Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 135 992
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 135
Цитат
PS Погледнах ви за 3-ти път снимката от срещата и съм почти сигурна, че полата е на Деси, леопардовите крака - на Марунка, но кой е в красивата блуза не мога да установя и това ме измъчва Grinning
Агент - 0 от две.Simple Smile

# 136
  • София
Честито, Ели! Да е жив и здрав Росен 🩷

Нищо не свърших с гардероба, освен че се сецнах 🤣 Утре ще довършвам.
За да не се чувствам съвсем безполезна днес, реших да си боядисам косата и намазах някаква боя, която си купих в миг на умопомрачение преди няколко дни. Сега резултатът е най-сивото сиво, което съм виждала на главата си някога Joy Хем само по себе си е супер грозен цвят, хем в същото време ми отива много на очите и май ще си го запазя за известно време.

# 137
Агент, от дясно наляво: аз, Харпи, Клеми.😀
Ели, честит ви малък рожденик! Да е здрав и с късмет!❤

# 138
  • Велико Търново
Ахах, големи сте клюкарки, не може да мине човек инкогнито и с най-шантавия ник 😄

Блогър и инкогнито как да стане:))
Преди десет години и аз скачах, уникално е!

Eли, да е щастлив рожденика!
Утре почивам, но ще правя туршия....
Мими, приятна почивка!
За пореден път се убеждавам, че с право бяха сложили снимките като реклама във фб.Страхотна снимка!

# 139
Честит да е Росен!
Мими, защо ти отказаха бамбата? И аз я поръчах, но още нямам позвъняване от тяхна страна.

# 140
Ели, честито да е момчето ти Simple Smile да е усмихнат и весел. Къде поръчахте тортата?

Скачала съм с парашут преди около 25 г. Имам и белези, които избледняха, но си ги нося и до днес Heart Надявам се някой ден да си припомня усещането.

# 141
  • София
Блогър и инкогнито как да стане:))

Отдааавна пенсиониран блогър 😄

Linofrina, какви белези? Scream
Разкажи, ако искаш. Може и на лично, да не спамим хората.

# 142
Агент, убийствено е това съчетание на цветове, това синьо азур в няколко нюанса и зеленото. Ще потърся тази колекция да я разгледам.

Елисавета, да ти е живо и здраво детенцето.

# 143
Ели, да ти е честито малкото чудо! Hug

Агент, от дясно наляво: аз, Харпи, Клеми.😀
Eee, срам! 1 от 3!
Sweta, помниш ли ти как ме изпита дали ще позная човек, чието лице и на снимка не бях виждала?

Зари, заповядай:
https://youtu.be/aP8iKrsKwSk?si=ezRwHMxPDp8dDgPJ

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 00:30 от Agent Provocateur

# 144
Цитат
Sweta, помниш ли ти как ме изпита дали ще позная човек, чието лице и на снимка не бях виждала!
Неее, изобщо нямам такъв спомен. За какво става дума, озадачи ме.

За себе си честно признавам, че не бих могла да позная човек, чието лице не съм виждала, остави това, ами и да съм го виждала, понякога пак не мога. Изобщо не съм физиономист.

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 00:33 от Sweta

# 145
За себе си честно признавам, че не бих могла да позная човек, чието лице не съм виждала, остави това, ами и да съм го виждала, понякога пак не мога. Изобщо не съм физиономист.
Аз съм още по- зле. Не си познах мъжа (близо 30 години сме заедно) в басейна на хотел.
Днес пак ме чака сортиране на дрехи.

# 146
Чудесна тема! Дава ми много идеи.

# 147
Ели, честито на малкото човече! Да ви радва, да е здравичък и весел.
Мари, обадиха се и казаха, че нява наличност от Бамбата.

# 148
Елислава, жив и здрав да ви е малкия юнак и много да ви радва!

# 149
Ели, честито да е малкото човече! Здравичко и щастливо да расте!
Аз дори не се опитах да разпозная момичетата от срещата, но много ви се радвам как се събирате периодично.
Ранела, силно стискам палци за твоя татко. От сърце пожелавам скорошно оздравяване.
Скрит текст:
На ММ майка му са приели в болницата заради излизане от ритъм на сърцето. Много се разтревожих и ми стана мъчно- млада е още и наистина ще направим най-доброто което е възможно за нея. Аз и за татко не съм 100% спокойна. Тъкмо бях укротила кръвното си и стойностите пак литнаха нагоре.

Магни, да се покажеш, нетипични за теб са роклите, но мисля ще ти стоят.
Изобщо не се снимах. S-ката се оказа огромна. Като домашна роба ми стоеше и въпреки хубава плътна материя, я оставих. Даже загубих мерак да пробвам по-малкия размер. Наистина не е типичен за мен модел.
Ан Мари, заинтригуваха ме тези къси тренчкоти. Аз никога не съм носила подобна дреха, но някак ги видях с дънки и мек пуловер за нашата топла зима. Нещо взе да ми писва от кожените якета.
И да, вярно е, че Копче прави роклята. Ако не я бях видяла на нея, нямаше изобщо да я отразя в сайта.
Чаках с нетърпение mtz да сподели още за Сицилия, аз броя дните с нетърпение и само гледам какво ще е времето и се чудя с какво да пътувам.
Ани се загуби напоследък. А в ИГ ми излизат публикации на една мацка, която някак ми напомня на нея.
https://www.instagram.com/georgia.louise1?igsh=c2QwbWdyd3dnbXpx

Общи условия

Активация на акаунт