С пролетно настроение от Велико Търново и района-7

• 17 754
  • 305
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Благодаря за инфото на mariana.iordanova. Това ми спестява вземане на отпуск и губене на един ден. А иначе ние редовно сме във въшия град и регион на разходка - събота и неделя и стига времето да позволява. В.Търново ни е един от любимите градове, тъй като е коренно различен от нашия - в смисъл природата.

# 226
Valenciq,  и аз ще бъда кръстница юни месец и си взех много сладка рокля от ДИКА. Аз държах да съм с рокля, а хем е тежкарска, хем щем ога да я нося и цяло лято.
Поздрави на морето! Wink

# 227
  • Варна
ами аз ходих тук в Дика - ама малко плажни ми се видяха роклите - не видях тежкарска.

поздравите ще ги предам - ей сега като свърши работното време  Wink

# 228
Въпрос на гледна точка. WinkА и сега си спомням, че от моята рокля имаше само две бройки..може и да се свършили...

# 229
  • Варна
 Confused знаех си ..... с моя анти късмет.....

Аз си взех костюм и сега ми трябва бюстие което не мога да намеря и ще се изям от яд за костюма #Cussing out. Зато ва и аз съм фен на роклите - с един удар си решаваш проблема

# 230
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Щише да се заформя срещичка Thinking

# 231
Confused знаех си ..... с моя анти късмет.....

Аз си взех костюм и сега ми трябва бюстие което не мога да намеря и ще се изям от яд за костюма #Cussing out. Зато ва и аз съм фен на роклите - с един удар си решаваш проблема

Кога точно ще е кръщенето?Нашето ще е към средата на юни.

# 232
  • Варна
След по-малко от 2 седмици - 05.05.

А сега май ще си поръчам и рокля да ми ушият - поне докато все още може да ми вземат поръчката.

А Дика наскоро си заредиха новата колекция - преди около 2-3 седмици а преди може и да е имало по-интересни неща

# 233
Момичета здравейте и от мен.Незнам кои ще се сетят за мен,кои не,но няма нищо.Аз сам мамата с близнаците,с някои се видяхме в Неделята миналата година и беше много хубаво.За съжаление дълго време ме нямаше,но отново съм тук и мнооооооого бих се радвала да се видим всички и да поиграят децата. Ако нямате нищо против да се включа и аз. newsm47

Здравей milka,мислила съм си за теб - къде се загуби.То май след тази супер приятна среща в сладкарница Неделя друга така и не организарахме/ по-масова /.Така че сега е момента...Най - накрая.На мен много ми се иска да се съберем на Ксилифор-там ще е чудесно за децата.Например сега през 4-те почивни дни макар че тогава може би повечето от вас ще са някъде извън града.Аз предлагам в неделя на Ксилифор.Вие какво ще кажете???

# 234
Много бих се радвала където и да е но не съм сигурна за превоза до Ксилифор,но пък има таксита.Трябва само да са съгласни всички.Там наистина е добре.Сещам се и за Света гора,преди време направиха хубава площадка.Ние няма да ходим никъде.

# 235
  • пяната на дните
Здрасти, Дворянки!
Искам да ви помоля да ми препоръчате ендокринолог в Търново, по възможност от личен опит.
Ще се срещаме ли, няма ли, аз съм свободна без неделята. Щото после зачезвам с бебешока за Норвегия и ако ми хареса там, така и ще си останем непознати с вас...
Весел ви и слънчев ден!  love001

# 236
Аз заминавам в събота на среща от форума на осиновителите в Стара Загора,но ако тръгнем по навреме обратно в неделя,ще се отбием на Ксилифор/ако се събирате/

# 237
Здрасти, Дворянки!
Искам да ви помоля да ми препоръчате ендокринолог в Търново, по възможност от личен опит.
Ще се срещаме ли, няма ли, аз съм свободна без неделята. Щото после зачезвам с бебешока за Норвегия и ако ми хареса там, така и ще си останем непознати с вас...
Весел ви и слънчев ден!  love001
Ендокринолог за дете или за възрастен.Ако е за дете ви препоръчвам др. Радева,знам ,че е специализирала детска ендокринология.Работи в детското отделение в Търново.Ако се интересуваш мисля ,че и имам мобилния телефона и адреса на частния и кабинет.
 За срещата за мен няма значение мястото.Пишете по конкректно-кога и къде ще ви е най удобно.АЗ също съм за Ксилифор,но си мисля,че бихма се събрали повече ако е някъде в града.
До сега ,като предложение са среща остават Ксилифор,Света гора,парка до битака,детската площадка срещу поликлиниката...............?
 В събота,неделя,понеделник,вторник.................;кога?
 Какво ще кажете за понеделник предиобед?Виждам,че Дидка има ангажимент за събота и неделя ,а трябва да се видим с нея,тъй като тя е човека,който организира великденския базар и вички мероприятия по домовете.
 Дидка приятно изкарване на срещата!
 Хубава и приятна вечер на всички.

# 238
Да се включа и аз,не искам да се натрапвам,но също ще ми е по-удобно в града.Почти една година зарязах децата и са станали като малки дивачета и ме правят луда понякога и незнам дали ще издържат на Ксилифор.Май парка до битака е най-добре и то понеделника към 10 ч. ако и вие сте съгласни.Чесно казано имам нужда от женска компания,че тук близо до нас няма. smile3518

# 239
БЛагодаря за пожеланията-сигурно ще е много хубаво на срещата ни в Стара Загора!
За понеделник 10ч в парка на битака съм ЗА Hug

Общи условия

Активация на акаунт