Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 134 625
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Добре дошла на новата мацка в темата!
Копче, припомни кой цвят рокля е твоята, моля!
Тази, която е в цвят бронз патина
Скрит текст:
Навремето легендарен беше точно този нюанс на сенки на Шанел в бурканче. Имам ги!

Ох, страшен дзверилник, много любим Grinning Змийчета и крокодили нямаше ли? Revolving Hearts
Ами, не Гери! Ти не дойде!
Хихи! Да не се обидиш сега!

# 106
КопчеSimple Smile)), поръчах я, остава и да се харесам.Поръчах М.

# 107
Копче, никаква длъжница не си ми.
А Дайсъна? А?
Има да те черпя Павлови 😘

GeryGG,  идваш следващия път с някоя змия Wink

На мен мисля няма да ми стои разкошния бронз и ще си взема една черна. Дано и на нея е хубав плата. И ще чака следващато лято, живи и здрави.

# 108
Абсурд да се обидя.
И още малко смях, и не съвсем:
Скрит текст:

Роклята ти, Копче, е много хубава, и цвета, и плата. Прилича на тафта, изглежда луксозно, подходящ за официални тоалети.

# 109
  • София
Благодаря за топлото посрещане, момичета Heart
На следващата среща ще се радвам и аз да се включа.

Копче, помня истерията покрай тези шанелски сенки. Цялата КМ беше луднала по тях 😄
Не помня кой точно пусна бомбата тогава (дали беше Лу или Денси), но вкара в преразход един куп четящи в грим темите 🤣

Аз днес трябваше да скачам в тандем с парашут (от доста време отлаган подарък за рождения ми ден), но заради дъжда се отлага и се хванах да си подреждам гардероба и да прибера летните дрехи. Честно, даже скачането без парашут в момента ми се струва по-приятно занимание от това 🤣
Отнема ми часове и не защото имам чак толкова много дрехи, а защото за всяко нещо, което не съм носила цял сезон, умувам сума време дали да си го оставя или да го подаря/хвърля. Накрая всеки път е едно и също - нещата, от които съм се отървала, после се сещам, че искам да нося или си купувам нещо, с което биха се комбинирали прекрасно. А половината от тези, които оставям, изобщо не ги нося Sleeping

Вие как успявате да си организирате гардеробите така, че да носите всичко?
Пробвах да редя по цветове, по типове дрехи, даже готови сетове и накрая пак резултатът е "нямам какво да облека" Confounded

# 110
Аз съм. на настроения- понякога искам нещо по-ново и не толкова нсоено да сложа, понякоха си се присещам за нещо по-старо.Или искам да съм спортна и лежерна, после пък фръцкава- затова всичко, което си харесвам и ми е любимо, си го държа, рядко нещо излиза от употреба, обикновено захабено, съвсем ретро или ако вече не ми стои добре.Така че си държа почти всичко.И понеже е по-класическо като визия, то 2/3 от гардероба ми се върти в обръщение.Но да, често нямам какво да облека😀 като съм в хормонален кик или даун.🫣

# 111
  • Ямбол
Аз реших засега да ги разделя на две места - есенно-зимните в гардероб при мен в спалнята и летните в друг гардероб, в който да са дрехите, които не нося толкова.
 До следващият път, когато реша, че не ме кефи тази подредба и не измисля друга 😅.

# 112
Grinning  zara да почнат да плащат на Копче инфлуенсърски, кликнах на линка и вече е изчерпана роклята.
На един клик съм да си поръчам галошки, зеленото, което исках изчерпано в моя номер
Познавам марката и съм доволна от маратонките им, но сега пък като има избор се чудя за цвета традиционното тъмносиньо или лилаво, или да чакам зеленото.

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 13:37 от zari65

# 113
Ти пък 🙂
GeryGG, айде да ходим заедно в С.Бьорг, като човек занимаващ се с мода мисля ще ги оцениш. Снимките им не показват точно как са.
С Vesana мислим да ходим заедно края на другата седмица. Останаха ми да си взимам една дълга пола и един тъмен леопард.

Three Eyed Raven
Не знам ще ти е полезно ли, но мисля ако виждаш всичко, то и ще ги носиш 🙂
Да не отегча някой с подредби
Скрит текст:
На рафта са
- дънки сгънати на две
- бели тениски
- черни тениски
- блузи и пола с дълъг ръкав
- пуловери и жилетки
- рокли и поли които не се мачкат
всичко се вижда
по закачалките
- костюми
- поли и панталони
- рокли

# 114
Занимавам се с архитектура, не с мода. Но мога да ви зарина със снимки на тема Style. Ако искате регулярно ще ви поствам снимки с идеи.
Какво е С.Бьорг, да нямаш предвид Björn Borg?

# 115
  • София
Ааааааааааа! Аааааааадддддррррииииии! Hug
Чак сега загрях, защо тази мацка новата толкова ми напомня на някого, когото познава! И мнооого харесвам!!!
Heart
И се включваш чак сега!? Срамота!!!

Копче, никаква длъжница не си ми.
А Дайсъна? А?
Има да те черпя Павлови 😘
. Hug HugHug

Значи, освен Силвър и Марунка  съм изпуснала вчера? Жалко!

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 13:47 от kopche

# 116
Ехо бандичка аз съм на 33 градуса. Каталясах от жега...и от ядене...!
Копче, отказаха ми бамбата, давай нов изгоден линк, че малката плаче!

Млечна баклава!

# 117
Адри я познах по прическата- запазена марка, но не исках да я разконспирирам.Simple Smile))
Вярно ли изчерпахме роклята, сега ако М не ми става ще пиша да менкам с някого.😀
Миме, идвааам!😍

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 14:03 от ДХ3

# 118
Цитат
В духа на дискусията от миналата тема за възрастта, ще кажа че всички освен че изглеждат супер, всяка със своята индивидуалност - което много ми харесва и придружена със широкия поглед за нещата прави срещите толкова приятни.
Присъединявам се към мнението на Зари, нещо много подобно си мислех и аз.

Деси, аз мислех да ти кажа че според мен си за С размер от роклята. При положение, че се е изчерпала дано не съм права.

На Силвър вчера щях да казвам и забравих. Оранжевият цвят освен в цветовите комбинации, които си дала, много хубаво застава с нюанси от кафяво/бежовата гама. На мен са ми любими тези съчетания - особено сега за есента

Но и  зимата също
Myntheresa днес ми показа това палто с тези боти - с удоволствие бих носила подобни през идващата зима

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 14:40 от Sweta

# 119
Мими, моля те, с млечната баклава ме уцели в сърцето Broken Heart
За утеха ще направя сладкиш с круши.
В Сф вали, следобедна разходка мислехме в полите на планината, но ще си чета кротичко книжка

GeryGG, аз малко досадна станах с марката, но пролетта махнах 1/3 от гардероба ми, дрехи които ми идваха по-секси и по-хм...абе за млади жени и сега допълних.
Ето ги
https://www.sassabjorg.com/

Общи условия

Активация на акаунт