Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 134 631
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 1 545
Браво Мими!
Аз трупнах няколко килограма и нещо нямат сваляне, но не спирам да спортувам и да се старая да не ям по-късно.

И ще чакам с нетърпение да видя двете нови офицални рокли.

А, запазих си час за боядисване пред Коледа, че изведнъж часовете свършват.

# 1 546
Мими, страхотна си.

Трудно ми е със снимките, като тръгна да качвам и ми забива.
Още доста време имаме тук, мъжа ми прегря и утре ще пази леглото, аз съм планирала цял ден процедури в близкия салон. Децата ще ходят в Hard rock Kafe и после на плаж. Евентуално ще отидем до едно оризище, насред което Версаче си е построил къща, била много готина.
Планирала съм и Ява и Суматра за по 3 дена, но ще видим ще стигнем ли, не обичам да бързам.
Това е част от къщичката, в която сме, намира се в курортен район на столицата в който живеят много чужденци целогодишно и оттук щъкаме, има и българска улица Grinning

Йога ритрийт май е само известно за туристите. Както ми обясниха тук наблягат на различните видове пречистване и молитви, а за йога никой нищо не споменава. Че са много хиндуисти май не е равносилно на йоги. Сърфисти има много, наемат в най-комуникативния район, сутрин гледат къде ще са вълните и тръгват към конкретния плаж. Има един отвратително пренаселен туристически район, докато минавахме оттам се изнервих от пиещи англосаксонци.
Инстаграмските забележителности не ме влекат много, та програмата я правя в движение. Разпространени са всякакви балийски лечители, такива които гонят зли духове, баячки, центровете за процедури са безчет, но дотук нищо свързано с йога не видях.
Досега най-голямо впечатление ми направиха хората, толкова са спокойни, тихи и винаги усмихнати и навсякъде белези на почит към духовете и защита от лошите духове, но без да е натрапчиво. Азия си е, но една по-различна някак. Контрастта между богатство и бедност и тук си е навсякъде, строителството е доста по-различно, всичко е оградено с високи 4-5 метрови масивни огради, за да не влизат лошите духове, които ходят по земята и доста от улиците са като тунели. Училищата са им уникални, в едни огромни паркове, в малки готини къщички. Към плажа днес днес на една улица видях разсадници и спряхме да разгледам, все едно ботаническа градина за нас.
Плажове бол, има един на 5 минути пеша, снимката, която пуснах днес беше от един от сърфистите плажове.

Агент ще ме разбере, днес напълних една торба с biore от аптеката. Имам да пълня 44 кг празно пространство в куфарите. 😁

# 1 547

Есента край моята къща.Засега живея в район, който не е застроен и до нас има гора.За нещастие се гласи за застрояване Sad
Днес бяхме на разходка в гората:

# 1 548
Удоволствие беше да прочета разказа ти, Зари!
Пускай още снимки, когато можеш. Приятно прекарване! Nature Sunny

# 1 549
Зари, споделяй и показвай още, моля Simple Smile

Бомболино, колко дни минимум са нужни за Порто?

Днес разгледах офертите за пътуване на EasyJet до дестинации в Европа и някои изглеждаха изгодни. Надеждни ли са или да си действам по обичайните начини?

Ако човек не обича да пътува или да чете книги, или пък не може, това не го прави по-простичък и ограничен. Непонятни са ми тези квалификации.

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 20:40 от Linofrina

# 1 550
Ако човек не обича да пътува или да чете книги, или пък не може, това не го прави по-простичък и ограничен. Непонятни са ми тези квалификации.
Къде са тези квалификации?

Silver, ще има още прожекции на "Майстора и Маргарита 🙂

# 1 551
Момичета, я вижте този сайд, харесах яке, но нещо се колебая ще стане ли. Има шипинг до Бя.
https://bomberella.com/products/bomberella-dream-jacket?variant=45196173082890

# 1 552
Това не е кожа, Мими. Мушама е.

# 1 553
Ама не мога да разбера какъв е сайта, в долари пише цената. Вероятно китайски, американски...? 🧐

# 1 554
Аз виждам падащо меню с валути горе вдясно, но откъде изпращат, не ми е ясно на пръв поглед.

# 1 555
  • Бургас/Пз
Ама не мога да разбера какъв е сайта, в долари пише цената. Вероятно китайски, американски...? 🧐
Точно защото не може да разбереш какъв е , не се подвеждай да купуваш. Сайт , който е посочил само един имейл за връзка и няма никакви никакви данни затова какъв е и къде е, директно го затварям

# 1 556
Сега погледнах, че е създаден преди по-малко от година, със скрити данни на притежател и без особено много история - ChatGPT не го определя като надежден, Адаш, не рискувай!
Бтв, свършили са ми лайковете, но пък се нагледах на уникални ваканционни снимки и чудесни местенца в Португалия. Браво момичета, гребете емоции с пълни шепи!
От скука седнах да разглеждам в интренд, има доста интересни неща , но пък почти няма малки номера от нещата, които харесах.
По отношение на пътуванията - с малко дете сме доста завързани за близки дестинации, толкова много, че съм отвикнала да летя със самолет и навсякъде вече ми се ходи с кола.Наново ще преодолявам страхове изглежда.

# 1 557
Добро утро,
Мими и аз го погледнах този сайт, в Крони директно излизат при мен, но и аз не открих повече инфо.  
Аз вчера с една импулсивна покупка
Роклята е твърда, подплатата също е по-скоро като жоржет. Обувките не са нещо супер, но просто цветово са създадени за нея и …
Сега трябва повод на лято!

Някой да е хотел в Хотел Empire Balneo SPA в Хисаря? Бях се спряла на Севтополис, после загледах Хисаря и Сана Спа, и попаднах на този Empire. Не е в района на парка, както повечето други.

# 1 558
Момичета, я вижте този сайд, харесах яке, но нещо се колебая ще стане ли. Има шипинг до Бя.
https://bomberella.com/products/bomberella-dream-jacket?variant=45196173082890

Недей! Миришат Wink

Positive highlights
The website seems to be an online store (tips for checking shopping scam)

The SSL certificate is valid

Negative highlights
The owner of the website is using a service to hide their identity on WHOIS

According to Tranco this site has a low rank

The registrar has a high % of spammers and fraud sites

This website is (very) young.

# 1 559
  • София
zari, много интересно! Разказвай още! С какво се придвижвате там? С рент-а-кар? Или друго?

Много са бързи от Стилна жена! Вчера сутринта още ми звъннаха, да си взема панталона, който купих и оставих за корекция в петък на обяд! Blush Панталонът е от новата колекция, дори на сайта го няма още. В цвят бордо е и има синя нишка.

Best secret също много бързи. Върнах ботите в четвъртък и вчера получих мейл за връщане на сумата по сметката. Blush

Общи условия

Активация на акаунт