Войната в Украйна 3

• 774 596
  • 17 694
  •   13
Отговори
# 17 685

Може би защото хората там са гласували и искат да се присъединят към РФ? Или това е без значение, да ги избием просто? Или, ааа... сетих се, това е руска пропаганда.

Сега остава да се сетиш и защо все към РФ уж искали да се присъединяват.

# 17 686
В Украйна има демокрация ли?

# 17 687
  • софия
"Спекулациите", че руzнаците не знаели какъв е планът и не е техен:

https://offnews.bg/sviat/iztekoha-stenogrami-mezhdu-uitkof-ushak … -pred-856322.html
Бедни, бедни дребни руzки стотинки!

# 17 688
Тоест, руснаците са диктували на американците план, който самите те не харесват, така ли? Яко...
С отвращение явно са го писали.

# 17 689
  • София

Цитат
Алтернативен референдум в Донбас и Луганск - над 70% искат в Украйна
https://www.actualno.com/donbas/alternativen-referendum-v-donbas … a-news_27738.html
Над 70% от гласувалите на алтернативен референдум за статута на Донбас са против областта да се отделя и желаят териториалната цялост на Украйна да се запази. Това показват социологическо проучване "на терен", проведено в навечерието на днешния референдум и публикувано на общинските сайтове на Красноармейск и Димитров, пише украинският сайт „Сегодня”.

А сега, местното население, дето искало да е част от РФ, го мобилизират и изпращат на фронта. На негово място се преселват руснаци.
Еее, изтрита съм, каква изненада.
Само да допълня, че този линк освен, че не говори за истински референдум, е манипулативен и защото проучването е от 2014 г. Сега видях датата на материала.
Изобщо не са меродавни такива данни, оттогава доста вода изтече, а украинските войски и азовци убиха немалко рускоговорящи в Донбас. И мнозинството от хората там разбраха, че нищо добро не ги чака от Киев.

# 17 690
Те официално не признаха че са го диктували
После казват не сме съгласни, чиста работа. А всъщност просто схема за протакане, щото тях войната ги устройва.

# 17 691
72 украинска бригада отказва да извърши настъпление в района на Харков. Изпратили са им военна полиция да ги вразумява. Ще ги "оправят", нямам съмнение..
https://voennoedelo.com/en/posts/id5575-crisis-erupts-in-ukraine … ear-kharkov-front

Тоест, руснаците са диктували на американците план, който самите те не харесват, така ли? Яко...
С отвращение явно са го писали.

Не с отвращение а с водка.
Аз съвсем сериозно се питам, за какво им е на руснаците да пишат план, който съвсем видимо в някои от точките не им покрива интересите. За блъф явно Satisfied Ех, тия пияндурници, на хитри се правят.

# 17 692

Аз съвсем сериозно се питам, за какво им е на руснаците да пишат план, който съвсем видимо в някои от точките не им покрива интересите. За блъф явно Satisfied Ех, тия пияндурници, на хитри се правят.

Предателите ще пият чай
72 руска бригада отказва да извърши настъпление в района на Харков. Изпратили са им военна полиция да ги вразумява. Ще ги "оправят", нямам съмнение..

ЕЖК на пазара

# 17 693
Ако толкова искате да обърнете нещата наобратно, защо първо не върнете Косово на Сърбия, пък след това връщайте окупираните територии на Украйна.
Каза им се на САЩ и НАТО че С Косово отварят кутията на Пандора , но те бях толкова големи егоцентрици, та не им пукаше
 Аз съм го казвал и друг път, не ми пука нито за руснаците, нито за украинците.
Обективно погледнато или трябва да се изпълнят условията на Русия и да има мирен договор, или войната да продължи докато успеят да отблъснат Русия.

Защо Косово да се връща на Сърбия? Косово и Сърбия са били две федеративни републики  в Югославия. След разпадането на Югославия е нормално всяка република да си реши какво да прави. Но Сърбия опита със сила да си присвои и Хърватия, и Косово. Е, хърватите ги натупаха и те решиха да си го изкарат на Косово. Но това не е отцепване, а опит за анексия.  с Русия е още по-зле - те са подписали разделянето, даже са гарантирали, а сега взели, че размислили и завладяват...  Колкото и да се напъвате, не можете да оправдаете орките.

# 17 694
72 украинска бригада отказва да извърши настъпление в района на Харков. Изпратили са им военна полиция да ги вразумява. Ще ги "оправят", нямам съмнение..
https://voennoedelo.com/en/posts/id5575-crisis-erupts-in-ukraine … ear-kharkov-front
Мдаааа... Военное Дело. Laughing
Оооо неразумни юроде, поради что се срамиш да пускаш линкове на руски? Ааааа, линковете на английски изглежда по-авторитетно. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт