Дами, какво правите, ако гаджето ви има ниско либидото?

• 5 575
  • 98
  •   1
Отговори
# 45
Ако му пукаше, щеше да си пусне едни изследвания или сексът нямаше да приключва с неговия оргазъм - има много начини да задоволиш една жена. Малко е егоист.

Иначе когато двама души във връзка са с различно либидо, но искат да останат заедно, освен компромис друго решение няма. Недей да тъчеш на два стана обаче.

Знам ли, така ми изглежда по-лесно сякаш. (За становете) . Има една поговорка - хем агнето цяло, хем вълкът сит. Смисъл, оригиналната ми идея, като влиза във връзка, не беше да тръгна в такава посока, просто са... нужди.
Няма как да се оправят нещата.
Може много да те обича но да няма химия. Това или го има или го няма. Химията.
То проблема не е ерекцията. Ако те иска има и други начини.
С извинение ... може да те свършва 2-3 пъти още преди да дойде време за секс.
Но общо взето ако няма желание ..... няма как да му дойде.
А нуждие са та валидни. Какво да чакаш ? Да станеш бабек ?
Търси си решение.

# 46
На 25 секс 2-3 в седмицата изобщо не ми се вижда нормално. На тази възраст с мъжът ми се сексихме по 1-2 пъти почти всеки ден. Чак като минахме 30-те и покрай работата, децата и т.н. честотата намаля до 2-3-4 пъти в седмицата.

Не бих се хванала с мъж, който прави секс 2 пъти в седмицата за по 10 минути и за капак не полага минимум усилие да съм задоволена. Съвместимостта в секса си е важна част от една връзка, ако там нещата не вървят още от началото, няма смисъл да продължавате. Трябва да си намерите партньори, с които си пасвате по-добре.

# 47
Кво да я свършва по 12 пъти като тя заема ембрионална поза и чака да я разпалят, като кофа за боклук някаква? Секс по поръчка се прави само срещу заплащане. В противен случай ще се наложи да се старае и тя малко, не само да си мечтае за любовници. Щом не си пасват, казали са - да го сменя. А на питката магнит да не разчита много, щот вече сме чели кви точно елементи се лепят на тоя магнит.

# 48
Кво да я свършва по 12 пъти като тя заема ембрионална поза и чака да я разпалят, като кофа за боклук някаква? Секс по поръчка се прави само срещу заплащане. В противен случай ще се наложи да се старае и тя малко, не само да си мечтае за любовници. Щом не си пасват, казали са - да го сменя. А на питката магнит да не разчита много, щот вече сме чели кви точно елементи се лепят на тоя магнит.
Хем си прав хем не е точно така.
Ако вярваме на поста той седи като кофа.

# 49
Аз също мисля,че веднъж на 3-4 дни не е никак зле.
Преди мъжът ми бях с момче 8 години ,беше детската ми любов, супер сексуален постоянно искаше ако сме си вкъщи може и 3-4 пъти на ден ,буквално е имало пъти да се изнервям че не искам секс и това в продължение на 8 г! Сега съм от 3 г и половина с мъж,с който имаме и дете и е с ниско либидо ,веднъж седмично в най-добрия случай и заради толкова дългия интервал познайте колко трае акта ..
Така че на жените няма угодия ,на единия плача че не искам сега пък че искам 🤣 мечтаех си за мъж,който ще иска веднъж седмично . Внимавайте какво си пожелавате 🤣🤣🤣
Не ми е хубаво така и на мен ми се иска ,но не бих изневерила или пък да го зарежа ,само защото не е толкова сексуален колкото на мен ми се иска. Тези супер сексуалните все не йм стига и търсят чуждо. Важното е да се разбираме пък секс когато- тогава 🤷‍♀️

# 50
Авторката, ми ти сливи ли имаш в устата да му кажеш какво те кефи и там квито фетиши имаш? Явно човека е по инертен, като не искаш да го сменяш опитай ти да си по активна. 2 пъти седмично на мен ми е малко и сега на 40+, на 25 изкъртвах от секс и го правих при всяка възможност. Но пак е индивидуално, наистина си има хора с по ниско либидо и за тях е нормално по малко секс, в този случай нищо не можеш да направиш.

# 51
  • Out of the Mix
Пак ли са се взели двама с несъвместимости, особено в кревата?
Наталка, сменяй.
На 25 всеки ден трябва да го правиш.
Аз на 40 нямам проблем и съм си все като на 25-30, като либидо и както иска да се разбира, кво остава наборчетата ти, дето са в ерекция постоянно, или поне би трябвало и само затова да мислят ежедневно, особено с припкаща жена около тях и в кревата им всеки ден, всяка вечер.
Два пъти седмично не е "активен" полов живот, мижав е.
И тва да свършиш и оставяш жена си незадоволена, или ако иска нещо друго, е зле.
Трупа се неудовлетвореност.

Сега видях, абе какви 10 мин.
Толкова само е форплея, целувки, това-онова.
Изключвам, когато толкова съм загорял, че ми идва да й разкъсам дрехите.
Поне по 10 мин. на поза и "програма". Joy
Затова се казва "пълна програма".

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 20:17 от Revoker

# 52
Joy Joy
Ма поне като си фантазираш, гледай да има малко връзка с реалността, че поне да се престорим, че вярваме.
А тоя израз се ползваше в друг смисъл по мойто време, ама явно съм одъртяла и не съм в час вече Thinking

# 53

Между другото - на пазара е пълно с хранителни добавки за мъжка потентност.

Да, и това е проблемът. Пазарът е едно, потребителят - друго.

# 54
  • По света и у нас
Тези добавки за нищо не стават ако мъжа няма влечение.

# 55
Най-честият проблем е в главата. За там добавки да искаш.

# 56
Тези добавки за нищо не стават ако мъжа няма влечение.

Към кого? Извънгабаритна дама с хормонален дисбаланс; жената-мъж (поведенчески); социално неадекватна еманципантка или обезобразена в главата мОма/леля!

# 57
  • По света и у нас
Еми точно той, не я харесва и дори да вземе добавка няма да му се прииска.

# 58
Като няма влечение, да я зарязва.. що се мъчи, горкия.. Rolling Eyes

# 59
Щото е майка на децата му и съпруга. Щото привличането и съжителството не вървят в комплект. Примерно.

Общи условия

Активация на акаунт