Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 136 012
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 195
  • София
При мен тази ампула с центела успокоява раздразнения на кожата. Лека е и се сработва с всички останали продукти. Винаги нося малкото шишенце на път вместо тонер.

# 196
Света, доста базов продукт е тази центела. За суха кожа не е достатъчна за хидратация. Със сигурност имам мостри на тази линия, но не знам какво точно, ще погледна и ако искаш ще ти ги дам.
Зари, мерси.
Аз имам много капризна кожа и затова се спрях на 100% чист екстракт. Първо ще пробвам него как ми действа. Кожата ми реагира бързо, ако нещо не и хареса веднага се вижда. Ако всичко е наред и центелата се одобри Simple Smile, с удоволствие ще пробвам друг продукт от линията и ще се възползвам от предложението ти за мостра. Hug

Мерси за отзивите, момичета. Flowers Hibiscus

# 197
И аз с капризна кожа. В магазин ми предложиха друг серум с центела и крем от серията но още се колебая. Обикновено не уцелвам и козметиката заминават другаде.
Благодаря за коментарите.
Последните снимки успях да видя и са прекрасни и летни.

# 198
Елислава, ЧРД на малкото слънчице 🍀

Агент, не съм забравила, все в някакъв момент ще я намеря и препиша.
По едно време правех често и си мислех че си я знам....забравила съм
Днес импрoвизирах един лимонов сладкиш, стана божествен, утре ще гледам да го запиша.
Скрит текст:

Оооооо, Магни ❤️ и с черното съкровище.
В червената рокля си 😍
Мерси за разходката, искам пак.....

Silver, кажи за мангото и ориза
Ето една рокля като за теб
Скрит текст:

Mtz, прекрасни снимки, сияеш, чудни сте.

Ани, много се радвам че се появи, ти само ела, ще направим среща 😘

Нещо забравям....
А, Three Eyed Raven, много си безстрашна 🙂 Linofrina също.

Марунка беше с разкошен цвят лак, вдъхновена от нея се лакирах в близък цвят.

Разходих се през парка до Зара за един колан, направих си нова дръжка на една стара Зара светло бежова чанта, която ми е любима, та любима.

Лека мацки 🙂

# 199
  • София
Адри, добре дошла Flowers Hibiscus Май си скочила днес с парашут? Разкажи ни за скока.

Двете М-та - МТЗ и Магни, чудни сте на тези слънчеви места.

Мацките на срещата ги разпознах ...  и четирите Laughing

Харесвам къси тренчове и широки панталони. Приготвила  съм един сив шлифер. Утре ще мисля как ще го съчетая?
И си направих косата с китайския Дайсън. Много лесно се работи с него.
Лакирах се, и този път се омазах до втора фаланга. Май на лампа вече не мога да правя това упражнение.

От балкона чета в темата за Азиатска козметика и се чувствам толкова невежа. Но ще се науча. Пробвам един серум за очи на Beauty of Joseon, но на гневните и назолабиалните и имам чувство, че се изглаждат.

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 23:01 от asa

# 200
  • София
asa, скочих най-накрая 😄
То е дълга епопея. Трябваше да скачам преди сума време, но на фирмата, с която ми беше скокът първоначално, им се разби самолетът и им взеха лиценза. Те ми букнаха с друга фирма (доста по-добра, в последствие разбрах) но ме тръшна ужасен ковид и отложих. Днес най-накрая отидох, метнаха преди мен 3 групи и тъкмо ми мина инструктажа и ме екипираха и се събраха ужасни ниски облаци и заваля. Ама аз се запънах, че ще чакам да размине и то бързо просветна.
Самото преживяване е интересно, но не бих го определила като нещо мега приятно, че да го правя редовно. Не усетих мега адреналинен порив, какъвто очаквах. Уж имам страх от високо, ама той е явно само като съм на 50-100 метра. 4200 някак грам не ме впечатлиха 🤣
По време на свободното падане имах чувството, че щяха да ми паднат ушите и замръзнаха до болка. После като се отвори парашутът беше доста готино, докато започна да прави номера и да го върти из въздуха и ми се обади проблемът с вестибулара (той си е доста сериозен и дори в кола ми става лошо) и е чист късмет, че не повърнах 😄 Кацането беше меко и безпроблемно.
На всички снимки и на видеото съм нахилена като тиква Flowers Jack O Lantern

Скрит текст:

# 201
  • София
Магни, МТЗ, жестоки снимки!
Адри, видях те и във фейса, изглежда много да си се забавлявала! През Грабо ли ли е полета?
Аз много си харесах диви дънки, сега кажете как да се сдобия с тях, не за цена 2 бъбрека!

А тази рокля звучи като моя:

# 202
  • София
Klemy, подариха ми ваучер от Макарон за рождения ден. И аз гледах СПА, вечери, масажи... пък накрая прецених, че твърде хубаво не е на хубаво и реших да си доплатя и да се метна 😄

# 203
  • тук-там
Ако някой ми подари скачане с парашут, веднага ще започна да мисля интензивно на кой да го преподаря. Грам не си падам по екстремни преживявания. Може адреналинът да ми е константно висок Wink
Сдобих се с …

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 14:48 от mtz

# 204
Дами, за узряваща или зряла кожа, каквито са на повечето тук предвид естеството на темата, аз лично, изпробвала неразумно голямо количество мазила, мога да кажа, че бакучиол, ниацинамид и пептиди действат по-видимо освежаващо и хидратиращо на такава кожа. От всички измазани, един от най-приятните за мен е този ампулен серум https://www.dm-drogeriemarkt.bg/medi-peel-ampula-za-litse-s-baku … 809409347547.html

Ето и един хубав серум с центела, но той пак има пептиди и отдавам благотворното му действие именно на тях, както и на ниацинамида в състава. Освен това е и голямо количество.
https://kzone.bg/medi-peel-cindella-ampoule-ampula-za-litze-s-az … -niatzinamid.html

Случайно са на една и съща марка. Имам и трети на марката, който не е добър като тези двата.
Този серум на Nivea също е добър, втора опаковка си заредих
https://www.nivea.bg/produkti/serum-brachki-cellular-expert-lift … 003670710168.html

# 205
mtz, дънките са красиви и ти стоят страхотно. От къде са? 😊

# 206
  • София
На mtz и Magni благодаря за страхотните разходки из слънчеви места!
mtz, много хубави покупки! Със здраве да си ги носиш!
Raven, страхотно преживяване и снимките го пресъздават напълно Simple Smile

Ал, онзи ден и аз правих сладкиш - ябълков пай и се изяде на два пъти от моите ценители. Тепърва започвам да изпълвам с есенни аромати кухнята.
Скрит текст:
А лимонови сладкиши ОБОЖАВАМ!

Клеми, вярно тази рокля е точно като за теб.

Чакам поръчка на няколко неща като най-рисковото са едни боти, които може да се окаже, че не са ми никак удобни. Ще ги покажа, ако се харесаме с тях.

# 207
  • Ямбол
Аз си признавам, че на снимките на Мими от Турция мижах, защото всичкото ми се прияде Sweat Smile, обаче на Магни и на МТЗ снимките ги гледах с широко отворени очи и сега и Малта, и Сицилия са ми в списъка. Майката на половинчето тръгна за Тенерифе и очаквам и там да ми се приходи като разгледам снимки Wink

Рейвънче, браво за смелостта

Клеми, цената на тези дънки я видях като 45.99 лв и си мислех, че им е много Sweat Smile, докато не видях къде всъщност им е запетаята Scream

Аз се наврях в едни росни тревички да снимам тази сутрин:

Скрит текст:

]

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 11:33 от Майола Бени

# 208
  • София/Севлиево
Благодаря за пожеланията за дребното.Някой питаше за тортата -при нас има 2+2 и там ми я направиха(с минимално количество захар,без глутен,с истински боровинки).
Ползвам една нощна маска без измиване с центела от година и нещо и съм доволна -кожата ми се избистри и петната от лицето изчезнаха,друг продукт не съм ползвала освен обичайните крем и слънцезащитна и от време на време лист маски.

# 209
Страхотни снимки, момичета, пътешествия, изживявания, сладости.... какво повече да иска човек!
Ал, манго стики райс е нещо подобно на нашето мляко с ориз, което обожавам! Вари се с кокосово мляко и се гарнира с узряло манго, което трудно се намира вкусно в Бг. Ползва се специален ориз, но може и бисерен в краен случай.
Вкусен вариант съм опитвала и в Шотландия-пак варен в кокосово, но с портокалови кори и канела.
Диа, благодаря за предложенията, тъкмо се канех да пробвам нещо с
бакучиол, не съм ползвала ретинол никога. Това май е по-меко.
Успешна и приятна седмица на всички! Flowers Rose

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 10:52 от silver pearl

Общи условия

Активация на акаунт