Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 134 581
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Агент, тези коси по дрехите ми навяват асоциации на трофеи скалпове. Хубава провокация пусна отново Wink
Иначе за бежовия костюм може само да си помечтая - даже омразните ми златни копчета ми харесват на него.

# 61
Обичам златни копчета Харп, особено на палта и сака. На Сиси на коженото яке охлювите много ми харесаха.
Аксесоарите и дрехите от коси...Neutral Face...Боже дай ми сили! Joy

# 62
Ох Агент, някъде имам една моя си плитка... Напомни ми на нея и на ситуация, в която наскоро щях да си отрежа косата много късо... и ми става тъжно...
Скрит текст:
за перука за сестра ми исках, тя категорично ми отказа. Купихме с естетствен косъм, ползва я 7-8м и я изхвърли с кеф след края на успешно лечение.
За мен тази дизайнерска провокация е от грозния и циничен вид Rolling Eyes

# 63
  • Берлин
Ужасих се от косите. Отвратителни асоциации и бляк.

# 64
Penеvа Hug и за теб и за сестра ти!

Агент, тези коси по дрехите ми навяват асоциации на трофеи скалпове. Хубава провокация пусна отново Wink
Аз!?!? Не! Daniel Roseberry е виновен, аз съм само пощальон Grinning
Хммм, Тексас борн, много талантливи ги раждат в Тексас, бре, Том Форд не беше ли и той от там...

А знаете ли на каква цена ги продават! Само $2,314.94 парчето Simple Smile

Предполагам, че братята китайци вече са се заели да докарат тренда до масите! А ние като ги погледаме 5-6 месеца ще престанем да го асоциираме с това това, с което го асоциираме и ще си създадем нови асоциации. А нашите внуци след 30-40 год ще го възродят и ще си мислят, че са оригинални Grinning
Скрит текст:
Silver, ти ли беше фен на тези чанти Simple Smile

PS Aaaaa, e, Даниелчо Тексаски даже не бил първият - веднага му намериха първобраза на вдъхновението в изкуството на сюрреалистите и конкретно Pippa Garner!

И друг дизайнер е правил вратовръзки от (истинска) коса - Carol Christian Poell is known for his avant-garde and often pro … n hair tie."

PS 3 пъти редактирам да си оправям правописни грешки! Имаме ли коректор във форума!?!

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 16:41 от Agent Provocateur

# 65
Да се запиша и аз в новата тема. Благодаря Агент!
Любимите ми есенни връхни дрехи са кожени и дънкови якета и блейзъри. Под тях, в зависимост от времето тениски, тънки пуловери или ризи. Надолу най-често дънки или солей поли. При обувките залагам на кецове и чесли боти. Любими цветове - новото старо бургунди, тъмно лилаво, милитъри зелено, бежово, тъмно синьо, бяло, черно.
Новият тренд с косите ми е точно като да са скалпирали някого преди това. Ужасен!

# 66
Има коректор, да, не хваща всички грешки, но работи.

# 67
  • София

PS 3 пъти редактирам да си оправям правописни грешки! Имаме ли коректор във форума!?!
Имахме със старата версия на форума. Не знам защо го махнаха. Плаща се за софтуера сигурно...
Добър въпрос за модераторския.

Има коректор, да, не хваща всички грешки, но работи.
Къде? Или имаш предвид браузъра си?
Скрит текст:

# 68
За мен тази дизайнерска провокация е от грозния и циничен вид Rolling Eyes
Joy
Съгласна съм. В стилистично отношение чудесно допълнение към колекцията и дефилето на Victoria Backham.

# 69
Kopче, включих си го и за бг и за руски, по дифолт ми е стоял само на английски! Браузърът имам предвид.

# 70
И от мен, Не за косите видях тия дни Катето и аз и се 🤢
Сигурно 5-6кл. изчетох всички книги на индианска тематика. Като човек с много образно въображение, направо ми се повдигаше от описнията за скалпиране и повечето неоцеляващи след този акт. По повод новия тренд Thank you, but no thank you.

# 71
Мен кичът не ме впечатлява - той е навсякъде. Естетиката се среща рядко. Мен ме изненадват хора (пр. Cate Blanchett), които са склонни да станат лице и най-вероятно да платят и купят подобна визия.

# 72
Записвам се и аз Simple Smile

Есенно, хм.., още не ми е есенно, но аз съм скучна и обикновена в собствените ми очи - в момента нося wide-leg дънки, с по-прибрани дрешки нагоре, за да постигна що-годе някакъв баланс..Цветово предпочитам кремаво, бяло, слонова кост и бежово, дънките са сини. Бих искала да си купя някакъв по-дебел офисен панталон, предполагам и той ще е широк..
С роклите не се сприятелих, но харесвам много жени в рокли, както и в поли. Като порастна още малко ще започна да нося, обещавам!
Казвала съм ви неведнъж - вие сте вдъхновение, макар и да не успявам да се включа често се старая да ви чета и да черпя идеи.

# 73
Хайдеее, аз вече в турско! Wink

# 74
Уникло имат хубави дебели панталони. Ама,дали стават за офис,не знам,зависи колко е топло,че са бая дебели. Свободен широк модел. Ще видя,дали съм ги снимала и добавя снимка,ако да.В скрит текст ги слагам.
Скрит текст:
.
И едни поли не лоши
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 18:36 от sasi6

Общи условия

Активация на акаунт