Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 135 997
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 150
Агент, на един дъх изгледах ревюто, после повторих. Тази колекция е timeless, произведение на изкуството, а цветовете и съчетанието им - уникални.

# 151
Агент, няма как да ни познаеш по един крайник само😀

# 152
Ели, да е здраво и много щастливо малкото фъстъче!
Прескача ми постове телефона и за малко да изпусна това приказно ревю на Гучи!
Агент, ми те поне половината тоалети като за теб са правени!  Запазих си го пак да го изгледам, въпреки, че не са за мен повечето цветове.
Подредих си половината дрехи, намерих оранжев пуловер и жилетка, но още нямам хубав сив панталон.
С беж е също много приятно, Света, но много топли цветове като се съберат при мен и не изглеждам добре, трябва ми студено за контраст.
Сладкиша с круши на Ал изглежда феноменален - не правя такива аз, защото си ги ям! Joy
Вчера обаче открих на пазара узряло манго и си направихме манго със стики райс - велико стана! Нямам снимка, защото веднага го изядохме. Grinning

# 153
Ани се загуби напоследък.
И Макадамия.

# 154
Да, за Макадамия и аз се притеснявах, дано е добре!

# 155
Тази сутрин релаксирам с кафе и разглеждам приятни неща из виртуалното пространсво и мернах, че Tit беше споменала линк постнат от Agent и се върнах да чета. Много полезен линк, ще следя списанието. Много ми хареса тази колекция https://wwd.com/fashion-news/shows-reviews/gallery/dries-van-not … r-collection-131/
и това

# 156
Grinning Сладкишите пропускам, че с моето гладно око и зърнена диета- ям каквото зърна, поспра ли за по-дълго поглед и почвам да ям.

# 157
Миме, ти за кой крем говореше за петна, от Турция, дето на колежка неше носила?

# 158
Деси, Медикасол. Веси ми го каза.

# 159
Така ли беше, забравила съм.

# 160
Това не беше ли за белези, не за петна

# 161
За третиране на петна
https://shop.lillydrogerie.bg/8-ml
Мадекасол е за белези.

# 162
Joy сега аз ще се обадя, чаеното масло знам, че е за пъпки, не съм го срещала като съставка в козметика за петна.

# 163
# 164
Медикасола го дават и за петна, колежката третира петно и изсветля.

Общи условия

Активация на акаунт