдне за мира, той не се обажда да иска среща сникой, той сам решава всичко, той само бомбардира, не разговаря,.. но Макрон трябвало да ходи по-честичко така...🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 12:21 от pimpinela

# 5 313
А този оранжевият зад океана какво мисли по повод на въздушните атаки на Русия и как те се връзват с амбициите му на миротворец?

# 5 314
  • София
Как се подготвяш за ядрена война ...
Как ми кажи ...
Ти може ли да се подготвиш за земетресение от 9-та степен
За да се стигне до ядрена война, трябва този който може да е предизвика да е притиснат в ъгъла.
Вземете мислете малко.
Ти ако имаш автомат, а срещу теб са се наредили хххх коио те обстрелват с лъкове, ще вдигнеш ръце и ще свалиш гащите или ще се сетиш, че си въоръжена и ако умреш ти, то ще умрат и те.
Значи, засилването на военния капацитет на европа притиска пути към ъгъла, така ли?

# 5 315
  • София
Освен че се "вряка само как Путин не иска мир," на украинците им падат бомби на главата и самият Путин казва, че няма да прави компромис.

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 12:35 от pimpinela

# 5 316
Нещо интересно от Келог - основата на мирните споразумения могат да станат Истанбулските споразумения, но те не са много справедливи. Тогава Украйна беше в неизгодна позиция, така че някои клаузи трябва да се преразгледат.

Ако приемем, че там имаше три важни неща - Русия се изтегля до границата от 2022, Украйна става неутрална и намалява армията си драстично, въпроса е кое искат да предоговарят американците.

Аз мисля, че ще е армията. Арестович снощи пак каза в прав текст, че е бил в Саудитска Арабия на първите преговори и там са обсъждали Украйна.
Според него реалистичното, за което могат да преговарят е армия от 300 000, което е над цифрата, която искаше Русия в Истанбул.

# 5 317
Цитат
Аз мисля, че ще е армията. Арестович снощи пак каза в прав текст, че е бил в Саудитска Арабия на първите преговори и там са обсъждали Украйна.

Малко се съмнявам Арестович да е присъствал на разговорите в СА. Но това действително е логично. САЩ и Русия са се разбрали за Украйна, без нейно присъствие и знание. И сега я притискат да клекне на техните искания.

# 5 318
Нещо интересно от Келог - основата на мирните споразумения могат да станат Истанбулските споразумения, но те не са много справедливи. Тогава Украйна беше в неизгодна позиция, така че някои клаузи трябва да се преразгледат.

Ако приемем, че там имаше три важни неща - Русия се изтегля до границата от 2022, Украйна става неутрална и намалява армията си драстично, въпроса е кое искат да предоговарят американците.

Според него реалистичното, за което могат да преговарят е армия от 300 000, което е над цифрата, която искаше Русия в Истанбул.

Откъде е "Русия се изтегля до границите от 2022-ра", те дори предварително вписаха в Конституцията си бъдещите, още незавзети територии и многократно казаха, че няма да преговарят за тях.

# 5 319
  • Deutschland/HE
Арестивич е упълномощен от Зелендки или от Радата да води преговори?

# 5 320
Разбира се, че не са ги завладяли. И не ги виждам украинците да предават безропотно свободни градове на окупаторите.

Европа бавно се задейства, защото разчиташе САЩ да платят масрафа, но залогът е прекалено голям и вече се събудиха. Ще видим какво ще стане, рано е за шампанско и хайвер.

# 5 321

Откъде е "Русия се изтегля до границите от 2022-ра", те дори предварително вписаха в Конституцията си бъдещите, още незавзети територии и многократно казаха, че няма да преговарят за тях.

Моля те, ако не си следила конфликта или си забравила върни се и провери.
Много по-късно беше включването.
Тогава се споразумяха за границите на 2022 и в знак на добра воля се изтеглиха от Киевска, Сумска и Черногорска.
Има публикувано споразумението от много източници.

# 5 322
Не на демокрацията и нам що си, а на собствената си земя.

# 5 323
Тогава се споразумяха за границите на 2022 и в знак на добра воля се изтеглиха от Киевска, Сумска и Черногорска.
Заради това сега няма да спрат докато не се постигнат твърди договорености и се дадат гаранции. Два пъти ги лъгаха в Минск, един път в Истанбул, сега няма да им се получи. Не вярвам Русия да е толкова глупава.
А през това време нека украинците окупират колкото си искат от Курска област.

# 5 324
Заради това сега няма да спрат докато не се постигнат твърди договорености и се дадат гаранции. Два пъти ги лъгаха в Минск, един път в Истанбул, сега няма да им се получи. Не вярвам Русия да е толкова глупава.
А през това време нека украинците окупират колкото си искат от Курска област.

До тогава ще са си върнали парчето в Курска.
Новините от там са повече от лоши, при това от украински източници.
Но иначе съм на същото мнение, руснаците няма да приемат никакво предварително примирие.
И е време да се потърси сметка на тия дето тогава им дадоха акъл да продължават да се бият, а сега реват за справедливост. И това не е само Борис Джонсън.

Общи условия

Активация на акаунт