Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 134 645
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 120
На Иваничка златно плисе с дънковото яке се  беше получило много добре.

Хубави са нещата на sasa, но с тези подчертани талии, не са фигури като моята.

# 121
Al, аз не съм в Сф, идвам само по работа, летях преди месеци и даже не останах, свърших, каквото имах да свърша и се прибрах още същия ден.
Online досега не съм пазарувала, обичам да пипна, огледам, премеря. Физически магазини. С вас преоткривам сайтове и марки, някога Grinning сигурно ще започна да поръчвам.

# 122
Гери, и аз съм като теб, но много сайтове вече имат лесно връщане, даже безплатно над определена сума и така не е голям проблем да се поръча.Освен това чета ревюта за даден артикул или търся още инфо. преди да поръчам и така се дозастраховам.
Света, замислих се, обаче заради бюста реших да е М.Дано не съм сбъркала.

# 123
  • София
Ахах, големи сте клюкарки, не може да мине човек инкогнито и с най-шантавия ник 😄

# 124
Не можеш, малко ли сме те чели Wink
Добре си ни дошла, Адри!

Магни, мисля, че ще се влюбиш в тези рокли, ако материята и изпълнението са сполучиливи. Ти си висока и стройна, имаш и раменете и аз много те виждам в този тип кройка/линия!
Скрит текст:

Копче, честит ти нов калъф на телефона, все забравям да кажа Simple Smile

Много ми харесват тези кожени шлифери /манта... много 70-тте ми идват! А и ми напомнят за онази моя любима колекция на Frida Giannini от есента на 2011. Показвала съм ви я, мисля.

Кой каза черно и жълто, Ал? Опитай и жълто със сиво, много хубаво седи, вчера това разхождах (+черно и кафяво в чантата и връхната дреха)

Оранжевото на Силвър ми е запецнало в кортекса, но на мен малко оранжеви ми отиват и почти нямам... ще ги мисля още!

Зелените, зелените боти за дъжд, Зари! Нека пак погледна, но на пръв поглед зелените!
Тези също ги виждам на теб.

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 19:09 от Agent Provocateur

# 125
  • София
ДХЗ, ако ти е голяма М, аз ще я пробвам. 😆

# 126
Cloe, за тези V вайбс ли говореше? Стана ми интересно и позагледах сега с кафето:
https://wwd.com/fashion-news/shows-reviews/gallery/valentino-fal … ear-collection-2/

# 127
Ал, нямаш си друга работа , този сайт е точно като за мен. Вече съм влюбена поне в три поли, няколко рокли и блузки Simple Smile)))).
Мими, приятна разходка в Турция!  Сладкишите изглеждат много апетитно.

# 128
Tit*, много са красиви дрехите им.
Не всичко ми пасва на стила, но определено си ги бива.
Зелената дантелена пола е прелест, останаха ми очите вчера в нея.

И вчера си говорихме за Сахер с Копче, и аз се сетих за един хубав шоколадов сладкиш на Орсети, и реших да импровизирам,
Скрит текст:
и изпържих крушите

и с натурален шоколад плюс какао

ухае дя полудее човек

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 18:52 от Al Georgieva

# 129
Al, аз още си чакам търпеливо бабината рецепта за виенските Schaumrollen.

Обувам си маратонките, поредна футболна събота!

PS Погледнах ви за 3-ти път снимката от срещата и съм почти сигурна, че полата е на Деси, леопардовите крака - на Марунка, но кой е в красивата блуза не мога да установя и това ме измъчва Grinning

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 19:11 от Agent Provocateur

# 130
  • София/Севлиево
Днес празнувахме 3 р.д.на дребен-моята най-голяма победа в този живот(имам още битки,но тази се оказа най-дългата и за щастие не ме пречупи и изтощи).Почерпете се за негово здраве с уникално вкусната торта, която успяха да ми направят(аз имам много изисквания за торти,в София лесно намирах къде да ми направят,за късмет и тук има).

Бих пуснала снимка и на двама ни,но последните дни съм много недоспала и съм с ужасни сенки под очите...

# 131
  • София
Честит да е мъничкият рожденик! С лекота да се получават постиженията за всички ви!

# 132
Снощи излизах с приятелки, отдавна не се бях прибирала по малките часове.
Днес бях на фризьор, после моладжийствах с госпожицата.
Поръчах тези два чифта на Джани, като тайно се надявам да не съм уцелила гредата

# 133
PS Погледнах ви за 3-ти път снимката от срещата и съм почти сигурна, че полата е на Деси, леопардовите крака - на Марунка, но кой е в красивата блуза не мога да установя и това ме измъчва Grinning
Клеми Simple Smile

Елеслава, да е здрав малкият и да ти носи още много щастия от малки, и големи победи. Flowers Four Leaf Clover Birthday Tada

# 134
  • Ямбол
Честито да ти е малкото щурче, Ели! Желая му най-слънчевото и безгрижно детство и най-щастливите родители!

Обещаха да ми донесат бял трюфел 😅, какво да го правя, имате ли идеи?

Общи условия

Активация на акаунт