Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 136 001
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 165
Да, заради центела азиатика, която е в състава му. Но може би зависи и от вида на самото петно.

# 166
Неее, изобщо нямам такъв спомен. За какво става дума, озадачи ме... Изобщо не съм физиономист.
На първата среща - погледна ме през масата с тъмните очила и ми каза "Я да видим дали ще ме познаеш!" А аз никога не бях виждала лицето ти Grinning
Аз също не съм физиономист, но цифри помня, онзи ден си изрецитирах ICQ номера ми от 1997 год без дори да се замисля (RIP 1326426), но за лица и имена съм пълен провал.

Агент, няма как да ни познаеш по един крайник само😀
А, аз не се опитвах да ви позная крайниците, а стиловете Simple Smile В сми "това е стила на *,  а това на **, а *** никога не би комбинирала това" - горе долу така ми течеше мисловния процес на бекграунд.

Агент, на един дъх изгледах ревюто, после повторих. Тази колекция е timeless, произведение на изкуството, а цветовете и съчетанието им - уникални.

Зари, Hug вярваш ли ми, че цял живот съм мразила искрено естетиката на 70-тте, вярно, по-малко отколкото тази на 80-тте, но абсолютно не я харесвах, все пак моят вкус се формираше през 90-тте. И в момента в който през 2011 видях това ревю бях абсолютно шокирана, че нещо, което винаги съм считала напълно искрено за грозно може да бъде представено толкова красиво. За цветовете даже дума не отварям, феноменални eye opening комбинации! Та се научих на стари години да не казвам "никога" Grinning
PS А забеляза ли чантите и обувките!?! Всичко, което сега е актуално!

... линк постнат от Agent и се върнах да чета. Много полезен линк, ще следя списанието. Много ми хареса тази колекция и това

Ако си забелязала, че ако кликнеш долу вдясно на Лайтбокс виждаш цялата колекция в грид и можеш много бързо да разбереш дали има нещо, което ти привлича погледа. Много приятен ресурс, наистина! А тази комбинация от светлолилаво и сиво е велика! Изобщо няколко стилиста, които слушам пеят оди на Dries van Noten, но имам и някакъв смътен спомен, че някой спомена, че вече не е дизайнер за едноименния си бранд. Но разбира се, голямата новина света на от света на модата през последните месеци е рокадата за която Cloe спомена - Гучи/Валентино/Алесандро Микеле и колекцията му С/С 2025, която само слепите и глухите не обсъдиха май Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=AaxW-eJo9WY

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 05:40 от Agent Provocateur

# 167
Цитат
На първата среща - погледна ме през масата с тъмните очила и ми каза "Я да видим дали ще ме познаеш!" А аз никога не бях виждала лицето ти Grinning
Може, щом казваш - нямам такъв спомен, не е в мой стил по принцип. Възможно е да е имало предходни реплики от теб - не помня лежерен разговор от преди месеци.
Иначе нищо обидно не виждам в тези думи, но ако съм те засегнала - съжалявам.

# 168
The vagaries of i net communication - изобщо не си ме засегнала, как ти хрумна Simple Smile 

# 169
Късите шлифери ще ги подмина този път.
Между другото, бяха много актуални на Острова през 2017, имам един от тогава. Няколко години си стои в гардероба, чака си отново звездния миг, може пролетта и да го огрее. Сега- не. При мен вече е достатъчно хладно за подобни "гъзовейки". В този ред на мисли, вчера в Зара си харесах дълъг кафяв и дълъг сиво- мръсно бял шлифер. И тъй като нямам нужда от два, а не можах да реша кой да избера (различни модели са), в момента обмислям и понеделник- вторник ще ходя пак на място да се чудя. Rolling Eyes
Иначе се сдобих с нова риза в леопардова шарка.

Адри, добре си дошла. Няма как да останеш неразпозната. Веднага те разконспирирах и си казах- "Разгеле! Най- накрая!" Hug

Завиждам за срещичката. Дано някой път успея да се включа.

# 170
Agent, разгледах списанието, харесва ми как е подредено, навигацията, удобно е. Следвам ги вече и за по лесно в ИГ и ФБ. В тази колекция има впечатляващи съчетания на животинските принтове, на които иначе не съм фен.
Ако си забелязала, че ако кликнеш долу вдясно на Лайтбокс виждаш цялата колекция в грид и можеш много бързо да разбереш дали има нещо, което ти привлича погледа. Много приятен ресурс, наистина! …голямата новина света на от света на модата през последните месеци е рокадата за която Cloe спомена - Гучи/Валентино/Алесандро Микеле и колекцията му С/С 2025, която само слепите и глухите не обсъдиха май Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=AaxW-eJo9WY
Има защо да обсъждат, въздишам...

# 171
Мноого съм далеч още от шлифери и есенни колекции. Видях къс такъв в Зара, но определено ще изчакам поне малко да захладнее.
Да ви разходя малко искате ли?
Скрит текст:
Биргу, Л-исла и Бормла са Трите града наречени така от Наполеон, намиращи се точно срещу Валета от другата страна на голямото пристанище. Мястото където рицарите отблъскват османците предвождани от султан Сюлейман през 1565 по време на голямата обсада. След победата градовете получават имената с които са известни днес - Vittoriosa (Победоносен), Cospicua (Забележителен) и Senglea (на името на великия магистър Клод де ла Сенгле).
Лодки, малки закътани улички, цветни балкончета и много слънце - добре дошли в Биргу!

Малиновата рокля, която щерката отнесе и поръчах втори път за себе си.

...

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 08:11 от MagniМ

# 172
  • тук-там
Магни, какъв декор за красавица като теб! Аз те чакам в Сицилия, а ти си още в Малта Simple Smile Подготви се за страхотно време и много туристи.
Малко снимки …

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 22:21 от mtz

# 173
  • Велико Търново
Прекрасни снимки, mtz и Магни!Фантастични сте!

# 174
МТЗ, МАГНИ, страхотни сте, и снимките чудесни!

# 175
Направо лъха на щастие от снимките!❤

# 176
  • Бургас/Пз
Напоследък хич не мога да ви следя и тотално съм извън нещата, които коментирате, но не мога да отбележа колко е прекрасна Магни с тази червена рокля. И снимките са страхотни ❤️

Докато пиша, видях и страхотната МТЗ. Винаги ме караш да се усмихна като видя снимките ти 😘

И да не пропусна, че много ми се иска да се включа в някоя Софийска среща. Имаше вероятност да пътувам другата седмица в четвъртък , но за сега се отложи за ноември.

Още съм на лятна вълна, нищо не съм прибрала, дори в петък излизах с къси панталони и сандали. Вчера бяхме на разходка по плажа Simple Smile

Ще трябва обаче да се огледам за някакви боти, иска ми се нещо удобно в кафяво, та ще се огледам Simple Smile
Нищо ново не съм купувача през септември, бях си наложила вето и почти издържах. Само на един нов парфюм не устоях -  новото Клое 🥰 и малко корейска козметика, но от нея имах нужда, че някои неща просто ми свършиха. И там съм си обещала да не купувам , без да ми свърши нещо .

# 177
  • София
Страхотни снимки! 😍 Прекрасни сте!
Така ми се пътува пак, но тази година покрай всички ремонти из къщи много ограничихме пътуванията и мога да споделя само любим кадър от Истанбул преди два месеца. И един с днешния ми тоалет (не съм бременна, само така изглежда )😁

Скрит текст:

# 178
Много хубави снимки Магни и МТЗ - чудесно изглеждате! Nature Sunny Nature Sunny

Цитат
The vagaries of i net communication
AgentHands Thumbsup

Да, заради центела азиатика, която е в състава му. Но може би зависи и от вида на самото петно.
Заинтригува ме тази центела и днес ходих да търся продукти с центела.
Това ми хареса - Centella Asiatica Extract(100%)
Скрит текст:
Няма тестер за съжаление. Някой има ли мнение за този продукт?

Цитат
Серумът регулира нивата на хидратация и омазняване и оставя кожата мека и еластична
Хидратацията в описанието ми харесва.
Леко ме притеснява регулирането на омазняването - да не би да има изсушаващ ефект, дори и лек е напълно нежелан за мен.

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 19:51 от Sweta

# 179
  • София
Sweta, аз я ползвам тази центела. Супер е - хидратира и не омазнява. Кожата ми се чувства прекрасно с нея.

Общи условия

Активация на акаунт