Отговори
# 510
Ново от Съла

# 511
Ново от Халил и Съла

# 512
Още новости от Съла

Джемре на концерт на Дженифър Лопес

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 07:25 от azisiq

# 513
Ново от Съла

# 514
Ново от Халил

# 515
  • Пловдив
Отново гледам епизодите по Нова телевизия. Сега вече с Нана и Яман. Въпреки, че ги гледах преди време, даже и цялата история изгледах пак ми се интересни. Просто е удоволствие да гледаш такива прекрасни актьори!

# 516
Ново от Съла

# 517
Много красива Ази не могаа да и се нагледам и си чакам Шербо с 10 очи въпреки това което готвят.
Едно и от мен!

# 518
  • Пловдив
Абе, че е хубава никой не го отрича .Обаче и Нана не пада по-долу от нея😀
Аз отново ги гледам нищо ,че ги гледах преди време. Наслаждавам се на времето й с Яман🥰

# 519
Абе, че е хубава никой не го отрича .Обаче и Нана не пада по-долу от нея😀
Аз отново ги гледам нищо ,че ги гледах преди време. Наслаждавам се на времето й с Яман🥰
Аз не знам дори коя е Нана. ;д Не гледам тези сериали знам ги с Халил от следващите им проекти иначе знам ,че играха заедно.

# 520
След напускането на Съла от "Наследство" спрях да го гледам. Таи Нана изобщо не ми допада няма никаква химия между нея и Яман.
Красива Съла

# 521
  • Пловдив
Ами въпрос на усещане е . Лично мое мнение е че, Нана  си има нейната харизма. Страхотна е ,уникална е ,като актриса и не бих казала, че е по-лоша от Съла. Такава е играта и ролята на Яман с Нана. По-нататък в епизодите Нана много пъти спасява Яман.
Аз лично като двойка много ми допадат и са сладки. Със Съла имаха една чаровност ,с Нана  друга чаровност😘😘😘
Аз с голямо удоволствие продължавам да ги гледам .Възхищавам  се на таланта който имат! Не случайно хората са казали че от всяко дърво свирка не става.
Таланта или го имаш, или го нямаш!

# 522
Ново от Халил

От новия сезон на Шербета

# 523
  • Пловдив
Много ми е интересно, защо Халил винаги е сам? Изобщо не го дават с някоя негова приятелка в отношения.Съла е с нейното момче забравих му името 🤔
Или Халил не желае да му влизат в личното пространство 🤔

Общи условия

Активация на акаунт