Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 134 616
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря за срещата, дами. Много приятна беше! Flowers Hibiscus
Малката е невероятна чаровница!
Агент, аз съм фен на тези чанти, да!
Не съм чак толкова скандализирана от аксесоарите, които приличат на коса. По магазините продават снопове екстеншъни и много жени ги ползват, има диадеми като плитки, с бретони и всякакви подобни.
През викторианската епоха бижута с коса са били изключително популярни като подаръци между влюбени и приятели, изработвани са и като спомен за починали близки. Правени са и други предмети за украса. Били са знак за престиж.

https://www.artsy.net/article/artsy-editorial-curious-victorian- … ng-art-human-hair
Къси тренчове имам два от сто години, извадих ги и даже ги носих. 😊

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 23:30 от silver pearl

# 91
  • Велико Търново
Адри, добре си ни дошла!Сигурна съм, че тук ще ти хареса!
Дес, страхотна си!Сигурна съм, че срещата е била много хубава.
На Клемс малката прелест и тя е страхотна.
Ан-Мари, хич и не исках да влизам, където шиеха Шанела, но като ме знаят и настояваха.Е запазих една копринена рокля за плажа в бяло и синьо, но ще чакам да експедират колекцията и тогава ще мога да я купя.
Направо ми се повдига от умора и утре сутрин ще прочета всичко!

# 92
  • Ямбол
Ох, завиждам за срещата.
Елирост, на корейски е етикетът на палтото, марката е Tomboy.

Ранелла, гушче ❤.

Рейвън, добре дошла 🤗.

Сиска, баща ми тази година имаше един обект в Лондон на Шанел. Жестоки мерки за сигурност.

# 93
Срещата беше чудна 😘
Мацки, детайл 🐆🐆🐆
Скрит текст:

На Сиска видях якето, веднъж е ❤️

...обичам горчица, бургунди, войнишко зелено, кобалтово сиво, дълбоко лилаво.
И аз. И ми стоят.
Е, лак до бургунди и спирам 🙃

Three Eyed Raven 🙂
Много ми е драго.

На срещата показах новата си пола и блузa, харесвам черно и жълто в комбинация
Скрит текст:

Магни, да се покажеш, нетипични за теб са роклите, но мисля ще ти стоят.

Къси якета ми харесват, особено към широки панталони/дънки, дълги клош поли или поли молив под коляното + ботуши
Влизах във физ.магазин на марката и всичките къси якета ми допаднаха (повече за госпожицата де, нещо се чувствам ретро и с нищо не се харесвам, но като си боядисам косата и ще се посъживя 😂
Скрит текст:

# 94
  • София/Севлиево
Разходихме се до София и се прибрах(и доста добре ми беше с дългия елек, защото ми бе хладно,може би заради липсата на слънце).Към 13 си тръгнахме и в 16 бяхме вкъщи на цели 35 градуса-а сутринта беше около 10...
Това с косата ми изглежда много странно.Не бих носила дори да ми подарят.
Кожени дрехи не знам защо но не харесвам и нямам(сигурно защото няколко пъти съм ходила с ММ да си избира яке и беше обикаляне с дни,дори седмици, докато намери това, което търси,и вероятно на подсъзнателно ниво съм намразила всички подобни дрехи).
Добре дошла Three Eyed Raven

# 95
Grinning за срещата-чудесно прекарано време в компанията на страхотни дами, много разпускащо и забавно.

В духа на дискусията от миналата тема за възрастта, ще кажа че всички освен че изглеждат супер, всяка със своята индивидуалност - което много ми харесва и придружена със широкия поглед за нещата прави срещите толкова приятни.

Малкото Клеми сладурана, отражение на мама Клеми.

На Аl блузата на живо е много по-хубава, снимката не може добре да я представи, както и на Копче показаната рокля тук.

За късите тренчове - ще пропусна този тренд, но показаните от Anne Marie кадифени панталони са ми любим модел.

# 96
А, да, на Копче роклята е страхотна, даже искам пак линк 🙏🏻 Аз тогава я отворих и реших, че не модел за мен, но на живо стои десетки пъти по-красива.

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 10:33 от ДХ3

# 97
  • София
А, да, на Копче роклята е страхотна, даже искам пак линк 🙏🏻 Аз тогава я отворих и реших, че не модел за мен, но на живо стои десетки пъти по-красива.
Това е, защото на живо копчето прави роклята хубава! Пък и скромна! Stuck Out Tongue
Давам веднага. Взех ХС. Уголемена е.
https://www.zara.com/share/%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D1%8F-%D1%82 … =red_social_movil

Добре дошла на Three Eyed Raven! Уааауууу! Жестока! Впечатлена съм и искам често да те виждам! Hug

Благодаря за хубавата компания вчера, момичета! И за парфюма също! Ал, длъжница съм ти! Heart Eyes

Дх3, за коректора. Форумът няма такъв. Имаше функция в предишната версия наречена: проверка на правопис. Това, което показваш си е функция на телефона ти.

# 98
Да, на живо наистина изглеждаше уау.не се сетих за коректора, че
в
от тел., защото съм махнала всякакви такива и само тук ми се активира това, затова реших, че е от форума.

# 99
Много се радвам, че най-накрая се запознахме на живо, момичета! Чудна среща беше и до скоро 🤗

# 100
Ох, страшен дзверилник, много любим Grinning Змийчета и крокодили нямаше ли? Revolving Hearts

# 101
Не, само красиви котки…гррррр 🐆

# 102
Добре дошла на новата мацка в темата!
Копче, припомни кой цвят рокля е твоята, моля!

# 103
Ако се съберем всички видове дзверове ще изпразним от страх заведението Joy

# 104
Aaa,ще
привлечем любители на диви мацки 😜.

Общи условия

Активация на акаунт