Войната в Украйна 3

• 776 546
  • 17 737
  •   13
Отговори
# 17 715
Уиткофф е като патицата от патешкия тест. Въпросът е защо трябваше чак записи да изтекат, за да стане ясно, че ако нещо изглежда като патица, ходи като патица и кряка като патица, то най-вероятно е патица.

# 17 716
Защото си с презумпция да не разбираш и твърде опростяваш. Икономката й е надолу, и рецесията ще се задълбочава, но не достатъчно надолу, че да спре военното финансиране. Русия купува оръжия и жива сила от помагачи, освен това успява да влияе на президента на основния член на НАТО. Заговори се, че уиткоф му е повлиял срещу даването на Томахоук.
Честно - не мога да ви разбера - значи, Русия е слаба, икономиката е вече в нокаут, ракетите свършиха още към април 2023, налага им се да крадат чипове от перални само и само да направят още една ракета.... и изведнъж - ЕС и НАТО не смеят да влязат на страната на Украйна, ми и Путин има толкова силно влияние над най-силната държава в света към момента - САЩ, че даже им диктуват какво да правят? Белгия пък не смеят да конфискуват руските активи. Нещо не ми се връзва....

# 17 717
Да се върнем на Украйна и нейната слава.
Сега е момента да възстановим производството на газови лампи.
Онези в Европа не им идва на акъла, но ние сме седяли на тъмно зимата (по-дъртите) и знаем, че я доди тока, я не доди.
Десет вагона ламбени шишета да изпратим все файда. Не че китайците не са се усетили, но и ние да щипнем нещо от далаверата.

# 17 718
Онези в Европа не им идва на акъла, но ние сме седяли на тъмно зимата (по-дъртите) и знаем, че я доди тока, я не доди.
Десет вагона ламбени шишета да изпратим все файда. Не че китайците не са се усетили, но и ние да щипнем нещо от далаверата.
Ами подсети го вашия перчем каква перфектна сделка ще направи и готова работата Simple Smile

# 17 719
Уиткофф е като патицата от патешкия тест. Въпросът е защо трябваше чак записи да изтекат, за да стане ясно, че ако нещо изглежда като патица, ходи като патица и кряка като патица, то най-вероятно е патица.
Патиците се правят най-убедително с AI.

# 17 720

Вярно, че тридневната война продължава малко повече, ама не беше чак толкова отдавна, че да забравяме какво се е случвало по години. Явно си забравил зимата на 2022/2023. Играха го вече със стоенето на тъмно и студено. И пращахме. Ама не газови ламби, а генератори. За следващата зима бяха готови. Ще са готови и тази.

Аниш, иска ти се.

# 17 721
Ние ще осигуряваме газта за лампите.
Не може да се грижим за всичко.

# 17 722
  • София
Вчера на страницата на Руското посолство в България излезе пространствен чаршаф, как 800К руснаци стояли без ток и как може!

Та, за едните щом може газени лампи, защо да не може за другите?
А, да, газ в много райони на русия няма Laughing

# 17 723
Мда, а в Германия щяха да се топлят на чаени свещи, можеше и там да щипнете далавера, но изпуснахте момента.

# 17 724
Как се наричат хора които се радват на човешкото нещастие и изпитват удоволствие от него.

# 17 725
Вчера на страницата на Руското посолство в България излезе пространствен чаршаф, как 800К руснаци стояли без ток и как може!

Ами ето, поддръжниците на Русия в темата да организират кампания и да им пратят газови ламБи.

# 17 726
Има, има възможности.
После да им набучим и перките в чернозема, да ни споменават с добро.
Има надежда за Зелен$ки и другите от квартала, не трябва да го отписвам като оня ден. Че ще избягат още няколко с куфарите е ясно, но все някоя троха ще остане.

# 17 727
Честно - не мога да ви разбера - значи, Русия е слаба, икономиката е вече в нокаут, ракетите свършиха още към април 2023, налага им се да крадат чипове от перални само и само да направят още една ракета.... и изведнъж - ЕС и НАТО не смеят да влязат на страната на Украйна, ми и Путин има толкова силно влияние над най-силната държава в света към момента - САЩ, че даже им диктуват какво да правят? Белгия пък не смеят да конфискуват руските активи. Нещо не ми се връзва....
Не на всеки е дадена дарбата да разбира

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 10:33 от Априлски душ

# 17 728

Ами ето, поддръжниците на Русия в темата да организират кампания и да им пратят газови ламБи.
Пък най-лесният начин да не стоят ни руснаци, ни украинци на тъмно и студено е пути да си прибира рашибозука от Украйна, да върне отвлечените деца и да плати репарации. Може и в натура.
Е - разбира се - да демилитаризира и денацифицира руZZия.

# 17 729
Мир в Украйна ще има скоро. Свършиха парите за глезотии, ще се признава загубата.

Аз съм скептична. ЕС все още има някакви възможности да лавира, нови заеми, ново ограбване на хората, може да се крадат не само пари, но и труд, здравеопазване, социални дейности и докато не пресъхнат всички кранчета няма да позволят на марионетката да капитулира. Съгласна съм, че капитулацията на едната страна ще е края на войната. Няма съмнение, че Украйна и ЕС е по- слабата страна срещу Русия, Китай, а донякъде и Индия. По-- многобройна армия от тяхна страна, по-- силна икономика на поддържащата сила- Китай + руските ресурси. Косата ми се изправя като си помисля в какво положение ще се окажем, когато капитулацията се подпише официално. Не искам да завърша живота си в пълна нищета и много се надявах на Тръмп да сложи край на това нещо, но вече си мисля, че и той чака капитулацията.

Общи условия

Активация на акаунт