Февруарски мами откриват щастие голямо!

• 13 659
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета,
 Днес бяхме на консултация. Отдохме гладни и всички разбраха колко много можем да плачем и какъв силен глас имаме.  Simple Smile За 20 дена Алекс е качил 620гр което е добре според мене. На 15ти ще ходим за 2ра ваксина за хепатит и тогава ще питам за другите ваксини. Тик времето е страхотно, но ние още нямаме количка и за това не сме излизали на раходка. Мислим тия дни да прескочим до Варна да си вземем една от тия които си набелязах. За жалост бебе цонфорт има само в София, звънах да попитам за информация и собственика обясни, че не предлага стока в други градове.
kiselina ти тази диета която е публикувана в форума ли спазваш или някаква друга?

# 76
Sky angel, много се радвам, че сте си у дома!    bouquet
Не се притеснявай, с кърменето ще си свикнете един на друг. Аз кърмя легнала. Така ми е много по-удобно, така кърмих и предния път.

# 77
Здравейте момичета , ще ме светнете ли как става номера с кърменето в легнало положение newsm78???

# 78
Аз лягам настрани, слагам бебето успоредно на мен, подпирам му гръбчето с една възглавничка и така. Иначе не можах да си намеря удобна седяща поза  Laughing

# 79
Още в 6 ще се пробвам , защото ужасно ме боли гърба Weary , направо докато се кърмим ми иде да рева от болка

# 80
Момичета не мога да се преборя с тези пъпчици ... Sad
Тъкмо излекувам една и излизат нови 3 на друго място. Кога ще спрат тези пъпки ... Sad
Къпим го с тетра, мажем го с лекарсто, почиствам го най-редовно, всичко му е стерилно и чисто ... какво искат тези пъпки още от детето ми!?  Cry

# 81
  • София
... какво искат тези пъпки още от детето ми!?  Cry
wish  може би го обличаш много ? Rolling Eyes baby_neutral пробвай със шепа трици овити в тензух -слага се във водата за къпане  Hug

# 82
  • София
Честито прибиране у дома на sky angel   bouquet
Кърменето легнала е супер удобно за мен, особено нощем, когато ми се спи та две не виждам   smile3507 . Лягаме с бебка, аз си спя, тя си папка и двете доволни и щастливи  Heart Eyes

# 83

wish  може би го обличаш много ? Rolling Eyes baby_neutral пробвай със шепа трици овити в тензух -слага се във водата за къпане  Hug

Не са пъпки от прегряване а от тези с гнойното връхче... Sad
И аз първо си мислех че са от горещо, но педиатъркаъта каза че не му е горещо на детето ...

# 84
  • София
Здравейте,

Wish, и ние сме пъпчасали. При нас пъпчиците са горе между веждичките и нослето (от много бърчене като плаче май). Аз за сега само с преварена вода ги обтривам - обикновено изчезват през деня и на сутринта пак са там. Надявам се скоро въобще да изчезнат...
И жълтеницата ни още ни мъчи. Педито иска да давам глюкоза, а аз от това, което прочетох хич не съм навита. Мисля да пробвам още някой друг ден да е само на кърма, пък ако до края на седмицата не отшуми - тогава... Дано да постъпвам правилно, а нали казват, че нашият инстинкт не лъжел.
Честито прибиране вкъщи sky_angel и нека от сега нататък бебчо е много здрав:)

# 85

Кърменето легнала е супер удобно за мен, особено нощем, когато ми се спи та две не виждам   smile3507 . Лягаме с бебка, аз си спя, тя си папка и двете доволни и щастливи  Heart Eyes

И на мен ми е много удобно легнала да кърмя  Peace
Ангел още не си е спал в леглото, все с мен... ще го караме на привързано родителство Mr. Green
А така ми се излиза.... ама ми е рано още Confused Бадем, като тръгнем по разходки може да направим някое къгче из младост Sunglasses

Мисля да пробвам още някой друг ден да е само на кърма, пък ако до края на седмицата не отшуми - тогава... Дано да постъпвам правилно, а нали казват, че нашият инстинкт не лъжел.

Рали, не те лъже инстинкта Peace За твое успокоение прочети, ако не си го направила вече де, в кърмаческия, в библиотеката.

# 86
И аз съм фен на кърменето в легнало положение - препоръчвам го на всичките мами дето ги боли гърба. Peace Много е удобно и аз също тази нощ съм заспала така и се събудих чак след час. И аз - лягам настрани, долната ръка - или сгъната под главата (като възглавница, а и за опора), или опряна на лакът и подпира главата, (но при втория вариант много бързо ми изтръпва ръката). Слагам бебка да легне плътно до мен. Обикновено няма проблем дори и да лежи по гръбче и само главата си завърта към мен; така с ръката, която остава отгоре, мога да държа гърдата - да не й запушва нослето. Но понякога се нерви, изпуска зърното и си върти главата - тогава я обръщам и тя да легне настрани обърната към мен - и й придържам гръбчето с ръката, която остава отгоре. Бебето суче от гърдата, която остава отдолу като легнеш.
А когато по изключение кърмя седнала гледам да е на фотьойл за да си облегна и гърба, и ръката, върху която намествам бебка.

# 87
Ох момичета златни сте , аз патката изобщо не се бях сещала за "легнало кърмене" , сега хапнахме така и двете сме много доволни!!!  newsm44 Благодаря ви

# 88
Супер!!  newsm10
Аз по друг начин не мога да кърмя - просто ужасно ме боли гърба.

# 89
  • София

И жълтеницата ни още ни мъчи. Педито иска да давам глюкоза, а аз от това, което прочетох хич не съм навита. Мисля да пробвам още някой друг ден да е само на кърма, пък ако до края на седмицата не отшуми - тогава... Дано да постъпвам правилно, а нали казват, че нашият инстинкт не лъжел.

Бъркате се момичета, не става въпрос за даване на вода с глюкоза просто така, глюкозата ще помогне на детенце по-бързо да се изчисти от жълтеницата. По-добре си слушай педиатърката, това не е шега работа, ако ви е по-силна жълтеницата и не минава бързо рискуваш да ви вкарат в болница за процедури с лампа.

Общи условия

Активация на акаунт