Войната в Украйна 3

• 778 006
  • 17 793
  •   7
Отговори
# 17 775
  • София

Все едно и също се повтаря, а никой не казва кой и как ще накара Русия да се изтегли от Украйна. Не виждам желаещи да се заемат, а Украйна ако можеше, вече да го беше направила. Да, да знаем, чакаме да се срине Русия, вие знаете и сте сигурни, но гледам че САЩ много не вярват на тая мантра.

То с вяра не става бе моме. САЩ не вярвали. Тръмп в момента си върти задника, как без нищо да даде ,да завлече руската пара. Много е просто. Само че отсреща е не по-малко егото. Путин дали ще е склонен.  И това без да отваряме приказка за Европейските и Украинските интереси. Цял ден никакъв отклик по повод плана не чух - ни от палячото, ни от кремълската мумия.
Моме? 🤣
Може ли по-възпитано, не си изтървайте нервите.
Кремълската мумия се изказа:

Целият материал тук: https://www.facebook.com/share/17tViuDneY/?mibextid=wwXIfr

# 17 776
Безгранична наглост - Украйна да се изтегли от НАШИТЕ територии. А вие му се радвате с влажен поглед колко е велик...

# 17 777
  • София
Цитираме факти. Радост няма, просто приемане на реалността.
Като ви замерят факти и започвате с персоналните квалификации.
А, да, и май не се потвърди, че планът е разработен от Русия, както настояваха някои.

# 17 778
Е, пожелателните думи на императора с ботокс трудно могат да се нарекат факти, или пр експертите, от които черпите информация така ви нашепват.

# 17 779
Да, замери ме с конкретен факт - наглото изказване на Путин. Той утре може да каже, че Варна е тяхна. Пак ли ще ръкопляскаш?

# 17 780

Хамериканците като плащаха за съветския лен-лиз после станаха супер икономика.
Това последното е страшен бисер, не диамант. От къде ги вземате?

# 17 781
Николай Станоев, журналист от „Международна информация“ на БТА
 "Генералите са готови за предшестващата война."
 Който мисли - разбира казаното.

# 17 782
Да, замери ме с конкретен факт - наглото изказване на Путин. Той утре може да каже, че Варна е тяхна. Пак ли ще ръкопляскаш?
По този повод

# 17 783
Николай Станоев, журналист от „Международна информация“ на БТА
 "Генералите са готови за предшестващата война."
 Който мисли - разбира казаното.
Не мога да мисля,щото не разбирам какво иска да каже Станоев... Вярно,че по принцип генералите започват войната така,както са водили предишната (победна) война...

# 17 784
Той утре може да каже, че Варна е тяхна. Пак ли ще ръкопляскаш?

Не е ли това дефакто мечтата на всеки русофил - Русия най-накрая да ни освободи отново и да ни поведе към златното бъдеще?

# 17 785
  • София
докато тука слагат венец на "победителя", украинците си действат. Ама действат яко. И то в града, дето уж беше превзет от руснаците.
https://daniivanov.blogspot.com/2025/11/blog-post_263.html

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 21:04 от Lunna Sonata

# 17 786
Той утре може да каже, че Варна е тяхна. Пак ли ще ръкопляскаш?

Не е ли това дефакто мечтата на всеки русофил - Русия най-накрая да ни освободи отново и да ни поведе към златното бъдеще?
Мечтата им е НАС да ни подкарат към златното бъдеще,а те да си живеят на Запад...

# 17 787
  • Русе

Моме? 🤣

А, да, и май не се потвърди, че планът е разработен от Русия, както настояваха някои.
  Какви нерви , момиче. Позабавлява ме.Просто ми младееш по изказванията. Аз бих се радвала да ме подмладяват.  Защото ако не е от възрастта, то тогава ....
От време на време си причинявам да слушам Путин, и Лавров и пази боже - Медведев. Изобщо руския ми е като найтив. Нищо не е такова, каквото го казват. Но.....

За плана, аз още не разбрах някой да си е признал за автор. Сега се разисква кой изобщо го е чел. Че май и там има липси.

# 17 788
  • София
Че то идеално се е получило. Русия отдавна нямат нито оръжия, с чипове от перални са от 4 години насам. Оръжия нямат, икономиката - колапс - и там нищо нямат. Санкции - много. На магарета и мотори са, и някакви счупени ВАЗ. Хора нямат да воюват - бяха избити отдавна, сега само замазват положението с някакви затворници.
Скоро ще се свърши, явно. Украйна ще избие малцината останали по окопите и всичко приключва.

# 17 789
  • Русе
Е то всички плащаме на Русия да си води войната. В едно единствено нещо Тръмп е прав. Уж санкции, но всеки гледа да наточи от руската нафта. Руският народ не му трябва много. Москва е малко по-различна бира, там гледат да ги забавляват, че да не скачат. Даже и Тату им докараха тези дни. Бях ги забравила тези момичета. Спомняте ли си ги. Няма да коментирам за посветените. Някой спомена упадъчния запад с джендър културата. Иначе аз Тату ги харесвам.
  Русия може да си позволи да прави снаряди и пушки колко и когато си поиска. Може да изкара пушечно месо също още. Европа не може . Вече писах каква дандания настана в общинския съвет в Русе преди два месеца, като искаха да разширят военния завод. И то не е лошо. Русия не е необходимо да влиза с танкове в Европа, достатъчно да размъти достатъчно празни глави, които както гледам не липсват

Общи условия

Активация на акаунт