Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 134 695
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 1 365
Чека, Ал, много елегантно!
Агент, оздравявай!
Декорация, декорация, ама тая мацка направо ги утрепа тези цветя, бива ли така! Joy
Нещо по-живичко предпочитам аз:)
Скрит текст:
Моята кашлица не минава, какво ли вече не изпих, направо се отчайвам.
Много хубави отзиви за "Гунди" чета, но като нямам никакво отношение към футбола се чудя струва ли си да ходя специално на кино да го гледам.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 17:50 от silver pearl

# 1 366
  • Бургас
Момичета, за кашлица много облекчава да се яде масло на малки парченца, бавно и на често. Научих го преди няколко години, наистина е много ефикасно.

# 1 367
  • София
Чека, много си грацилна! Прекрасен тоалет за фигурата ти!

И аз не понасям това тъмно по никое време, изобщо не обичам зимното часово време, както и зимата.

За кашлица има какви ли не хакове, най-много помага нещо за смучене, смазва гърлото. Маслото е на същия принцип. Сладкото пък подтиска на някакъв принцип кашлечния рефлекс, за това дават да се смуче мед от съжичка или парченца шоколад. Но без лекарства няма да мине, така или иначе.

# 1 368
Харесах на Мими червената чанта. Ама тя хитра показа ни я след като се беше изчерпала. 😂😂

Чека и Ал също!
Чека много хубаво ти стоят рокли, въпреки че казвах че носиш рядко.

Много “осакати”  тази жена цвята.

Агент да се оправяш. Не можах да разбера за видето 50+ одобряваш ли ги или не?😁

Не бих погледнала този цвят в магазина въобще, но го видях на гримьор като моя цветотип.
Трик намерете и следете гримьор като вашият цветотип и рискът от неуспешни онлайн поръчки се свежда до нула.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 10:21 от cloè

# 1 369
  • В заешката дупка
Благодаря за комплиментите! Много сте мили! Heart

Много хубави отзиви за "Гунди" чета, но като нямам никакво отношение към футбола, се чудя струва ли си да ходя специално на кино да го гледам.

И аз само суперлативи чета. И вече много събуди любопитството ми филмът. Искам най-накрая да гледам наистина хубав български филм, в който актьорите да не театралничат. Доколкото разбирам това е житейски филм, а не футболен.

Не знам дали си гледала Тед Ласо, Силвър. Това е сериал за футболен отбор и футболисти. А аз такова нещо абсурд да гледам. Добре че мъжът ми ме нави. Един от любимите ми сериали! Много човешки, много истински, много топъл. Футболът е просто бекграунд. Такива неща чета и за Гунди филма и стига да стане някак си достъпен за нас, смятам да го гледам.

# 1 370
  • София
Филмът за Гунди е филм и за любовта. 9 години е работено по него. Сценарий, режисура, игра на актьорите са били на ниво. Отзивите са прекрасни. Започнах да съжалявам, че не отидох да го гледам. Ще се поправя.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 10:55 от asa

# 1 371
Филмът е много хубав. Аз ще ходя в събота! Wink Ще споделя...

# 1 372
Чека, много красива комбинация.
Обувките са божествени Heart
По-често да носиш токчета.

Магни, честити!
Да се покажеш като пристигнат.
Идеално ще паснат на новото ти място Simple Smile

Аса, покрай чантата ти харесах една Калинка, има я мини и среoен размер. Цвета е прелестен, чисто бургундско червено не харесвам особено - хубаво е да е в комбинация (със светла змия, светло синьо, т.н.
Скрит текст:

Вчерашната рокля е едно от съкровищата ми от една от HM Conscious Exclusive колекцииите, много я нося, пера-обличам, пера-обличам.....
Скрит текст:

И после марката излезна с рекламата за смелия бял изследовател и черната маймуна от джунглата и аз престанах да пазарувам от тях

Довечера съм на Майстора и Маргарита Simple Smile

Харесах на Мими червената чанта. Ама тя хитра показа ни я след като се беше изчерпала. 😂😂
И много правилно направи Simple Smile
Нали похвалих една дреха тук - в рамките на няма и час получили толкова поръчки за точно този комплект, че за мен едва стигна плата да ми ушият. И затова сега си мълча.
А да не казвам във фриз.салон който препоръчах какво чудо стана.....

Хубав ден дами!

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 12:45 от Al Georgieva

# 1 373
Ал, много е хубава роклята, супер.
За чантата точно така направих, поръчах и показах тогава! 🤣

# 1 374
  • тук-там
Мими, неотразима вчера!
На Ал роклята е красива, спор няма!
Ще взема да пусна някоя препоръка тук, да видим какво ще стане.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 13:49 от mtz

# 1 375
  • Sofia
Филмът за Гунди е разкошен! Има смях, има радост и въодушевление,  има тъга, има безсилие - едно пъстроцветно пътешествие във времето. Български футбол не гледам и не харесвам, но във времената, когато гледах - бях фен на вечния противник на Левски:) Което не ми попречи да оценя подобаващо филма заедно с разбирането за "синята" идея. Отидох на една от първите прожекции в първия ден сама(следобедно никой не беше свободен).

# 1 376
Папурче, май ти се чудеше на подобна пола?

Излезе ми току- що като спонсорирана реклама на Шейн, май около 25 евра беше цената.
За инфо, в случай че не си се отказала напълно. 😊

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 14:25 от TuЛи

# 1 377
  • София
Полото от тази снимка ми харесва, често нося такива през зимата, но предпочитам по-къс ръкав. Или обратното - светло поло и тъмен панталон, тип кожен.

# 1 378
Поло с къс или 3/4 ръкав много харесвам.

Като търсех снимка на роклята ми ди покажа на Аса и ми излезна отдавна търсена копринена рокля на ХМ, never worn (дали? малко ме съмнява), че и моя номер и поръчах на мига
Скрит текст:

Стискайте палци да е ок 🙂

# 1 379
  • София
Аз си купих черна чанта. И разходка по есенна София:

Общи условия

Активация на акаунт