Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 134 645
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 1 470
Чантичката ми дойде! Уникална е! Цветът е убиец!

# 1 471
  • тук-там
Нося вълнено бельо на ски. Без дантела.

Много хубава чантичка, Мими!

# 1 472
Присъединявам се към фенките на вълненото бельо на Авангард, даже току-що поръчах някои неща.
Днес съм в синьо

# 1 473
А как е на усещане това бельо, че го гледам и аз?Някъде в Сф. продава ли се?

# 1 474
  • София
А как е на усещане това бельо, че го гледам и аз?Някъде в Сф. продава ли се?
Много е фино вълненото бельо. Аз ги намирам в магазинчето за бельо, точно до бар Тони, до Докторската градина, на Шипка. Питай директно жената, ако минаваш от там за вълненото бельо на Авангард. Аз бодита има техни, поръчвала съм онлайн. Досега веднъж съм връщала, защото са умалени бодитата им.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 16:31 от kopche

# 1 475
То не е въпрос за фината дантела, а за фината материя Simple Smile Имах бордо и телесен цвят от този модел
Скрит текст:
Няма спомен да топли повече, но беше огромна разлика с памучното, което беше се запотило при една разходка в планината и това, което беше сухо... някак повече диша. (Пробвах да карам "писалки", получаваше ми се, трябва да пробвам пак Wink не съм по "алпийските" ски, но на "писалките" се чувствах супер комфортно и тонизирано)

# 1 476
На мен вълнено бельо не ми трябва и така ми е все топло. Утре отивам да катеря Карандила, 3,5 ч е маршрута, плътно нагоре.

# 1 477
  • София
Купувала съм вълнени бодита и потничета на Дафи фешън, май и на Авангард също, и на други производители. Гледам, че и клинове са пуснали тази година. Харесва ми усещането, много са мекички.

# 1 478
  • София
Магни,колкото хора,толкова и мнения,но и аз да кажа,че ми харесваш със синята рокля.Придава женствен силует и ти отива според мен, колкото и да се твърди,че не е за теб.Решението е твое,ако я носиш със здраве да е!
ДХ3 вълнено бельо се продава в много магазини за бельо.Аз нямам,но съм виждала и пипала в магазин,наистина е фина самата материя.Като усещане не знам как е.Може би е време да пробвам. Thinking
А за бельото на Авангард все добри отзиви чувам.
През уикенда бях седнала с компания в Mabaker,похвалиха ми Павлова.Хубаво,че успях да си спестя калориите. Blush

# 1 479
Чантичката е разкошна ❤️
Със здраве да си я носиш Мими.

С вълнено бельо (вълна и малко коприна) карам ски, катеря зимата, има и дантели, много е удобно, красиво и хм....направо си е секси.
Както Пенева отбеляза - не е на деде дългите гащи 😂
Имам и съвсем спортно вълнено - ами много е комфортно, като се изпотиш не ти се лепва на гърба студено и гадно, а продължава да топли.
Авангард бельото ми драска, не е моето.

Днес криво тръгна, дано се подредят нещата.
Змия за разкош
Скрит текст:

Магни не я видях

# 1 480
AlGeorgieva - може ли да предложите Вашето спортно вълнено бельо? И въобще от кои марки сте доволна, и на мен големия страх ми е да не ми драска, защото откачам с вълната. А кое е това с коприната?

# 1 481
Вълна&коприна ми е на Palmers.
Спортните на Ortowox, Icebreaker и Zajo

# 1 482
Ауууууу, жестока си Ал, полата и очилата трепач!

# 1 483
  • Русе
Наистина, колкото хора, толкова и мнения, Магни. Аз също много те харесах с роклята!
Ал, чудесна ти е змията!
Мими, цвета на чантичката е супер.
От вълнено бельо и аз ще се въздържа.

# 1 484
Аз също не понасям вълна на пуловери, винаги ми драска, особено ако е по врата просто полудявам, но с бельото нямам този проблем. Имам на Дафи и на Avangard, не драскат въобще.

Общи условия

Активация на акаунт