Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 134 592
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте, прекрасни дами!
От доста време ви следя от балкона, но най-сетне се престрашавам да пиша. Приемате ли нови попълнения?
На 41 съм и още ми е трудно да се откъсна от худитата и широките карго дънки в ежедневието, но все повече започвам да залагам на по-стилни и зрели тоалети за работа и за излизания по-далеч от магазина под нас 😆

Имам мания за онлайн пазаруване, а моловете и големите магазини ме изнервят. Обичам много да си търся съкровища в различни секънд хенд магазини и имам прекрасни находки от такива.
Страст са ми чантите и часовниците, но се опитвам да залагам на качество пред количество. При дрехите не е съвсем така и там малко прекалявам, но се уча да контролирам трупането на бърза мода.

Знам, че не е добре само да воайорствам, затова се представям и със снимка на днешната ми визия ☺️

Скрит текст:

# 76
Благодаря, че отново ни приюти, Агент! Много ми е трудно да се включа на есенна вълна предвид температурите около 30 и шляпащите със сандали около мен.
Леко се замислих розово или кафяво (особено след споделените възможни комбинации в предната тема).

Утре я чакам ще покажа ако остане при мен.
Mtz, изобщо не съм изненадана от времето в Катания, ние затова избрахме края на месеца защото ходим много и надалече. Само съжалявам, че не можахме да пием просеко или аперол заедно. Въпреки лошия старт с колата, пожелавам ви незабравими дни!
Мими и на теб също хубава ваканция!
Three Eyed, добре дошла при нас! Flowers Hibiscus

# 77
Raven, приемаме всички с отворени обятия!🌹
Днешната среща- чудесна, имахме си и малка участничка, която ни забавляваше, даже порисувахме с нея.Клеми, прекрасна е мъничката принцеса!❤

Забравих да си снимам аутфита, сега , като се прибера и не забравя!!!, ще се покажа.Тематична съм- анималистични одежди.
Копче, аз пиша от тел. и има редактор, чат-пат не ме разбира, но го ползвам:

И малко да се посмеете:

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 23:11 от ДХ3

# 78
Ехоооо тук е направо лято. Такава топла вечер. По късно ще добавя светлини от крайбрежието!

# 79
Забравих да пожелая хубава среща!
Аз желание да дойда имам... Няма да ме върнете, защото съм дебеличка .. надявам се Simple Smile
Днес ми беше ден за темата за оплаквания...(татко не е добре).

# 80
Надявам се, че не е нищо сериозно, Ранела.🙏🏻 Нямаме фейс контрол за срещите 😀

# 81
Срещата ни беше много приятна и времето също Flowers Hibiscus. Малката участничка е голяма сладурана! Nature Sunny

В тренда с косите има нещо зловещо и нищо естетично, неестествено грозен е.

# 82
  • София
Много ми беше приятно на мен! Благодаря, момичета!

# 83
Здравейте, момичета! И среща ли е имало вече? А обща снимка няма ли?
Ще ви следя, въпреки че не е много мой сезона в момента, но обичам есента.
Ето ме с любимия ми тренчкот от континенталното "турне" тази пролет, няма да ми се отвори възможност да го облека отново скоро.
Скрит текст:
...
Но това няма значение, защото този сезон са тренди късите тренчкоти. Много ми харесват, но ще изтрая до пролетта.

Сиска, жестоко яке! Purple Heart Да му се относиш. Ех, кога ли ще мога да посетя и аз едни такива шанелски и балменски фабрики. Роклята също е tres chic. Yellow Heart

И аз в отбора на джинсите. Вчера докато ходих по задачи, "случайно" минах през Манго и излязох с тези:

Също не съм носила от тийнейджърските си години, но са толкова меки и удобни! Yellow Heart

Мими, приятен уикенд! Попаднах на ето този шлифер. Има лека прилика с това, което показа че търсиш, май Simple Smile

Но на мен лично ми хареса ето този модел от естествена кожа:

Равена, много хубава прическа!

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 18:51 от anne-marie

# 84
  • София
Скиапарели винаги са играли със сюрреализма от самата основателка на модната къща. Интересно ми е да видя дали баш диктаторите (големите модни брандове) ще поемат този тренд, а от тях до каскадирането в бързата мода е ясно. Предусещам, че няма, но може да съм вехта и романтична.

Срещата днес беше чудесна!

# 85
anne-marie, ако късите тренчове ти харесват, не е нужно да чакаш пролетта. Взех си уж на шега в края на миналата зима и установих, че мога да го нося както с тениска, така и с топла тясна блуза или пуловер по тялото.

Моят е този
https://images.riverisland.com/image/upload/t_ProductImagePortra … _auto/902655_main

С дълъг тренч не се възприемам и не ми допадат. Късият е правен, като за мен Simple Smile

# 86
Линофрина, вярно, че не е нужно да чакам да го купя, но ще трябва да чакам до пролетта (когато е следващата ми ваканция до страна с континентален климат), за да мога да го нося. И то максимум за 1-2 седмици. Иначе няма приложение при мен. Ще го мисля дали си заслужава. 

# 87
  • София
Идвам в новата тема.
Пак се боядисах малко по-тъмно русо, че бялото беше избило и много ме дразнеше.
На работа гледам да си правя някакви по-шик съчетания - сако, тренч, панталони.
В свободните дни - анцузи във всички цветове, особено бели.

# 88
Линофрина, вярно, че не е нужно да чакам да го купя, но ще трябва да чакам до пролетта (когато е следващата ми ваканция до страна с континентален климат), за да мога да го нося. И то максимум за 1-2 седмици. Иначе няма приложение при мен. Ще го мисля дали си заслужава. 
При вас до колко падат температурите?

# 89
Цитат
Но това няма значение, защото този сезон са тренди късите тренчкоти
Този сезон се носят и къси сака, якета. Манго имат хубава колекция
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 22:10 от Sweta

Общи условия

Активация на акаунт