САЩ ще си измият ръцете, че са искали да помогнат, да спре това убийство, но не е имало воля нито от двете страни , нито от ЕС и се оттеглят от конфликта по всякакъв начин. Започват да си гонят други цели и приоритети. Разбира се сметката за Украйна стои и в даден момент пак ще я извадят. Те не губят нищо, просто си затварят парите, оръжията, търсят си или вече са видели друга по-апетитна хапка. Не са от тези дето години ще наливат нещо и да чакат дивиденти от това (което остане ) Може и да не виждат нещо да остане, ако войната продължи и да имат какво да вземат, това да сте се замислили. Има ли право всяка страна да си гледа интересите -има, ама не било честно, не било демократично, ама..някой да говори кой подпали конфликта и защо. Дали ще вземе това към което се стремеше и подпали войната-няма да може. Ще вземе трохи, ако останат. Гледат друга апетитна хапка, това е.
Аз не съм съгласна Европа да участва във войната. Никой не го е грижа за моето мнение ,но....да си го напиша.
Не защото съм на страната на Путин, а защото и много европейци ще си отидат без време, защото тила на Европа се оголва, а мигрантите и клетките ислямски хич не са малко, изобщо...това е Троянски кон за мен. Ни един политик не е на ниво да бъде такъв за съжаление. Мое виждане.
Как точно да настъпят русия за примирие и мир, айде Зеленски разбрахме как се настъпва. Кажи как да настъпят русия.
Тръмп вече започна този процес. Вместо да му се ежат и на него и да подкокоросват още Зеленски, да направят необходимите стъпки за първи кръг преговори с участието на Русия.
Що се прайте на ударени бе хора?
Верно май някой е на надница на бройка.