Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 136 046
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Али, карираното яке ли си взела? Много е хубаво!
Не, дънките.Ето тези,но в черно.
Скрит текст:
Не ми пускай мухи за якето,че сега като загледах и то ми хареса.Как би ми стояло е отделен въпрос.

# 226
  • Бургас/Пз
Копче, оцелял първите седмици след отпуската и се надявам, че ще мога да следя повече темата ☺️ Много сте хубави  двечките. Аз много обичам такива следобеди по женски и ми е много мъчно понякога , че моята е далече. Обувките са много хубави...Как в кофата 😲 недей така, я кажи кой номер са... на някой може да са удобни. Аз лично никога не съм имала проблем с обувките на Зара да са ми плитки.

Харпи, благодаря, и аз на там клоня.

Клеми, и аз не ги различаваме, но дъщеря ми каза, че тези били от меките и ще я послушам. Каубойски има много вече. В петък вечерта две мацки в заведението където бях, бяха с такива. Едната около 25г, а другата около 40г и на двете стояха страхотно.
Ето такъв тип бяха

# 227
Копче, аз почти не ядох вкуснотии, само две бели сладки с бадем. Много съм вдигнала килата...трябва да се взимат крути мерки.
Една мила съфорумка ще ми изпрати Бамбата си, ползвана е 2-3 пъти и цената й е хубава. Мъжа ми като пишех му казах, че се уговаряме и той вика Че за какво ти е на теб маша, ще си изправяш косата ли! Joy
Ани, мила супер си с този тоалет, пиши по често, липсваш ни.

# 228
Klemy, модерни са.
А и красотата си е красота.
Не зная дали са удобни, предполагам да, но се колебая. Ще ги нося с поли и рокли.
Скрит текст:

Ето сега и Ани показа снимка и ...няма да спя нощес 😂

Знаете ми цикламените канута, ултра удобни за дълго ходене из града, днес минавам покрай магазина и същия модел в черен лак, изработката вътре същата - фин кожен хастар, та сега си имам черни 😎
Скрит текст:
прекрасно стоят с плътен черен чорапогащник

и ето плата на роклята
Скрит текст:

# 229
  • София
Ал, много ми харесват всички показани обувки от теб, но само от снимката ми стискат! Колко часа издържате с такива обувки и ходите ли с тях? Под ходене имам предвид 2-3 км поне... Като бабичка се чувствам като гледам снимките на тези красоти, честно!

# 230
  • София
Аз имам тези от Манго. Погледнах сега. Купувани са юни 2022 Smile

Ще си ги нося и тази година. Доста твърди се усещат, обаче за дълго ходене.

Копче, много сте сладки.Остави си обувките за някое излизане на заведение и им сложи силиконови пластири отзад,да не се измъкват, защото са много хубави.Аз си имам такива обувки само за “от колата до масата”:)))
Покажи, моля те, как изглеждат тия пластири? Не се ли виждат от обувката?

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 15:31 от kopche

# 231
Ани, много ми хареса и розово и много ти отива Heartpulse. Първите боти с всичко могат да се носят.
мтз, хубави дънки, добре падат и хубаво са ти застанали.
Цитат
 Диа, благодаря за предложенията, тъкмо се канех да пробвам нещо с
бакучиол, не съм ползвала ретинол никога. Това май е по-меко.
Силвър, аз съм доволна от бакучиола /ползвам го в чист вариант/. Не бях променяла дълго козметиката си поради страх от алергии, не съжалявам, че вкарах този продукт в рутината.  Да, бакучиол е по мек от ретинола /от него ми се бели кожата/.

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 14:46 от Sweta

# 232
  • тук-там
Някой пита за дънките - на Макс Мара Уикенда са, от физически магазин в Сиракуза. И миналият път си купих от там страхотно палто и сега не пропуснах да го посетя Simple Smile
Каубойски боти и аз имам и нося понякога. Не са ми най-удобното нещо на света.

# 233
Harpa, лачените обувки - лятото с такъв модел, но с каишка пеша 7-8 км и стоене права по заведения и супер удобно, без мъки, да ми стиска и т.н.
Скрит текст:

Мтз, много са комфортни 🙂
За палта нямат равни

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 15:20 от Al Georgieva

# 234
  • Ямбол
Аз имах такива каубойски като на Копче, но черни, кожени и с кеф ги изхвърлих лятото при едно разчистване. Те бяха и стари вече, де, почти на десет години, макар че си бяха запазени и здрави.

Ани, разкошна си в розово; и аз съм за Мартенките : ))

# 235
Копче, този вариант някакви, има сигурно и в Тему:

# 236
Копче, нещо такова
Скрит текст:

виждала съм и по-малки, силиконови. Лепят се така отзад на петата на обувката.

# 237
Като се сложи няма ли ди умалее обувката?

# 238
То се слага, ако е дълга и/или шляпка Simple Smile Някои обувки не са добре извити горе на петата, може в долната част да са добре, но горе да "отзява". И се мери, преди да се залепи...

# 239
Страхотни снимки видях и адреналинови приключения Hug Наслаждавайте се, Магни, МТЗ § Адри!
Сицилия много ми се иска да я вкарам в календара, в топ 10 ми е на непосетени, но много изкусителни локации, но освен за пролетната ваканция нямам никаква друга опция. Или Коледа? Заслужава ли си според вас за Коледа или липсва аромата на портокалите и маслините!?

Вчера и аз спонтанно си купих обувки... заради цвета и модела, който ми напомня едни, които носех в 12 клас.
Скрит текст:

^^^ Но моите са в бургундско червено,

Със любима колежка се смяхме със сълзи, защото бях видяла рокля (blazer dress), за която веднаги си помислих, че е шита за нея (а тя е много стройна, много нежна, много обрана и с безупречен вкус!) и в момента в който почвам ентусиазирано да и описвам какво съм открила и как веднага съм го асоциирала с нея тя се засмя, извади си телефона и ми показа снимка от пробната със същата рокля...

Ани, не ги виждам тези боти (особено първите) с рокля, еле пък на твоите крака. Тццц. Вторите... мда, ще станат със нещо плетено тип пуловер рокля.

Ааа, сетих се - вашата Бамба я знаех като модел на ам. бранд CHI дълго преди да нашуми из форума (наистина, къде изчезна SL)... сек да ви я открия, CHI LAVA май се казваше модела навремето, ако не се лъжа:

https://www.amazon.com/CHI-Spin-Curl-Special-Green/dp/B083PS64W5 … 3983645fea70b8b0a

https://www.amazon.com/CHI-Spin-Curl-Special-Green/dp/B083PS64W5 … 3983645fea70b8b0a

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 16:17 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт