Честит празник на всички, които празнуват днес. Бъдете здрави, обичани и много усмихнати!
Нинка, кажи какъв клин си си взела, моля те, че се чудя и аз за някакви стегнати гащи или нещо подобно.Днес пробвах едно симпатично панталонче и като видях как ми седи, направи ми призля. Бях свикнала да се виждам с бременните панталони, аз още с тях се придвижвам и като облякох сега друга дреха ми е много неестествено.
Бебчо суче по 20-25-30мин., но понякога врещи като заклан като му дръпна цицата. И аз се чудех защо. Питах педито, тя каза, че не е от глад, просто си му се иска да стои така и да смуче биберон за успокоение. Иначе и аз го връщах пак като писнеше.
За пъпките каза, че били бебешки пъпки и да не им се притеснявам.
Но за секрета от оченцата слагаме вече 2-ра седмица лекарство. Първо не беше нищо обезпокояващо, а после като не мина се оказа, че сме си донесли от Шейново някаква инфекция вероятно. Слагахме капки ТОБРЕКС, сега сме на същия мехлем.
Малчо го боцнаха вече с 2-ра хепатитна. А за другите се разбрахме, че ще е ПЕНТАКСИМ. Тя се заплаща изцяло, но педито каза, че така или иначе трябва да си купим отделно менингитната(а тя се включва в Пентаксим-а) , така, че предпочитам този вариант.
Сополките са голЕма гад за малките душици. Мартинко сумти понякога сума време през нощта докат майка му се събуди да чуе и да го спаси от мъките. Аз процедирам с клечка за уши и преварена вода. Махам по- голямата част от памука, щото е дебело и бъркам. Гледам да не натискам. От водичката той изкашля сополките и аз ги вадя. Досега доста съм извадила така и много се гордях със себе си, но не винаги става.
Вие много ме изкушавате с това кърмене легнали, че ще взема да пробвам някой път.

И да се похваля, че за 1 седмица сме наддали 400гр.

Чая на ХИП за кърмачки ми привършва. ДО кога се пие? Да си взимам ли още една кутия или да приемам, че кърмата ми се е регулирала?

Скай, бравос за хубавите новини. Гледкайте се сега с много усмивки.