Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 136 020
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас/Пз
Адри, много ми хареса преживяването ти с парашута 🥰 А ти наистина изглеждаш спокойна и безстрашна.

Ели, да ти е живо и здраво момченцето ❤️

Мтз, в много добра форма си. Дънките ми харесват повече от полата.

Днес съм в розово. Имам две рокли с дълги ръкави и по-плътна материя, които нито са за лятото, нито пък за зимата. Въпреки че напоследък виждам , че и с ботуши се носят подобни, нещо не мога да се пречупя. Та предвид, че все още е прилично времето в Бургас, днес съм така
...

Я кажете вашето мнение за тези боти, виждате ли ги с рокля или само с панталон ??

Хубава седмица на всички 🥰

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 12:20 от Не се сърди, човече

# 211
  • София
ani_d, аз имам Мартенсите, но моите са малко по-високи (1-2 пръста само) и си ги нося и с дънки, и с рокли.
А кафявите боти откъде са? Много ми харесват.

# 212
Ани, прекрасна си! Първите боти с всичко! ДрМартенс имат страхотни чорапи, вкл над коляното за къси панталони например…?!

Силвър, трябва да издиря този десерт. Скоро правих сладък десерт от черен ориз, превъзходен.

Mtz, дънките са чудесни

TRY, страхотни емоции. Възхищавам се на всички, които инвестират време в нови преживявания Heart

Есенно
Скрит текст:

# 213
  • София
Добър ден и успешна нова седмица!
Raven добре дошла в темата! Hug
Елислава да ти е живо и здраво детенцето! Birthday
Преди около седмица порастнах и аз,вероятно и заради това настроението ми не е такова,каквото трябва да бъде.
Иначе през септември пътешествах и сега ми се иска пак.Установих,че пътуванията ме зареждат,дори самото им очакване.От известно време гледам към Сицилия,но се колебая дали Сицилия или някой коледен европейски базар,за който отдавна мечтая.Накрая нищо,че най-лесно. Joy
ani_d първите боти ми се струват по-подходящи за рокля,дали заради цвета или заради височината на самата бота /не подметката/Вторите ми се струва,че ще "режат" крака.
Да си покажа и аз придобивките от последния месец.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 214
  • Бургас/Пз
ani_d, аз имам Мартенсите, но моите са малко по-високи (1-2 пръста само) и си ги нося и с дънки, и с рокли.
А кафявите боти откъде са? Много ми харесват.
Адри, кафявите са на Марко Тоци, видях ги в магазин в Бургас. Снимката е от Фешън дейс, но там са изчерпани.
Може ли да споделиш как са номерата на Др Мартенс. Аз съм между 38 и 39 и се чудя кой от двата да поръчам.

# 215
Мерси Силвър, ще пробвам.

Харпа, много красиво е с така нарязаните ябълки 🍎
Следващия път като правя нещо с лимон може да си направим среща в парка на кафе. Сладкиша от мен

Мтз, харесват ми и дънките, и полата.

Али, честити придобивки.

Ани, на мен рокли ми харесват с ботуши до под коляното или кубинки плюс вълнен чорап в цвета на чорапогащника.
Вземи си 39 номер.

Тия дни съм на зелена вълна и нося зелените си обувки с всичко, днес с черен костюм.

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 22:54 от Al Georgieva

# 216
  • София
Този серум на Nivea също е добър, втора опаковка си заредих
https://www.nivea.bg/produkti/serum-brachki-cellular-expert-lift … 003670710168.html
Този аз също го ползвам и съм много доволна!
В сравнение с него, показаната по назад центела на Мадагаскар е като чиста водичка. Нямах търпение да свърши!

Ал, развихрила си се в сладкарството гледам.  Laughing Любопитна съм за лимоновият сладкиш! Ябълков сладкиш правя само с бисквити. Нареждат се под ябълките. Феноменален става!

Вчера бяхме с щерката на Зорба- балетът в Операта! Изкарахме си страхотен следобед заедно! Пихме след това чай в Докторската градинка в дъжда, на топло под чадъра! Heart Eyes

Реших да разходя тез позабравени в гардероба обувчици:

За последно ги обувам. Плитки са ми на петата и се събуваха при ходене през цялото време! Weary Мятам ги в кофата! Обути 2-3х! явно е имало причина да стоят забравени в гардероба!

МагниМ, много ми хареса разходката из улиците на Малта! Hug
Мтц -снимки не видях, освен последните с широките дънки.
Адри, браво за смелостта да скачаш! Аз не бих се осмелила. Тук споделям напълно мнението на мтц.
Ани, къде се губиш?
Мими, страхотни вкуснотии показа пак от Турция! Жалко за Бамбата! Друга автоматична търсете, Те са вече популярен модел. Моя приятелка има същата, но на Филипс. Е, на друга цена, разбира се!

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 09:22 от kopche

# 217
  • София
Ани, радвам се, че се появи. Много хубаво нежно розово - обожавам го този цвят и ти стои много добре.
Мартенс си отговарят точно на номерата по принцип, но може би 39 не биха ти били големи.

Елирост, много стилно и комфортно! Жесток стил имаш!

Али, карираното яке ли си взела? Много е хубаво!

Моите боти заминават обратно - за много тесни стъпала са и се измъчих само като ги пробвах. Тюх! Иначе леки и симпатични бяха. 

# 218
Копче, обувките на Зара са прелест, но техните и на М.Дути на мен са ми плитки и ми се вадят като ходя.
Само силнгбакс взимам на двете марки

# 219
Копче, много сте сладки.Остави си обувките за някое излизане на заведение и им сложи силиконови пластири отзад,да не се измъкват, защото са много хубави.Аз си имам такива обувки само за “от колата до масата”:)))

# 220
  • София
Al, да не се завръща модата на каубойските? Имам 3 чифта, които пазя ревностно, но от поне 7-8г не нося. Чакам с нетърпение да станат актуални.
Много харесвам Мартенс, но ме е страх, че няма да изтърпя очупването на кожата. Знам, че има и меки, но май не различвам кои са с меката кожа и кои с твърдата.

# 221
Klemy, от няколко год. са актуални на моменти, сега пак.

# 222
  • София
Klemy, от няколко год. са актуални на моменти, сега пак.
Не ги виждам масово, нито в продажба, нито по улиците. Направо ще съм като бяла птица. Simple Smile

# 223
Масово няма и да ги видиш, защото хората още помнят кога бяха актуални и им идват ретро, но младите мацки сигурно ще подносят.Иначе модните къщи периодично изкарват тенденции с тях.

# 224
  • София
В момента има много видеа от стрийт модата около Седмиците на модата. Много хора носят каубойски ботуши там.
Аз май имам някакви в онова жилище, но не ми се ходи там...

Общи условия

Активация на акаунт