Кога започнахте да спите отново нормално

• 6 384
  • 82
  •   1
Отговори
# 45
Iliana_    Hug  знам какво чувстваш мила първо си мислиш че всичко е било един лош сън ,един зловещ кошмар, но после осъзнаваш че всъшност това се е случило наистина ,не искаш да повярваш но болката в сърцето ти е жестока нали? Но трябва да сме силни мила , някак си трябва да продължим напред  заради нас самите заради близките ни хора които толкова ни обичат и заради малките ни ангелчета които не са били за този свят.

# 46
Iliana_ , съжалявам. Май сме орисани да си носим спомените вечно. вярвам обаче, че надежда има. Трябва да има. Иначе би било абсурдно самото съществуване. винаги можеш да сподлеиш с нас мъката , страховете, кошмарите.  Hug

# 47
Благодаря на всички отзивчиви мами в този форум.Мъката наистина е голяма,нямам думи да я опиша.Мога да кажа само едно-на никой не го пожелавам.Просто е голям шок,безсънни нощи,кошмари и страхове да не се повтори отново.Лошо е когато си приел мисълта че в живота ти ще се появи много важен човек,очакваш го с нетърпение и когато вече си изминал повече от половината път изведнъж всичко рухва.АКО МОЖЕХ ЩЯХ ДА НАПРАВЯ ТАКА,ЧЕ НА НИТО ЕДНА ЖЕНА ДА НЕ СЕ СЛУЧИ,НО УВИ-НЕ СЪМ МАГЬОСНИЦА.Прегрътки от мен за всички вас мили дами.

# 48
# 49
 Hug  Hug Много тъжни и жестоки истории момичета  Cry Наистина много съжелявам и ще се моля за вас   Praynig !!! Аз не съм спала от 3 месеца! Събират ми се около 3-4 часа сън на денонощие. За работата съм съгласна, но при мен помага само за през деня(не че не мисля и по време на нея)... като се прибера и врътна ключа от вътре кошмарът започва и ме чака поредната безсънна нощ. Свалих 10 килограма и знам, че трябва да се стегна, за да бъда здрава мама следващия път, но някакси още нямам сили... Основният проблем при мен е, че живея сама през тези месеци(милото ми е не е до мен, защото е извън страната)... това е нещото, което отежнява положението  #Crazy Спя на светната лампа и можете да си представите как се въртя в леглото!

# 50
Аз също първите 2-3 седмици не можех да сложа залък в уста. Случваше ми се да хапна веднъж на ден. Но премина.
Данче, разбрах вече , че като пишеш тук ти става малко по-леко. Знай, че винаги ще намериш подкрепа от нас. Ние сме с теб   Hugbouquet

# 51
Данче, разбрах вече , че като пишеш тук ти става малко по-леко. Знай, че винаги ще намериш подкрепа от нас. Ние сме с теб   Hugbouquet
Мила Yasna, аз от няколко дни насам спя по-спокойно и това за подкрепата от Вас вече го усетих...  Hug ... и аз съм с Вас  Praynig

# 52
... след малко ще гушна Димчо(мечокът ми), а и днес посещението ми при доктора беше ползотворно  smile3521 ... даде зелена светлина за след два месеца, та надявам се скоро да отговоря "Снощи започнах да спя отново нормално"  newsm17

# 53
  • София
И да спя спокойно, кошмарите ми винаги са на лице. И бременна се сънувам, и бременна, и изведнъж цялата в кръв, и какво ли още не. Все едни мисли и сънища, които покой не ми дават.

# 54
рита зита явно така ни е било писано.Моите кошмари също продължават всяка нощ.Аз също се сънувам бременна,или как с приятеля ми сме с едно малко момиченце в хранителен магазин и както пазаруваме аз започвам да пищя "тръгвай бързо че нещо и става"...и така. просто мен също не ме оставя на мира мисълта за малкото ми момиченце което не можа да усети вкуса на живота.А щеше да е една малка принцеса....както и да е.Щеше ама не щеше...нали така беше в рекламата?Ние жените които сме със сходни истории никога няма да превъзмогнем загубата,нито ще забравим някога че там горе са нашите ангелчета...просто трябва да гледаме напред,да мислим положително и да се надяваме следващия път всичко да е наред и да си имаме едни прекрасни бебешоци някой ден.Успех на всички желая,не искам на никои да му се случва нищо лошо,мирогледа ми се промени коренно след загубата.Прегръщам ви момичета,трябва да сме смели.

# 55
Iliana, купи някаква храна и я остави на просещи хора (ако си имате в града). Или в черквата да я раздадат, пък ако искат и те да я изядат. Или ако имаш близки комшийки - на тях.  Hug

# 56
ще го направя,но все пак за какво?Има ли конкретна причина?Питам защото не съм много запозната...

# 57
Сънят ти е с момиченце в хранителен магазин. Асоциацията ми е с твоето момиченце. Според мен е някаква подсказка. Може да не е конкретно дъщеричката ти, а някой близък, който вече е покойник.  Както се казва при помени за мъртви - "да им се намира". Но според мен по-съществен е факта, че ги споменаваме и не са забравени.
 Hug

# 58
А нима бихме могли да ги забравим?!? Само ние-тези,които сме го преживели си знаем какво ни е...

# 59
Илияна, не мога да си го представя това със забравянето. Няма как да стане.
Но сигурно в скръбта си сме поставили настрана други свои близки, които са част или са били част от живота ни.
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт