Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 136 004
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 180
Дъщеря ми я ползва и е доволна. Марката е хубава и с добро качество.

# 181
Света. това е много ползван продукт и като цяло харесван.

# 182
  • Сливен
mtz, страхотни сте!
Магни, много красиво! Много хубав фон за една прекрасна жена!
Ели, здраве и щастливо детство пожелавам на твоето момче!
Аз си купих къс тренч, нещо средно между бежово и капучино. Доволна съм, обличах го с дънки и права рокля. Точно за хладните сутрини е. Харесах  си и един с интересна шарка, във физически магазин -кафяво с бежово, но май ще  се въздържа, че имам вече няколко цвята около коляното, въпреки че те са едноцветни Rolling Eyes

# 183
Магни и МТЗ, чудни сте!  Снимките ми напомниха една любима. Май ще трябва да повторя Малта.

# 184
Sweta, аз я ползвам тази центела. Супер е - хидратира и не омазнява. Кожата ми се чувства прекрасно с нея.
Серум ли е този продукт, какво е?
Днес ми сложиха противогрипна ваксина, сега чакам последствия... Wink

# 185
# 186
  • София
mimi.7299, ампула се води - стъпката след почистване и тоник и преди серума. Но и спокойно може да замести тоник и/или серум, ако не обичаш 10 стъпки (мен лично ме изнервят).

# 187
Минавам само да кажа “Добър вечер”:)
mtz , магни - уникални снимки момичета, толкова сте слънчеви и зареждащи:) ani, лятото е и при теб, тук цял ден вали.
Аз бърша градински сополи и се чудя как тези къси, широки връхни дрехи може да са на мода в комбинация с широките панталони…, една хубава талия да имам и да не мога са акцентирам (шегувам се, но май ще скипна модата в момента). Пък и ще ми е студено - преди мноого години ходех  в снежните софийски зими с къси полички и още по-къси якенца без да усещам студ, а сега само мисълта за тези години ме кара да настръхвам и да се пооблека:)
Хубава вечер на всички!

# 188
Момичета, тази централа казвате, че има избелващо действие ли? Искам хидратация без избелване.

# 189
  • Русе
Магни, mtz, страхотни снимки!
Three Eyed Raven, или Адри, както казаха дамите, чудесен кадър от Истанбул!
Ели, здраво и щастливо да ти е детенцето!

# 190
  • Берлин
Магни, mtz, ДХ3,
Three Eyed Raven,
след вашите снимки с кеф мога да го напиша: супер, че не си падам по жени, мноооого щях да се затрудня къде да атакувам 🙈
Приемете го с усмивка и намигване.

# 191
Света, доста базов продукт е тази центела. За суха кожа не е достатъчна за хидратация. Със сигурност имам мостри на тази линия, но не знам какво точно, ще погледна и ако искаш ще ти ги дам.

Магни и Mtz - супер

# 192
Съгласна съм със Зари за Центелата. Аз не виждам особен ефект от нея. Но си има бая години разлика между 41 и 57. Смисъл е възможно за по млада кожа да е добра. Заминавам да се намажа с нея. Току виж съм се опровергала.
Магни, прекрасна си.
МТЗ, а вие каква чудесна двойка сте!

# 193
Центелата  има успокояващ и хидратиращ ефект, серум е и се нанася преди крем.Сухите кожи я харесват.Доста жени са доволни.

# 194
  • София
Центелата сама по себе си няма как да направи нещо особено, но в комбинация с хубав хидратиращ крем действа наистина добре. Не изтрива бръчки ими петна, н определено по-свежа изглежда кожата.

Общи условия

Активация на акаунт