щото беше супер топличко.Ей голямо преобличане падна този следобед,първо се беше оакал,после да давам чай и не бях завила хубаво бибата-олях го миличкия
след това повърна и....направо се изприщих

.

Днес сме от ранобудните,ще ходим за количка до Плевен и да видим дали ще ми издадат болничния след раждане,че нали са го позабравили при изписването,а и не знаех че трябва да има такъв-да не съм врачка я!Сега изтеглих детски песнички за Пепич,заслушва се детето,даже отнесе в сладък сън.Хайдееееее ставайте
Аз отивам да направя малко степер че този гъз кой ще го събира,мене чака
Имам идея за новата темичка За февруарчето пролетни усмивки а за мама само нови придобивки!
.
.Много съм притеснена,макар лекаря да каза че в огромен брой от случаите всичко е наред няма измествания след време, но за застраховане иска да направим тази терапия.Сега милото е с тях, къса ми се сърцето като я видя...но за нейно добро е.
Също така ми обясни че ако се сега се открие е много навреме, после като стане на 3-4 месеца е малко късно. По-рискови се водят децата които в някой месец от бремеността са били седалищно - това беше първото нещо, което ме попита преди прегледа.
Привет от мама Нина и бебе Ема. Досега не съм писала в форумите, но отвреме на време ги чета и намирам много полезни и успокояващи неща. Надявам се скоро и аз да мога да обменям опит с вас. Ема се роди на 14 февруари и се занимаваме с същите проблеми като вас - коликите много я мъчат и почти нищо не помага, сега излязоха и пъпчици, а в родилното и откриха сърдечен шум.. Има ли някой, който да знае нещо повече за сърдечния шум? Ще ми е интересно да си пиша с вас (когато имам време
). 
, като измисля ще пиша. Иначе за даването... най-добре ти да ги взимаш, а чрез кърмата и тебе самата то ще ги "поеме". Стига да кърмиш... кърмиш ли? Също така може да се капнат няколко капки на някоя пелена/одеалце и когато се разплаче от колики, да се загърне с нея бебо. Само трябва да се сетя кое ще е подходящо... А ти как се чувстваш, когато бебето плаче от колики?
Сигурна съм, че проблемът е излишно преувеличен!!
Естествено, вземи си всички мерки, за да си спокойна. Всичко ще бъде наред, но ти като майче няма как да не се тревожиш, докато не се увериш, че няма нищо...
и не винаги се изаква сякаш иска нещо да изкара а не може,

изчезвамПрепоръчани теми