Войната в Украйна 3

• 772 729
  • 17 643
  •   1
Отговори
# 17 610
Добре че са тези 4нацисти" от Азов, че изнесоха най-тежките битки и още служат. Патриоти са. Нацизмът е другаде.

# 17 611
  • София
Украйна май се е съгласила с плана на САЩ според медиите. Оставали незначителни детайли.
Май ще върви към край цялата работа, дано.

https://dnes.dir.bg/na-fokus/ukrayna-se-e-saglasila-s-plana-na-s … -detayli-i-rusiya

# 17 612
Силно се надявам европейците да не са толкова тъпи, а Тръмп толкова продажен, че да отменят санкциите.
Иначе, при такова споразумение, нито Украйна капитулира, нито русия печели.
Руснаците не са забили руското знаме на украинското президенство, накичени по двете ръце с часовници, нали?
Ако стане, тогава пак ще говорим.
А, да, и като измести рублата долара и еврото, хахаха...

# 17 613
  • София
Качих информация, но замина.

Ще се работи по “американския” план, няма да се предлага нов. Според Стармър.

# 17 614
  • София
Силно се надявам европейците да не са толкова тъпи, а Тръмп толкова продажен, че да отменят санкциите.
Руснаците не са забили руското знаме на украинското президенство, накичени по двете ръце с часовници, нали?
До вчера пишехте, че споразумението означавало капитулация на Украйна, сега ново 20.
Уточнете се малко Grin

# 17 615
Вероятно ще се променят някои дребни работи, като съдържанието на точките в споразумението.
Как сте отворили шампанското ( пардон водката), ще каже човек, че не сте в Европа.

# 17 616
  • Русе
Същественото от американския план според мен е

14. Frozen funds will be used as follows:

$100bn in frozen Russian assets will be invested in US-led efforts to rebuild and invest in Ukraine;
The US will receive 50 percent of the profits from this venture. Europe will add $100bn to increase the amount of investment available for Ukraine’s reconstruction. Frozen European funds will be unfrozen. The remainder of the frozen Russian funds will be invested in a separate US-Russian investment vehicle that will implement joint projects in specific areas. This fund will be aimed at strengthening relations and increasing common interests to create a strong incentive not to return to conflict.

Тръмп е доста просто устроено нещо. Пари. Значи ще спре помощта за Украйна, ако вземе фондовете на Русия.Може да подхвърли и някое кокалче на Путин. Кой може да устои на такова предложение.

Но овцете блеят, колко била лоша Европа, па Украйна в какви филми се снимала, пък Зеленски къде бил сядал

Все пак светът обаче не е чак толкоз просто устроено нещо.

# 17 617
  • София
Е, точките бая ще се променят, де.
Никой няма да се съгласи на представения руски план. Извинявам се, американски.

# 17 618
Ако украинците изблъфират, че приемат ще трябва Русия да се чуди как да се откаже.

# 17 619
На някои места пишат, че точките станали 19. Въпросът е и какво ще са склонни да приемат руснаците.

# 17 620
Има много общо историята в Одеса, прочети, гледай филма. Ама едва ли...
Личи си, че не желаеш да се задълбочаваш и да се осведомяваш за фактите.

Фактите не са по филмчета, а в решението на ЕСЧП, прочети го.

# 17 621
Ако украинците изблъфират, че приемат ще трябва Русия да се чуди как да се откаже.
Въобще няма да се чудят. Поначало не са казали, че ще го приемат, а че само има основа за преговори.

# 17 622
# 17 623
Аз защо видях, че Русия не харесва плана? Подвела съм се.

# 17 624
До вчера пишехте, че споразумението означавало капитулация на Украйна, сега ново 20.
Уточнете се малко Grin
Аз не съм писала такова нещо, защото за мен това не е капитулация.
Уточни се ти на кого пишеш.
Моето главно опасение не е,  че Украйна ще капитулира, а че се отваря възможност за по-големи кръвопролития след това.

Общи условия

Активация на акаунт