Февруарски мами откриват щастие голямо!

• 13 645
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте мами Simple Smile
и нашата мома хърка понякога, иначе често си кашля и киха. даже като започва да плаче започва с кашляне, незнам вашите как са.
саб симплекса наистина ли запича, защото се изхожда на 2-3 дни веднъж дваж и това е. но ние й даваме само веднъж вечер. ама и горкото само се напъва и пръцка. незнам вече какво да я правим. помагайте със съвети моля Praynig
приятна вечер  Hug

# 151
  • София
това горното е от мен. без да искам съм влязла като гост и се чудя какво става Simple Smile

# 152
Софи,абсолютно то4но си описала моя "проблем" ...То4но за тези симтоми питам??? Настинка ли е или се 4исти ??? Чудя се ,дали да викна лекар или е нормално-да не вземат да ми се смеят,4е уж 2ро дете,пък от кво се шашкам???

п.с.
Виж си Кю-то

# 153
И ние кихаме и сумтип и прахтим, но аз си мислех ,че е от климатика  newsm78

# 154
Верно бе Лайка за очетата! Хем го знам а ми изкочи от главата! Благодаря!!!   bouquet

Maktub - потресаващо!!!

# 155
  • София
Аз да се похваля- моят "мех" вече се стегна и прибра bowuu  Коремните преси помогнаха, колкото и безнадеждно да изглеждаше преди 2 седмици, когато започнах. Но имам да сваля още 15кг.  Cry Явно ще става бавно и славно с тренировки, при кърмене не върви да се прави драстична диета...

# 156
Здравейте мамчета!  bouquet
И при нас е така : кашлят, кихати и пръхтят! И аз все си мисля да не са болнички, почиствам им нослето с клечка за уши и много ми се сърдят Sick Ние не сме на климатик, така че явно не е от климатика!
Anim , нали си има номера на Аптамилите??? newsm78 Аз взех 1-цата(от 1 до 4месеца)Ти  за кой казваш , че е за по-големи???
 И аз съм чувала за лайката, която помага за очичките Peace И на Ники малко му сълзи едното оченце и мисля и аз да го почистя с лайка, да не стане късно!!!
Искам да ви питам , при коликите, когато се зачервява детенцето, посяга ли да си лапа ръцете или докато яде и има колики да ви блъска гърдата????????????? Ей така прави моя Ники!! CryНаправо всеедно се дори с нещо пред лицето му!!
А сега отиваме да се къпем и ви пожелаваме спокойна вечер!! Hug

# 157
здравейте и от мен и ние сме така пъшкаме и пръхтим  най вече докато се храним. за сега се кърмим колкотох можем, но сме доста лакоми и ни ни стига затова се дохранваме с нан1, което не е хубаво но по-добре така отколкото обезумяло от глад бебе. Когато е гладен Станислав започва да си лапа ръчичките и да реве истерично. Вече започнаха и коликите и много  ми е мъчно когато започва да плаче и да се свива когато го боли коремчето.
И ние имаме проблем с едното оченце беше зачервено и не го отваряше, така се прибрахме от болницата, явно се е простудил в тия коридори в Шейново и това местете на бебетата по етажите, направо истинско безумие ooooh!, правиме компреси с лайка и сега е много по добре.
Чакаме с нетърпение първата консултация след 20 март да видим колко е порастнал на килограми. Искам да попитам останалите майчета от кога започнахте да давате капки вигантоил за костите и по колко? За сега е това от нас, съжалявма че стана малко дълго. поздравявам ви всички  bouquet

# 158
  • София

Anim , нали си има номера на Аптамилите??? newsm78 Аз взех 1-цата(от 1 до 4месеца)Ти  за кой казваш , че е за по-големи???

Да няма проблем и на новородени да се дава....даже тук във форума чета че все повече майчета го дават веднага след като се приберат от болницата. Млякото е най-доброто според мен на пазара, но опитвала ли си го? Може би заради стуктурата си това мляко малко по-трудно се разтваря и затова е малко по-трудно усвоимо ако не си го разтворила хубаво и просто може коликите да ви се засилят като минете на него, а и има подчертан метален вкус, което не се харесва на всички бебета/затова казвам след 3м когато няма вече колики./
Това е мнението на нашата педиатърка, аз си имам 1/2 кутия която си чака времето ...другата половина замина в коша, Петя доста ми се пънеше от него.
Това е лично мое мнение  bouquet

# 159
Maktub.. много чисто, много силно, много истинско.. Поздравявам те за силните усещания и за страхотната интуиция!
Да ви питам на вашите бебоци треперят ли им брадичките понякога. Моят Никсън, като го събличаме за баня и започва да му подскача брадичката. Понякога и ръчичките. Питах педиатърката. Каза че се дължи на несъвършенството в нервната им система. Мен обаче ме тревожи. Не може да му е студено, защото в стаята е 24 градуса. Бих вдигнала и повече, но от мен капе вода докато го преобличам полугола. Водата му е 37-38, но и това не може да е защото се разтреперва на повивалника още. Понякога му трепери брадичката и през деня, но по рядко.

# 160
Здравейте момичета,
Честито на новите мами! Пожелавам им да са много щастливи, бебоците да ги радват и слушкат и да са живи и здрави.
Anim благодаря за разяснението за чистата молитва, мисля в понеделник да отида да проверя как стоят нещата и да си уговоря час. Както бяхте писали в 40-те дни влизат и 1вия ден на който е родено нали?
Jas.min, благодаря за информацията за Инфакол, аз вчера четох и познати ми казаха, че от Англия са им пратили и на тях, и снощи поръчахме на една позната.  За късмет утре ще ни го донесат. Дано има ефект, че нашите колики са много силни и не минават и еспумизана не ни помага. От 2 дни на сън се напъваме, викаме, от време на време се будим с плач, а като се събудим да ядем 2-3 часа не заспиваме. За сега само пред деня но вече 3-ти ден след обяд сучем , носим се и пак сучем и пак се носим и така докато каталясаме. Не го отпуска, а нощно време на сън викаме, пръхтим, пръцкаме абе не знам... Само се моля Инфакол да помогне дори и малко. Че като гледам какво е писала bilbo_bo не на всеки помага и това не натъжава.
chikita, строго индивидуално, някои бебета нямат, някой имат до много дълго време, повечето казват до 3-тия месец след това минават и се почва със зъбите. „Успокоиха” ме, че коликите били нищо сравнение със зъбите..
 rene_rs, обикновено коликите почват като се насуче, или като си е посукал, и моя Алекс като суче, суче и когато го хванат коликите докато още сучем, се свива плюе гърдата и я бута назад с ръчичка когато се опитам да му я дам пак. Обикновено го изчаквам да отмине спазъма и после сам си я търси.
Maktub, много чист, красив разказ ... не мога да намеря точната дума за да го опиша. Истински, изстрадан и благороден !

# 161
Добър ви ден сладкишки  bouquet Аз съм много щастлива защото спахме до 8.30 днес,събудихме се само да хапнем в 4.00 часа и сега сме топ.Мен много ме притеснява банята,имам чувството че водата все не е наред-или много топла,или хладка,щото почва да реве когато го потопя,много ми е жал щото той много рядко реве.Колко градуса поддържате в стаята на детето,педито ми каза 18 до 22 градуса максимум,ама то си е студено бей Confounded

# 162
Здравейте ние вчера правихме погача и беше много хубаво и весело, бях наблегнала на млади хора възрастните се отделиха и си клукарехме на воля Simple Smile
Детето беше много спокойно и весело и си направи един куп снимки с какичките Simple Smile
И за  моя награда вечерта в 7 Никол се изака ама много за първи път без термометър Simple Smile  newsm44
И през ноща пак и току що пак, толкова съм щастлива според мен е от фризовома Simple Smile
Дано да продължи така  Praynig

# 163
Здравейте мамчета,
petita и joya, искрено се радвам за вашето щастие.
Ние от 3 през ноща не сме спали от колики, едва сега малко заспахме каталясали и то пак скимтим. То горкото плака и аз с него, не ми издържаха нервите.  Cry Искренно се моля довечера като донесат Инфакола да има ефект, защотот не мога да го гледам как се мъчи цяла нощ и цял ден.  Cry
Лек ден от мен, и дано вашите бебчета са спокойни и весели.

# 164
Mish, не ми се иска да те разочаровам, но не очаквай ефект от Ипфакола веднага с първото прилагане. И в листовката пише, а така стана и при нас, истинското действие се наблюдава чак след ок. 3 дни. Дотогава ти препоръчвам други техники за борба с коликите - със сешоар на коремчето, или да го държиш като "тигърче" (с коремчето надолу като ръцете ти минават между неговите ръчички и крачета и ръцете ти се събират на коремчето му, като маймунче на клонче : ) и много гушкане естествено. Дано все пак бързо се облекчите!   Peace
Нещо все ми се губи Мяуче... Подозирам, че се навърта повечко край януарките (ще я проверим тая работа!), ама не бива така - те са си нашенки с Калина.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт