Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 136 059
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 240
  • София
ani_d, отговарят номерата. Аз съм между 39 и 40 и взех 40. Идеални са ми и доста леко минах през момента на "очупване", да не кажа, че не го и усетих. Аз ходя много пеша - по 4-5км всеки делничен ден и ми е много важно обувката да е удобна. Случвало ми се е от яд да си изхвърля нови обувки в контейнера на улицата и да се прибера боса, само и само да съм сигурна, че няма да се излъжа да ги обуя втори път и да си причиня същия дискомфорт 😄

# 241
Еlirost - страхотна многослойност, но и ВЕЛИКОЛЕПЕН маникюр! Broken Heart

Дами, за узряваща или зряла кожа, каквито са на повечето тук предвид естеството на темата, аз лично, изпробвала неразумно голямо количество мазила, мога да кажа, че бакучиол, ниацинамид и пептиди действат по-видимо освежаващо и хидратиращо на такава кожа. От всички измазани, един от най-приятните за мен е този ампулен серум.

Ето и един хубав серум с центела, но той пак има пептиди и отдавам благотворното му действие именно на тях, както и на ниацинамида в състава. Освен това е и голямо количество.
Успокоява ме факта, че не съм единствената изпробвала "неразумно голямо количество мазила" Simple Smile Фен съм на този бранд, Диa, или по-скоро бях върл фен преди около 3 год, в момента не го ползвам активно, но все още си купувам и горещо препоръчвам (относително) новите им очни падове, ето тези:

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 16:24 от Agent Provocateur

# 242
Такава маша-лале имат явно доста марки, видях тази на Филипс, моя приятелка имаше някаква куче марка и беше много доволна. Ще видим ако толкоз е добра ще се прежалим и за Филипс.

# 243
Дами, и аз като Харпи се чувствам бабешки, като видя какви обувки сте си купили Thinking То по снимка са тесни, та на крак не знам... Тези на Ал, направо усетих как ми стискат, на екран даже Close Агент, твоите не ми действат така, мноооого харесвам с такава каишчица и конкретната ретро визия Hands V
Пролетта изхвърлих едни боти, сега се оказа, че изхвърлям други два чифта, които едва влизат, а на глезена изобщо не мога да закопчая Scream (условно "изхвърлям". Едните детето каза, че са много красиви и удобни, въпреки тока - Тамарис, дебел масивен ток, дебела подметка, омекотена... ще ги носи, ако им дойде момента. Другите ни стискат и на двете на пръстите Rolling Eyes, отиват при приятелка на майка ми с много тъничко краче.). Носила съм ги поне 3 зими, редувайки с боти-кубинки... Реве ми се. Останах с едни "кубинки" (начин на връзване, не са груби и масивни) и кафявите ботуши, които с напъване влизат... направени са за панталон-клин вътре в тях, за мен са за тънък чорапогащник Hands V Трябва да се ходи на лов за боти, че и "кубинките" са на доизживяване...

# 244
  • София
Такава маша-лале имат явно доста марки, видях тази на Филипс, моя приятелка имаше някаква куче марка и беше много доволна. Ще видим ако толкоз е добра ще се прежалим и за Филипс.

Аз имам тази на Филипс (да се чуди човек за какво ми е като коса нямам). Взех си я на миналия Черен петък от емаг и беше супер изгодна - нещо в порядъка на 119лв си спомням, ако не и по-малко. Върши чудесна работа и е много бърза. Зълва ми и сестра ми нон стоп ми я взимат за поводи.

# 245
  • София
Пенева, задължително в твоя случай с проба в реални магазини. В много страни има W (широки) версии на стъпалото, но тук не съм срещала.
Моите стъпала не са особено широки, но безкрайно куци, в мазоли и с висок свод, та обувките, показани от Ал знам къде ще натискат и колко минути мога да постоя с тях. Седнала.

# 246
Редовно слагам маска под очите на любимото Шисейдо, мисля е добре.
Сега ще отида до Лили за една кутийка на М.Peel

Peneva, обувките са естествен лак и финна кожа вътре, не стискат, не убиват, калъпа е на Prada, a Prada определено умеят да правят обувки.
Аз примерно с Тамарис не мога да ходя, каквото съм купила ми е направило рани и съм ги разкарала.
Скрит текст:

# 247
  • Бургас/Пз
ani_d, отговарят номерата. Аз съм между 39 и 40 и взех 40. Идеални са ми и доста леко минах през момента на "очупване", да не кажа, че не го и усетих. Аз ходя много пеша - по 4-5км всеки делничен ден и ми е много важно обувката да е удобна. Случвало ми се е от яд да си изхвърля нови обувки в контейнера на улицата и да се прибера боса, само и само да съм сигурна, че няма да се излъжа да ги обуя втори път и да си причиня същия дискомфорт 😄
Благодаря още веднъж за споделеното. От полза ми е. Аз също ходя много по етажите и ако преди няколко години правих компромис с неудобни обувки, сега вече не си го причинявам. Според детето този модел няма нищо общо с онези, които трябва да се носят с месеци, за да се очупят и омекнат.  Освен това цената им е доста добра и мисля да рискувам. Май и с двата чифта, пък като дойдат ще ги мисля. Исках модел този модел  с по дебела подметка и грайфер,
 но няма 39 и затова ще поръчам този с връзките

# 248
И моя крак не е широк, висок свод отгоре (а май "пада" свода с годините), широк глезен... Ако са по-широки моделите ми се плъзга напред и ми набиват пръстите... Аз заради това не нося лоуфъри, а оксфордки... регулирам с връзки Wink

На Тамарис са ми най-удобните обувки... на ток над 10см мога да подскачам за хоро с часове... Търся си точно същите, че почнаха да се деформират, с години ги нося и все по поводи с мноооого танци.

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 16:45 от peneva_a

# 249
  • Ямбол
Аз се отказах да си търся високи ботуши и си взех едни такива ниски сиви

https://www.aboutyou.bg/p/lascana/niski-botushi-s-vrazki-9005222

Чудя се как да си направя някакви леки букли. Нямам ролки, маша, преса, само един сешоар, косата ми е твърда и гъста. Дребосъчката правеше едни с колана от халата, освен да пробвам така, знам ли...

Довечера съм на курс по астрология и се надявам да се разсея, че нещо ми е напрегнато през последните дни.

# 250
Бени, някакво навиване в чорап гледахме със щерката Wink Бях я накичила с шарени чорапи по главата, но тя е с дъъъъъгла коса, та не знам на твоята дължина дали можеш да насукаш, но може да пробваш Simple Smile

# 251
Майола, може и с хавлиена кърпа.
Постилаш я на леглото, косата е почти суха, лягаш по гръб и разстилаш косата върху кърпата и лекичко завиваш кърпата с косата все едно е кора за баница. И става като венец, хващаш го с ластик.

Момичета, никой не убеждавам да си купува остри обувки на ток 😘
Моето виждане е, че много от обувките на ток които се продават са сбъркани като геометрия, изработка и материал и затова се изхвърлят купища токчета, или стоят по кутиите.

# 252
  • София
Копче, нещо такова
Скрит текст:

виждала съм и по-малки, силиконови. Лепят се така отзад на петата на обувката.
ДХ3, Пенева! Много ви благодаря момичета! Ще ги прибера в шкафа и като ми попадне такова лепящо нещо, ще им взема. Blush

Тези ботички съм си харесала сега от Беста:

Има ги и в бордо
https://www.bestsecret.com/product.htm?code=32849224&colorCode=0 … __000158520&area=

# 253
С колана ще станат, но ги загрей добре след като ги навиеш (със сешоар) и после ги остави да изстинат хубаво. А ако имаш някакъв финиш за коса с памет и спиш с тях ще се задържат дълго. Гугъл "heatless curls" - има невероятно количество клипове по въпроса.

Peneva, до крак и до калъп си е. Аз нося много остри боти, но остра обувка скоро не съм си купувала.
Kaто ги купих вървях по улицата, зяпах жените и си мислех, че с връщането на полата молив щем не щем ще трябва да се върнем и към малко по-елегантни обувки - абсолютно незадължително остри, но комбинацията пола-молив с дължина около коляното със сникърси/маратонки/лофъри е способна да скъси и най-красивите и дълги крака.

Искам панталони, нови панталони, МНОГО панталони...

Скрит текст:
Абе видно е, че няма нужда да се охарчваме за рокли Simple Smile))))))))
https://www.tiktok.com/@patmcgrathreal/video/7413536533606665503

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 18:51 от Agent Provocateur

# 254
Ани, като човек с капризни крака, да споделя мнение за Док Мартенс. Ако са от меката кожа, по-малкият номер може да ти стане. Ако са от стандартната, точен номер или 1 нагоре, в зависимост от стъпалото. Двата модела, които си показала, не са никак леки. Не мога да се прежаля да ходя с такива, а ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт