С пролетно настроение от Велико Търново и района-7

• 17 764
  • 305
  •   1
Отговори
# 210
Момичета да не би парка в Триъгълника да е свързан с нещо лошо.   newsm78 Направиха ми впечателние коментара на Siska79  и други майки преди това. Аз отскоро съм майка и все още не сме излизали, но този парк ми е най-близо за разходки, но ако има нещо кажете.  Praynig

# 211
Някой може ли да ми каже кои са почивните дни? На 6 май, майка ми има рож. и имен ден и ми се иска, ако са около тази дата да направим по голям престой при нея.
Почивните дни са:28.04;29.04;30.04;01.05-събота;неделя;понеделник и вторник

# 212
  • Велико Търново
Летисия,аз имам вече жена,която ми чисти и случайно се оказа,че живее на 4 етаж в нашия вход и я познавам вече 23 години,абе късмет направо.
Парка в Триъгълника е хубав,обаче като седиш в него 11 месеца и поомръзва Mr. Green
Дидка,нещо у грАдо бе-до битака,М.Поле Peace

# 213
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Egisihora, аз нямам нищо конкретно против парка в Триъгълника Simple Smile. Просто нашите разходки в повечето случаи са в парковете до Битака, до поликлиниката... Така че нямам нищо против с теб да се видим именно в този парк, щом ти е удобно /а и на мен ми е много на близо  Wink/.

# 214
Знаете ли добър дерматолог тук, в Търново? Педито ми каза Манолова, Богданова или Андреев, ама аз не съм чувала никой от тях????
Педито добре те е насочила.Най-добри отзиви съм чувала за Манолова,а и лично съм ходила при нея преди доста време.
Довечера и ние с Кали ще ходим на кожен,но при Горанова-нашето педи много държеше да идем при нея,а аз й вярвам напълно-досега не ни е подвеждала WinkКали пък има един лишей на ръката,за това ще ходим ние.

# 215
  • Велико Търново
Теди,Силвето Горанова е супер!Тя ми е приятелка и първата и специалност е педиатрия.Кое ви е педито,че ме заинтригува?

# 216
Момичета да не би парка в Триъгълника да е свързан с нещо лошо.   newsm78 Направиха ми впечателние коментара на Siska79  и други майки преди това. Аз отскоро съм майка и все още не сме излизали, но този парк ми е най-близо за разходки, но ако има нещо кажете.  Praynig
Разбира се,че не.Парка си е много хубав даже,просто на нас мамите от Триъгълника вече ни е писнало да дремем там и за това..... Wink
А лятото няма много сенчести пейки,та се разхлаждахме горе на кафето Laughing
Няма и WC,което също е неудобно,ама.....като нямаш голям избор... Whistling
Иначе,на мен лично, най-ми допада парка "Марино поле" Peace

# 217
Теди,Силвето Горанова е супер!Тя ми е приятелка и първата и специалност е педиатрия.Кое ви е педито,че ме заинтригува?
Д-р Йонкова.

# 218
  • Варна
Добро утро момичета.
Обръщам се към вас във вашия форум за малко инфо.

Ще ставам кръстница съвсем скоро и тъй като във Варна не намерих нищо ходходящо за случая се позамислих за вашия МОЛ.
Какви са ви впечатленията, има ли добри марки. Знам че във Велико Търново има доста добри фирми. какво ще ме посъветвате?

# 219
Момичета, имам проблем! Малката ми щерка се изрина - много ситни пъпчици, ама от нищо не минават вече цял месец. Знаете ли добър дерматолог тук, в Търново? Педито ми каза Манолова, Богданова или Андреев, ама аз не съм чувала никой от тях????
Вчера поразпитах и всички ме насочват към д-р Горанова,но нямам координати,дано някоя друга майка се включи с такива.

# 220
  • Велико Търново
0887/399-121-Силвия Горанова

# 221
0887/399-121-Силвия Горанова
Еее Сиска,изпревари ме Wink
abcxyz тичай при Горанова.Ние днес ходихме-много симпатична и мила лекарка е Peace.
Дано това,което ни изписа да излезе и ефикасно.

# 222
Момичета здравейте и от мен.Незнам кои ще се сетят за мен,кои не,но няма нищо.Аз сам мамата с близнаците,с някои се видяхме в Неделята миналата година и беше много хубаво.За съжаление дълго време ме нямаше,но отново съм тук и мнооооооого бих се радвала да се видим всички и да поиграят децата. Ако нямате нищо против да се включа и аз. newsm47

# 223
  • Велико Търново
Добре дошла отново Hug!Естествено,че нямаме нищо против!Пусни една снимка на тези невероятни съкровища,кой знае вече колко са големи!

# 224
Добро утро момичета.
Обръщам се към вас във вашия форум за малко инфо.

Ще ставам кръстница съвсем скоро и тъй като във Варна не намерих нищо ходходящо за случая се позамислих за вашия МОЛ.
Какви са ви впечатленията, има ли добри марки. Знам че във Велико Търново има доста добри фирми. какво ще ме посъветвате?

Не мисля че ще откриеш нещо интересно в МОЛа - Капаска, Енита, Катерина, ЕХХО, Бианка, Кенвело, и др.спортни  по-скоро магазини. Ако ти се разхожда до Търново да разгледаш   - да , но не вярвам да намериш кой-знае какво. Аз идвам във Варна за си купувам от вашите магазини че тука нищо няма освен турски и китайски парцали newsm78. ... Но ... все пак добре си дошла - града ни е хубав е ние/болярки / сме гостоприемни   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт