Дами, какво правите, ако гаджето ви има ниско либидото?

• 5 533
  • 98
  •   1
Отговори
# 75
Тази тема взе да ескалира

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 13:59 от Radii :)

# 76
# 77
Драга, ако му беше ниско либидото, нямаше въобще да те докосне или щеше да е три пъти в годината. Една приятелка нейният я клател по 6 часа без да спре, това по-нормално ли ти се вижда? 10-10-толкоз. Можеше и да е две минути.

# 78
Статистиката е като свинското със зеле, за едни свинското, за други зелето, средно всички ядат свинско със зеле. Та и тук така.
Такива маратони обаче са изморителни и не всеки път има време и сили, някой път успявам да свърша за 20 минути, някой път изобщо не и така, най би ми било кеф няколко пъти за по 5-10 минути като при жените, ама никой не ме е питал.

# 79
10 минути си е съвсем нормална продължителност на самия акт (не броим тук разни пред-игри и закачки). Нагледах се на един куп мнения, които насочват авторката да зареже мъжа, който я оправя два пъти седмично. Вие десет пъти дневно ли правите секс? Набор 96 би трябвало вече да й е минал сърбежът в интимната област...Пак се сещам за една друга приятелка, която заради пустия сърбеж си разби семейството и детето й расте без баща.
Повече има резон да го зареже, ако той се държи грубо и неуважително, не заради самия секс и пустите статистики.

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 14:19 от mariamp28

# 80
някой път успявам да свърша за 20 минути, някой път изобщо не и така, най би ми било кеф няколко пъти за по 5-10 минути като при жените, ама никой не ме е питал.

Аха, явно си от мъжете с проблемно свършване. И то не е рай, ако и на чашка да става за хвалба.

# 81
Чак проблем не, щото ме кефи секса и без да свършвам всеки път. А и обикновено вечерта или сутринта на другия ден свършвам по лесно. Така че няма лошо

# 82
... Ако стоиш като морска звезда кво няма да му се отще след десетата минута...

Е, стоя, ако не ме разпалят. Ако ми знае фетишите и знае къде да натисне, си ставам бая мръсница. 😁 но той не споделя тези фетиши.

В началото си давах зор, после спрях, щото вече не можех да се възбуждам все сама

Преди да тръгнем, не подозирах, че няма толкова сексуален интерес като цяло
Натали, значи ти не искаш да си даваш зор за собственото ти удоволствие, но той трябва да си дава зор?

С тези "лигльовци", които описа, в предишните ти връзки по-добър ли беше сексът?

# 83
А защо си с него? Кое те държи в тази връзка? Пари, жилище, някакви други облаги?
Аз лично директно оставих един такъв преди много години да си търси някоя, която са седи да го чака с нетърпение за 5 минути “секс”.

# 84
  • Out of the Mix
Станция, всичко точно, но нямам време и не ми се отварят линкове да чета статии. Минавам за бърза раздумка общо взето. Simple Smile

То е обществена тайна, че в болшинството от връзките и съжителствата, браковете, сексът не е достатъчен и удовлетвораващ и двете страни максимално.

На 28 никак не трябва да й минал "сърбежът", точно обратното. Към 30-35-38 даже би трябвало да прави най-добрия си секс в живота, точно когато вече е опознала тялото си, точки, мочки, кулминации, допир и т.н.
Е, ако седи по 10 ч. на стол в офиса, може и да й паднало либидото и да не може една адекватна поза да "заеме" и практикува.
Стресът също оказва голямо значение. Но много не разбират, че могат да "впрегнат" секса, като "панацея". Relieved

# 85
Говоря за неконтролируемото либидо. Моето беше такова между 19-24 може би. На 28 трябва да си седне на трибуквието, да помисли за покупка на жилище, да вложи парите си в нещо. Такива неща Simple Smile Не само да мисли къде я сърби. Пък и тя също трябва да се потруди, ако иска да подобри сексуалния си живот. Да се постарае да изглежда добре, да му врътне един хубав тромпет. Мит е, че на мъжете им става от въздуха и от всяка жена. Има извънгабаритни жени, както някой се изрази по-назад в темата. Много ми хареса този израз. Ако тя ходи намусена, рошава и в избелял анцуг и само чака той да се сети да я възседне, не става то така. И жената трябва да прояви някаква инициатива. И двамата всъщност трябва да се стараят да подобрят сексуалния си живот.

# 86
maria ,съгласна съм с всичко казано и за авторката е напълно изпълнимо предполагам няма деца,но жените които сме с деца ни е непосилно ежедневно да сме накипрени ,ти също имаш дете и знаеш . А ми се иска да стигам и до там ,но физически несмогвам . Но авторката пък може да се замисли над това и да вложи малко фантазиика

# 87
И аз не ходя всеки ден гримирана и накипрена, но пък и не очаквам да имам някакъв страхотен интимен живот с малко дете, което заспива след 23ч. Просто съм си снижила очакванията до голяма степен, така че не се и чувствам разочарована. Ще дойде момент, когато нещата ще се променят. Всъщност, гримирането отнема 5 минутки, изправянето на коса още толкова. Време има, но с малко дете наистина има моменти, когато не ти е до това със сигурност и нямаш сили Simple Smile Но авторката има и време, и сили, за да вложи и тя от своя страна старание да се подобрят нещата.

# 88
  • Out of the Mix
Говоря за неконтролируемото либидо. Моето беше такова между 19-24 може би. На 28 трябва да си седне на трибуквието, да помисли за покупка на жилище, да вложи парите си в нещо. Такива неща Simple Smile Не само да мисли къде я сърби. Пък и тя също трябва да се потруди, ако иска да подобри сексуалния си живот. Да се постарае да изглежда добре, да му врътне един хубав тромпет. Мит е, че на мъжете им става от въздуха и от всяка жена. Има извънгабаритни жени, както някой се изрази по-назад в темата. Много ми хареса този израз. Ако тя ходи намусена, рошава и в избелял анцуг и само чака той да се сети да я възседне, не става то така. И жената трябва да прояви някаква инициатива. И двамата всъщност трябва да се стараят да подобрят сексуалния си живот.
Разбира се, рабрала си от живота, това-онова. WinkSmirk
Ами, на мен понякога ми става "от въздуха", има сутрешни ерекции, не знам дали знаеш. Rolling EyesSweat Smile
Мъжката фантазия също работи, и като ми се врътнеш по гол баджак и рокле, почва да работи. Wear DressWear High HeelWear Lipstick Разбирам, че с дете в картинката, било малко, или тийн има съображения. Simple Smile

# 89
Съгласна съм, но примерно ако жената е тежкотоварна и не си е махала космите отпреди Студената война, каквато и развинтена фантазия да има човекът, положението е неспасяемо. Но да, обикновено къса рокличка върши добра работа, стига жената да не е като Ненчо и Ненка от Комиците.

Общи условия

Активация на акаунт