Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 136 060
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 255
Док Мартенсите на дебела подметка са доста тежки, меките на тънка си отговарят на номера. Бях питала тук за съвет за номер за малката дъщеря. Поръчах и меките за подарък, докато дойдат реши, че няма да ги носи и ги върнахме. Аз ги премерих, доста удобни ми бяха и още се ядосвам понякога, че не си ги оставих. Нямаха ципове отстрани и май затова не ги задържах. Не ми се занимава като бързам да разхлабвам и стягам връзки толкова време.
И аз искам панталони! Blush

# 256
  • София
Сдобих се с няколко широки панталона и сега съм в чуденка как ще ги нося зимно време? Ще трябва да внимавам, когато ходя, че обикновенно си  хвърлям назад с единя крак. Как го замятам и уж внимавам, резултата е един чист крачол и един напръскан. Агент пак супер видео.

МТЗ полата много ми хареса, и дънките де.
Ани в розово си неотразима. Не ми харесват обаче Мартенсите и ботите за теб.
Елирост, много ми допада днешния ти ауфит. В издирване съм на тъничко елече, подобно на твоето.
Копче с малкото Копче чудни.

Днес така си аранжирах късото шлиферче

Скрит текст:
.

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 08:42 от asa

# 257
Много сте активни днес и вече забравих какво се коментира.
Последно гледам Док Мартенс коментирате. Наистина има много груби и неудобни модели. Преди години си взехме с дребната нейните 36 номер от детската линия и те са по- ниски и с цип. Моите 36 номер само с връзки и по-високи. Пробвах 35 номер, но той е при детските и ми се стори, че на дебел чорап ще са ми неудобни.
Според мен, ако някой се чуди да вземе по- големият номер. По принцип нося 35.
Кракът на дребната порастна и ме надмина и наследих и нейният чифт.
Снощи гледах видео, в което се казваше всички ankle boots само на панталон да се носят. Рокли и поли на ботуши. Зачудих се да ги хвърлям ли, но ми стана жал. Уж ги нося на плътен черен чорапогащник да не реже крака. Каката от вчера ме накара да се замисля с какво да го нося, че било демоде ankle boots с рокли и поли.

PS и видето на Агента изгледах и изслушах, въпреки че руския език не го харесвам. Една пола нямаше с ankle boots. Или ботуш, или обувка.

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 20:06 от cloè

# 258
Asa, харесваш ми, но аз бих опитала абс същото съчетание и е с по-широк и дълъг панталон!

Пенева, излъгах те, всъщност купувах остри след като ни забавиха куфара лятото, но те са ниски, та в моята глава не са "високи, остри, секси" - в черно, винено и бежово.
Скрит текст:

Агент пак супер видео.
Нали? Добра подборка и много добре илюстрирана е направила жената и адекватен коментар дава въпреки, че тембърът и е леко дразнещ. Ето и селекцията и за поли:

Каката от вчера ме накара да се замисля с какво да го нося, че било демоде ankle boots с рокли и поли.
Абе има нещо такова! Визията, която показват е доста класическа, ние проносихме поли с боти далеч по-късно. Аз лично само с много дълги поли, които покриват ботата, иначе не ми стои добре на мен.

Иначе къси и широки панталони (над глезен) с боти на ток = идеал Петров (за мен!)

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 19:54 от Agent Provocateur

# 259
  • В полите на Пирин планина
Аз си нося кубинки и боти с рокли зимата. С плътен чорап в същия цвят като ботите.

# 260
Аз днес си купих центела ампула /която вчера коментирахме/ в малка разфасовка 30 мл. - довечера ще е първата проба.
Едни оранжеви ръкавици на витрина видях и купих - спонтанна покупка. Шал към тях гледах - два /материята е хубава плътна и 100% вискоза/, но оранжево не застава добре до лицето ми.

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 13:03 от Sweta

# 261
  • София
И двата шала са много хубава шарка. Света, ще грейнеш с тях.

Агент, замислила съм с по-широки дънки/панталони. И ще.  С едните дънки бях миналата седмица на работа, а другите са ми плътни  и за днес не ставаха, затова скочих в тези по-тесните. Нали да не се повтарям много в службата Smiley Но с широките мисля да загащя/втъкна ризата вътре.

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 20:50 от asa

# 262
Мерси, Аса - клонях към този със синята точка, вдясно. Пробвах ги, но не грейнах, честно казано. Този цвят някак изострят чертите ми. Може и да греша, пак ще пробвам.

# 263
  • Бургас/Пз
Агентче, пак страхотни видеа и много хубав подбор. Върнах се назад да видя какво съм пропуснала.
Ооо, Света, страхотно оранжево.
Аса, много добре ти се е получило с късия тренч. Не разбрах само защо не ги виждаш тези модели за мен - мислиш, че няма за ми отиват на стила или нещо друго имаш предвид??

Момичета, какво да гледам, за да разбера дали са мека или твърда кожа?? Имат ли някакво означение Мартенсите ??

# 264
  • София
Света, в светлите цветове, в които съм те виждала, си много хубава. С оранжево не те виждам никак, но това не е точно пътноработническото оранжево и може да ти отива и на лицето, не само на ръкавиците, които така показани правят супер контраст с панталона.
Кло, как 35 номер, скъпа?!? Познавам точно 3 жени, които го носят и е мъка да намерят хубави дамски обувки.
Аса, хубаво се е получило.
Ботите до глезена са ок, ако глезенът е тънък и чорапогащникът е плътен и в абсолютно същия цвят като тях. В идеален план имат и някакъв ток.
То аз хубаво се включвам с идеи и съвети, ама днес пак шляпах по спортен клин, парка и Фонтанки по задачи и спорт. Направо ме е срам!

Ани, ако кожата е матова, тогава е вероятно да са меки Мартенсите. В сайта на марката също пишат нещо за кожата, което обаче дистрибуторите не споменават. Имам 2 чифта кубинки, които са с кожа като масло за разлика от половинките, които ме окуцяват яко.

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 20:57 от Harpalike

# 265
  • София
Ани, ботите Тамарис с този ръб и грайфер, не ги виждам да ги съчетаеш с делови стил в службата. И честно казано са като туристическа обувка на ток. Трябва ти фина бота, може с по-дебела отпред, но равна отдолу подметка. Мартенсите са за свободно време, тях може да ги напаснеш с плътни чорапогащи,  клинове, карго панталони и дънки.
Останах с впечатление, че търсиш обувки за работа.

# 266
Много ми харесаха полите за този сезон - дълги разкроени и класическите прави поли. Гледам и от нашата Harpa  почерпили вдъхновение дизайнерите. Напоследък рядко нося поли, но ще се опитам са се поправя.

Asa, супер си, късото шлиферче е много готино.
Eliros, много стилно и супер удобно напластяване за това променливо време

Света, оранжевото е от любимите ми цветове за аксесоари, ръкавиците са супер, шаловете също много ми харесват, но съм съгласна с теб, че може би няма да стои добре до лицето ти. Зимно време бих ги комбинирала с едноцветен голям шал.

# 267
  • Бургас/Пз
Аса, на работа много рядко стоя с боти или 0отуши дори и зимата. Почти винаги съм с обувки или лек тънък ботуш с ток. Искам точно боти с грайфери, умишлено съм показала такива, защото такива търся. Виждам ги с дънки, с карго панталони, не съм носила боти с рокли, каквито и да са и затова се чудих за тези дали вие ги виждате с рокли. Имам три чифта точно такива за каквито говориш -гладка подметка и ток,  та затова сега търся нещо по-различно. ☺️🥰

# 268
В описанието на меката кожа на Докс пише Soft leather.

Пола или рокля около средата на прасеца с боти ми е крайно неприятна комбинация с кофти асоциации Sad

Све, много хубаво оранжево. Комбинацията с полата ми харесва. Носи ми се оранжево зимно яке и за жалост не мога да си харесам. Да е хубаво, искрящо оранжево и да не е лъскаво.

# 269
  • Бургас/Пз
В описанието на меката кожа на Докс пише Soft leather.

Пола или рокля около средата на прасеца с боти ми е крайно неприятна комбинация с кофти асоциации Sad
Уфф, и на мен... Ама ей сега ще изскочи Агента с някакви супер предложения, за които аз даже не съм си и помислила и ще ми покаже , че всъщност с боти или рокля хич не е лошо 😂😂😂🥰🥰🥰

Общи условия

Активация на акаунт