С пролетно настроение от Велико Търново и района-7

• 17 776
  • 305
  •   1
Отговори
# 180
 newsm12Все се чудя,дали да пиша и тук,макар от няколко години да не живея в Търново,но пък често си идвам?!А?ТЕДКА,кво ще кажеш?Става ли? newsm62( smile3534Питам Тедка ,щото се знаем-нали нещо кръстници се падаме?) Joy Joy Joy Joy Joy

# 181
newsm12Все се чудя,дали да пиша и тук,макар от няколко години да не живея в Търново,но пък често си идвам?!А?ТЕДКА,кво ще кажеш?Става ли? newsm62( smile3534Питам Тедка ,щото се знаем-нали нещо кръстници се падаме?) Joy Joy Joy Joy Joy
Разбира се,че може да пишеш тука.
Добре дошла. Hug

# 182
Здравейте момичета,

Благодаря за поздравленията. Моята малка "котка" Рада ви праща една виртуална роза от китайските рози на мама:  http://img225.imageshack.us/img225/3474/sa405972ye6.jpg и една снимка от мама  Grinning http://img85.imageshack.us/img85/8417/sa405987nx7.jpg

pepi111 видях Ви, теб и малката ти красавица в априлския брой на "Моето бебе и аз". Много сте хубави, пу да не ви е уруки  Laughing Снимката в парка на триъгълника ли е правена? Ако е така ще се радвам да се засечем там през май, дано да не си се върнала на  работа още. Тогава ще извеждам Рада за първи път, дано поне събота или неделя да се засечем.   Praynig

# 183
  • Велико Търново
Здравейте,мацки!Къде сте?Сигурно и вие като нас сте по разходки GrinningEgisihora,да ви е жива и здрава принцесата и много радост да ви носи HugНие се разхождаме в парка на триъгълника.
Ето една снимка от вчерашната ни разходка

# 184
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте!
Egisihora, благодаря за комплимента! Да, снимката е правена в парка на Триъгълника. И аз ще се радвам да се видим, когато започнете да излизате /макар че рядко се разхождаме именно в тази част/. Аз ще се връщам на работа от юни, така че има шанс за среща. А се оказа, че работим в една и съща сфера - има теми за разговор  Wink.

# 185
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Egisihora много хубаво бебче   прави конкуренция на розата
siska79 бъдеща хубавица ни гледа от снимката
    Ходихме вчера и се върнахме от София!На срещата на многодетните семейства беше всичко много добре организирано,имаше между 80-100 семейства от цяла България, много забавления за децата бяха организирани,конкурси и дискусии за нас големите!Срещнах се вече очи в очи с много от виртуалните си приятелки от форума на многодетните,дано ония в министерските кресла са забелязали,че ни има-семейства с по три и четири деца за да нетръбят както се изказа днес министър Овчаров че щели да толерират и налагат  двудетният модел и затова предлагат завишени еднократни помощи при раждане на първо,после почти тройната сума за второ дете ...и до там #Crazy
........хайде топличко е времето,да вземем да се срещнем в Търново..давайте идеи 

# 186
Благодаря за комплиментите момичета,

Имам една молба към вас. Къде във ВТ мога да купя към 20 комплекта чаршафи за единични легла? Да са шарени, що годе качествени и не много скъпи.  ooooh! Любопитното е, че съм си от ВТ и мога да кажа че уж добро познавам магазините, но чаршафите винаги са ни били подарък  Wink, така че никога лично не съм купувала.

# 187
Момичета,спешно се нуждая от отзиви за частната детска градина Мечо Пух.Наложи се ненадейно да спра дъщеря си от градина,защото я набили там и сега просто няма кой да я гледа,а в други градини може да започне след месеци,само в Мечо пух могат да я вземат веднага.Моля ако някой има впечатления,да пише,защото ще се побъркам вече Sad
Дидка,тъкмо мислех да ти се обадя тая седмица и да срещнем и сега това с Ния....надявам се по-скоро да намеря решение и да се запознаем Simple Smile
Весела седмица на всички!

# 188
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
За съжаление,нямам никаква информация за въпросната градина!Защо си спряла дъщеря си,кой я наби-децата ли?
Мамчета от Горна Оряховица,докато се наканим в Търново да се видим ,хайде да се срещнем тука ..по градски...вие сте с малките деца  Hug кажете кога е удобно..преди обяд или след обяд,аз ще се обадя на още 4 мами от Горна ,които пишат много рядко във форумите bouquet

# 189
Mirkata  welcome
Как си ма кака?!  love001 smile3503
 smile3534 smile3533

# 190
Здравейте момичета,

Благодаря за поздравленията. Моята малка "котка" Рада ви праща една виртуална роза от китайските рози на мама:  http://img225.imageshack.us/img225/3474/sa405972ye6.jpg и една снимка от мама  Grinning http://img85.imageshack.us/img85/8417/sa405987nx7.jpg

Egisihora, бебката е прекрасна (пу-пу-пу Wink ) Да расте добро и послушно детенце и много да ви радва!  bouquet

# 191
Къде във ВТ мога да купя към 20 комплекта чаршафи за единични легла? Да са шарени, що годе качествени и не много скъпи.  ooooh! Любопитното е, че съм си от ВТ и мога да кажа че уж добро познавам магазините, но чаршафите винаги са ни били подарък  Wink, така че никога лично не съм купувала.

Egisihora,мога лично да те свържа със шефката на една шивашка фирма.Шият хубави неща и са на много достъпни цени.Ние от там купувахме на Кали комплектите чаршафи,калъфки и шалтета.Избираш си плат,даваш размерите и ти ги шият.Ако проявиш интерес пиши на ЛС.

# 192
Здравейте! Подадохте ли вече молби за детска градина? Тези в центъра вече нямат свободни места #Crazy Ние подадохме в ОДЗ "Пролет" до Царевец. Там със сигурност има свободни места. Имате ли някакви отзиви за тази градина?

# 193
За съжаление,нямам никаква информация за въпросната градина!Защо си спряла дъщеря си,кой я наби-децата ли?
Мамчета от Горна Оряховица,докато се наканим в Търново да се видим ,хайде да се срещнем тука ..по градски...вие сте с малките деца  Hug кажете кога е удобно..преди обяд или след обяд,аз ще се обадя на още 4 мами от Горна ,които пишат много рядко във форумите bouquet
Не децата,учителка или лелка,не може да ми обясни добре,но е много стресирана и започна даже да се напишква SadОт другата седмица тръгва в Мечо Пух,надявам се да и хареса PraynigАко всичко е наред,аз мога за срещата-вторник и четвъртък предиобед или понеделник и сряда след 17.30,тогава ще съм с Ния.Ще се радвам много да се видим!

# 194
Не децата,учителка или лелка,не може да ми обясни добре,но е много стресирана и започна даже да се напишква Sad
Направо ме изуми!... #Crazy А в коя детска градина е станало това?
Имам позната, която е доволна от "Мечо пух".
Дано да се успокои детенцето...  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт